moze pomoc. imam polovnu graficku staru 2 godine nvidia gts 250 palit. jeli se to isplati prodavat? i koliko mogu dobit za nju? ima i napajanje staro 2 godine seasonic 400w. sve bezprijekorno radi.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.814
- |
- čitano: 6.896.028
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze pomoc. imam polovnu graficku staru 2 godine nvidia gts 250 palit. jeli se to isplati prodavat? i koliko mogu dobit za nju? ima i napajanje staro 2 godine seasonic 400w. sve bezprijekorno radi.
Kakve veze ima što sve besprijekorno radi s prodavanjem grafičke? Ja bi ju dao za burek i pivu
ovisi za sta ti koristi ako je za gaming onda bolje upgrejdat
gledam i vecina ljudi tu slaze konfe intel i5,7 serija 4*** pogotovo i5 procova koji su svi na hexa core isto tako i fx 6300...odlicni su to procovi al budimo realni ljudi intel je launchao novu seriju octa core i vrlo vjerojatno da ce brzo i pocet izlazit igrice koje koriste octa core,tako da ja preporucam fx 8320 ili 8350 koji koriste octa core i zasigurno ce bolje performat u buducnosti u igrama nego i5 4*** a i budimo realni jeftiniji su
za ovo ce si i grom pregrist i otic u koprive.
a jbg zajebo te serije jos uvijek koriste 4 jezgre...nove idu na 8 hasweell e
pa samo pitam jeli mogu dobit i koliko mogu dobit novaca za napajanje ili graficku? i jeli se uopce isplati prodavat? a mislim dkako nebi imalo veze jeli ispravno ili ne ako je ne ispravno onda kako da prodajen. mislim stvarno ono.
pa samo pitam jeli mogu dobit i koliko mogu dobit novaca za napajanje ili graficku? i jeli se uopce isplati prodavat? a mislim dkako nebi imalo veze jeli ispravno ili ne ako je ne ispravno onda kako da prodajen. mislim stvarno ono.
pa ovisi za sta ti sluzi komp ako mislis gejmat na tome nece ti bas previse sluzit,onda se isplati prodat i upgrejdat na nes jace
ja sam vec kupio i novu graficku i novo napajanje. samo bih sad ovo prodao sta sam imao prije ugradjeno. pa zato pitam.
pa ovisi za sta ti sluzi komp ako mislis gejmat na tome nece ti bas previse sluzit,onda se isplati prodat i upgrejdat na nes jace
gts 250 na njuskalu ide od 250 pa do 450 kn a seasonic napajanje max bi ti dao 250 kn
znaci ako bi reka oboje po 200 kn moglo bi se prodat?
znaci ako bi reka oboje za 200 kn moglo bi se prodat?
da al bolje onda oboje za 500kn,200 je poklon
gts 250 na njuskalu ide od 250 pa do 450 kn a seasonic napajanje max bi ti dao 250 kn
Meni lik nudi 300kn za GTX470 pored deset oglasa GTX460-tica na njuškala od 500+ kn, pazi tog cara, a di to ima G92 čip onda po 450kn?!
Za grafičku plafon može dobiti 200kn, a isto vrijedi i za napajanje. HD4870 ide po 300, pa i HD5770 već, po 300-350, koje su ipak jače kartice od G92.
Samo da javim kako je stigla GTX 670 DCII, radi kao urica, još preko godinu dana garancije.
Moram reći da je ovo daleko najmoćnija kartica koju sam imao, prilično bad-ass izvedba sve u svemu, od kvalitete izrade samog PCB-a, Digi+ regulacije napona, hladnjaka, backplatea, tišine i temperatura (kartica idla na 29-30c, wtf?!) u radu kartice, do performansi, pogotovo u OC-u.
Imao sam svašta još davno, od (ranije od ovih ni neću spominjati) 3870, 3870x2, 4890, GTX-ice razne 260, 280tka je bila fora, pa kasnije opet ATi 5850, 6950, pa opet GTX-ice 460, 470, pa do zadnje 7850 MSi TFIII, sve skupa kakvih 40-50 kartica od 1996. al ovo je baš avion.
Mogu samo zamisliti kako izgledaju GTX 780 (Ti) izvedbe ili 290x, ili Titani.
Kako bilo, za 1920x1200, meni predovoljno za to što odigram tu i tamo. Poznavajući sebe, kroz pola godine bi mogla na tržnicu ipak.
dobro koliko si je platio?? ak ni tajna!
Trebam preporuku (BestBuy) grafičke R7 260x i/ili nvidia istom u rangu snage/cijene (850-900kn).
Da li se isplati isprsiti za dual vent modele, kao ASUS Direct CU II OC (1.050 kn) ili Gigabyte Windforce (970 kn)?
Trebam preporuku (BestBuy) grafičke R7 260x i/ili nvidia istom u rangu snage/cijene (850-900kn).
Da li se isplati isprsiti za dual vent modele, kao ASUS Direct CU II OC (1.050 kn) ili Gigabyte Windforce (970 kn)?
pa ako bas brijes na tisinu i hladnocu onda da, inace 260x je slab potrosac i ne grije se jako niti s jednim ventom! dali kupujes samo u ducanu ili moze i polovna s garancijom?
dobro koliko si je platio?? ak ni tajna!
1 000kn kartica, 100kn poštarina. Nije tajna naravno. Iz Beča stigla.
pa ako bas brijes na tisinu i hladnocu onda da, inace 260x je slab potrosac i ne grije se jako niti s jednim ventom! dali kupujes samo u ducanu ili moze i polovna s garancijom?
Nekako sam mirniji ako je nova sa garancijom.
ako zelis isti cip s dva venta i da je nesto kvalitetnija dakle obicno tisa, hladnija, ljepsa:) nesto veci oc itd, to ce te u bukvalu kostati cca 200kn vise za ove low-mid klasu?
dakle imas tu r7 260x koja je best-buy za te novce no 1000kn su ti te s dva venta a cca 800kn s jednim,
no opet za cca 150kn vise imas dosta jace r7 265! ili malo jacu r9 270 za extra cca 50kn vise? eto sve sam ispuco..!:)lp
evo tu u "grafu" imas sve tri kartice pa pogledaj kak stoje s perfomansama pa sam odluci sta ti je najbolje kaj se tice toga:
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/05/08/amd-radeon-r7-265-review/3
kao sto vidis poprilican skok s 260x na 265, 270 je tek mizerno brza!
Možda noob pitanje, ali kako je jača kad ima manje frekvencije procesora i rama, zar to automatski ne znači da je sporija?
drugaciji je cip u pitanju dakle cista hardwerska snaga, pogotovo 260x i 265 zbog sirine sabirnice koja je kod 260x 128bitna a kod 265/270/270x 256 bita, a to u skladu s hw snagom daje na neki nacin extra perfomanse(da ne objasnjavam cijelu povijest:)
(pravi sljedeci "nasljednik" 265 cipa je ustvari jaci brat 270X a 270 model je nesto slabijih klokova i oc mogucnosti)
ma fx 8350 rulla
Sa cijenom da ali sa ostalim stvarim bas i ne
Pozdrav,
prijatelj mi nudi Gainward 560 2GB za 500kn. Zanima me opcenito da li je to ok cijena, u kojem je rangu ta kartica i da li jos uvijek moze tjerat igre (blizzardove uglavnom) na nekim srednjim postavkama?
Nesto drugo u tom cijenovnom rangu 100 kn +/-?
Hvala!
Pozdrav,
prijatelj mi nudi Gainward 560 2GB za 500kn. Zanima me opcenito da li je to ok cijena, u kojem je rangu ta kartica i da li jos uvijek moze tjerat igre (blizzardove uglavnom) na nekim srednjim postavkama?
Nesto drugo u tom cijenovnom rangu 100 kn +/-?
Hvala!
nemas kaj, to je ok cijena za obicnu gtx560! blizardove igre tjera bez problema posto su sve na starom enginu! samo treba dobar procesor uz nju! inace ta kartica ima perfomanse negdje kao r7 260x!lp
Imati ću ti ja od buraza GTX470 za tu lovu sad kad se s mora vrati, mislim čak i manje nešto iako je oglas na 500kn, nema garanciju kao vjerujem ni ta GTX560, a nešto je jača ipak od nje.
1 vent na 260x nikako, glasna je ko usisivac
R9 270 imas za priblizno istu cifru sto stjepanj kaze, a grafa je mrak i klasu iznad ponudjenih

1 vent na 260x nikako, glasna je ko usisivac
R9 270 imas za priblizno istu cifru sto stjepanj kaze, a grafa je mrak i klasu iznad ponudjenih
imao sam tu asus i kartica je bomba, tiha i hladna! no na kraju opet ovisi o novcima koje je spreman za to platiti!
Pošto već duže vrijeme ne pratim grafičke trebao bih pomoć. Koja kartica je best buy do 600-800 kn?(rabljena)
Koja je bolja? Pitam prvenstveno jer prijatelj uzima grafu.
1. Sapphire r7 260x 2gbddr5, 128bit - 830 kn nova
2. Xfx 6870 1gbddr5, 256bit - 600 kn bez garancije
3. Sapphire 6950 2gbddr5, 256bit- 800 kn bez garancije
4. Gainward 460 GS 1gbddr5, 256bit - 700 kn bez garancije
5. Asus 6870 1gbddr5, 256bit - 620 kn bez garancije
Od ostalih komponenti znam da ima:
Phenom x4 2,8MHz
Rami 8gb ddr3
Treba mu isključivo radi igranja u 1080p Starcraft2, Battlefield 3(drugo ne igra :D ). Ako imate neke bolje ideje slobodno pišite. Hvala unaprijed!
r7 260x 2gb nova kosta 800kn -.-
r7 260x 2gb nova kosta 800kn -.-
:D Napisao sam da ne pratim već duže vrijeme
Pozdrav!
Ovo je moja konfiguracija:
ASRock N68C-GS FX
Chieftec 400 AC 230V / 5A
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
2,5 gb ddr2
I sad me zanima koju da izaberem grafičku. Nisam gamer, jedino što igram je football manager i ono najbitnije je da radi PES 2013(pa nadalje). Također bih gledao hd filmove, tekme(online hd) povezane s kompa na tv. Jel bi to radilo na grafičkim karticama od 200 do 300 kn, ili bi ova bila dovoljna ATI Radeon HD6670? Ako imate neke druge preporuke na ovu moju konfiguraciju, samo recite. Hvala.
Ovaj u trg mi je rekao da za ove moje potrebe da bi i ove štimale:
http://www.nabava.net/graficke-kartice__150/msi-graficka-kartica-nvidia-geforce-gt-210-1gb-ddr3-dvi__1834451