VTX 7870 problem s rušenjem

poruka: 11
|
čitano: 1.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam jedan problem već odavno i neznam ni sam šta da radim. Uglavnom posjedujem komp s ovom grafom koja je još pod garancijom. Pri svakodnevnom radu nema nikakvih problema, dok prilikom igranja jako često se komp zblesira i izbaci grešku display drivera. Grafička sve testove opterećenja odradi bez ikakvih problema i rušenja, ali u igrama nikako na zelenu granu. Još je pod garancijom, ali kakve mi koristi kad im je odnesem, oni odrade iste testove kao i ja i kažu da je sve u redu, a ja bez kompa 2-3 tjedna dok oni to zaključe.

Vidim po netu da dosta ljudi ima problema s rušenjem iste pa jel ima tko kakvo rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jesi isprobao više različitih drivera?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koje napajanje imaš?

In the name of tragedy...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kartica je neispravna, neki modeli HD7xxx serije imaju te probleme, neke bacaju BSOD pri akceleraciji videa, neke pri 3D opterećenju dok su recimo pod Furmarkom potpuno stabilne. Neke imaju problema sa dizanjem iz sleep moda itd. Nije do napajanja nego vrlo vjerojatno do same kartice, sličnu situaciju sam imao sa Hd7770, BSOD/crash drivera (ovisno o verziji drivera) pri reproduciranju videa sa HW akceleracijom dok je igrala bez problema te pržila Furmark satima bez problema. Reklamirati i navesti točan problem.

Pozdrav.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: VTX 7870 problem s rušenjem
Probao sam masu drivera i nema razlike. Napajanje je Seasonic SS-620GB 620W.
12 godina

probaj ju ubost u drugi komp, kod frenda, pa odigrat igru ...

ja sam imao dotičnu karticu Black edition, nikad nikakvih problema. 

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
grgaRi kaže...

probaj ju ubost u drugi komp, kod frenda, pa odigrat igru ...

ja sam imao dotičnu karticu Black edition, nikad nikakvih problema. 

Black ima totalno drugačiji čip tako da nije baš za uspoređivat, a nisam siguran da on govori o Black Editionu

i ja sam ju imao :)

ja bi na tvom mjestu trazio reklamaciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 18:42 (Kamikaza1600vti).
15 godina
neaktivan
U mene je x-edition. Ma već sam dva puta nosio na deklamaciju i oni odrade svoje testove i na kraju mi je vrate i kažu da je ispravna. Sta da ja radim na kraju :/
16 godina
irmascher kaže...

Imam jedan problem već odavno i neznam ni sam šta da radim. Uglavnom posjedujem komp s ovom grafom koja je još pod garancijom. Pri svakodnevnom radu nema nikakvih problema, dok prilikom igranja jako često se komp zblesira i izbaci grešku display drivera. Grafička sve testove opterećenja odradi bez ikakvih problema i rušenja, ali u igrama nikako na zelenu granu. Još je pod garancijom, ali kakve mi koristi kad im je odnesem, oni odrade iste testove kao i ja i kažu da je sve u redu, a ja bez kompa 2-3 tjedna dok oni to zaključe.

Vidim po netu da dosta ljudi ima problema s rušenjem iste pa jel ima tko kakvo rješenje?

Ništa, možda je vrijeme da ti onda prijeđeš na zelenu "granu".{#}{#}{#}(If you know what I mean)

12 godina
irmascher kaže...
U mene je x-edition. Ma već sam dva puta nosio na deklamaciju i oni odrade svoje testove i na kraju mi je vrate i kažu da je ispravna. Sta da ja radim na kraju :/

testovi nisu dovoljni, ak se ruši u igrma, moraju igrat igre i to je to

jesi probo kod frenda nekog u kompu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice