Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.814
|
čitano: 6.897.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
peksimo99 kaže...
Imam trenutnu grafičku karticu ATI Radeon HD 4800 Series koja mi blješti ljubičasto svijetlom bojom periodično. Gledao sam da nije do monitora pa sam provao i na starom katodnom monitoru i tamo ista stvar.
Sad me zanima koja bi grafika bila dobra za mene a da mogu igrati fifu i sl. Moja matična je M2N a napajanje 500 W.

posto imas dual core cpu eventualno neku r7 250 koje su cca do 500kn!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

bok svima trebam jednu pomoc u vezi graficke karte pa ovako asus hd4870 ddr5 graficka karta sada pitam se koje igre moze primati jedan mi je rekao igra koja moze primati drect x10 kao da jem oze primiti ali ako nesto vise kao sto je direct x11 nece pitam se cod 1,2,3,4,5,6,7 dali mogu igrati na njemu i bioshock 1 i 2 i far cry 2 pa molim vas pomognite mi ja se bas i ne kuzim u ove stvari hval unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav!
Moze pomoc?

E, ovako...zanima me koju da najbolju graficku karticu kupim od nekih 400-500kn(moze rabljenu) a koja bi odgovarala za ovu konfiguraciju i da moze vrtjet novije igre! Jer imam jeb*nu integriranu Intel HD graphics x4500.... Hvala

Procesor : Intel Celeron CPU E3400 Dual-Core 2.6 GHz

Napajanje : 750W

RAM: 4GB DDR3
Matična: ASUS P5G41T-M LX3

Windows: 7 Professional 64 bita

Kučište: MS Apollo Midi Tower

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 10:44 (Marac94).

0 0 hvala 0
13 godina
http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 11:06 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Hvala, jel to sve sto dolazi u obzir..tj. najbolje?:D

11 godina
neaktivan

" Marka i model napajanja? Procesor, RAM?"

Napajanje je apx - 500 W p4 , procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6400+, 3214 MHz i iman 4 gb ddr 2 rama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 14:06 (peksimo99).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

zanima koji model r9 280x po vama najbolji,mnogi ce reci toxic,izuzev njega...

i da pokrenemo rasparavu r9 280x ili gtx770?!

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
dor1an kaže...

Ako vec imas 2k kuna (koliko kosta gtx 770), kupi polovnu r9 290 koja toliko kosta, kooja je koristena 3-4 mjeseca u rudarenju s garancijom i nemas potrebe da zapocinjes raspravu.

R9 290 wins.
Fatality.{#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
dor1an kaže...

Ova rasprava oko modela je bila bar jedno 100 puta i nebi ti trebao biti problem pronaći temu u kojoj se o tome pisalo ili samo želiš pokrenuti flame?

Na forumu postoji tražilica pa kreni od tuda.

10 godina
neaktivan

ma znam da,malo je šteka sa lovom,ove stock r290 mi se ne svidjaju nikako,griju previse.dok ove tri x su super.

13 godina
neaktivan
dor1an kaže...

ma znam da,malo je šteka sa lovom,ove stock r290 mi se ne svidjaju nikako,griju previse.dok ove tri x su super.

Ko je rekao da su stock? 

14 godina
chaselol kaže...
Ko je rekao da su stock? 

Možda misli na referentne modele.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
15 godina

Što se najbolje može naći za nekih 800kn? Polovno.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ako imaš sreće...r9 270 2gb :)

ali ni valjda da bi to išlo na komp u profilu? aka x2?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 23:28 (FakeDeath).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Ako se bude mijenjala grafička, onda bi se išlo i na bolji procesor. Ili neki Phenom II x6 ili kompletno prijeći na AM3+.. Nemam pojma..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja bi prvo ostalo a onda grafičku jer mi drugacije bas nema smisla :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Ma ne znam ni sam što raditi.. Nekako mi se čini da je prošlo vrijeme Phenoma II, a mijenjati komplet CPU+MBO+RAM, nisu baš male pare..

Nisam već duže vrijeme pratio stanje hardvera..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dv14 kaže...

Ma ne znam ni sam što raditi.. Nekako mi se čini da je prošlo vrijeme Phenoma II, a mijenjati komplet CPU+MBO+RAM, nisu baš male pare..

Za 1500Kn uzmeš proc tipa FX8320, te neku matičnu s 970 chipsetom, i onda grafu za isto toliko para, i bude sve pet, tako sam ja svom frendu sastavljao. S time da prvo uzmeš neku grafu tipa GTX660/ti i onda tu štekaš u komp tok nekupiš proc i mbor i ram :)

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
13 godina
neaktivan
Strm kaže...
dv14 kaže...

Za 1500Kn uzmeš proc tipa FX8320, te neku matičnu s 970 chipsetom, i onda grafu za isto toliko para, i bude sve pet, tako sam ja svom frendu sastavljao. S time da prvo uzmeš neku grafu tipa GTX660/ti i onda tu štekaš u komp tok nekupiš proc i mbor i ram :)

covjek nema para ti mu preporucujes FX 8xxx serije, si ti lud :D

Polovan fx 6300 s garancijom, nema bolje od toga! {#} 

14 godina
chaselol kaže...
Strm kaže...
dv14 kaže...

covjek nema para ti mu preporucujes FX 8xxx serije, si ti lud :D

Polovan fx 6300 s garancijom, nema bolje od toga! {#} 

Sry, znam, ali kad bi već uzimao neka uzme kak spada, a ne uzet nekaj i onda opet nakon godinu, dvije opet se mora mislit, ovako neka uvali novaca u njega, ali miran je naredne 4 godine 100%, ako ne i više..{#}

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Sry, znam, ali kad bi već uzimao neka uzme kak spada, a ne uzet nekaj i onda opet nakon godinu, dvije opet se mora mislit, ovako neka uvali novaca u njega, ali miran je naredne 4 godine 100%, ako ne i više..{#}

jel to fx 6300 ce pasti u zaborav za godinu, dvije?

Daj covjece, mlatis gluposti {#} 

15 godina
dv14 kaže...

koliko si ti spreman dati novaca za nov  pc

14 godina
chaselol kaže...
Strm kaže...

jel to fx 6300 ce pasti u zaborav za godinu, dvije?

Daj covjece, mlatis gluposti {#} 

Ni slučajno, no FX8*** bi sigurno 2 god duže durao ;)

15 godina

Otišli smo u off topic..

Stvar je u tome što nemam neki određeni buđet. Cijela kupovina je pod možda..

Ali recimo CPU + MBO +RAM do nekih 1500kn i grafa do 800kn.

To je znači 2300kn i još ako prodam ovo svoje staro sve skupa za nekih 600-800kn ako ide..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

slazem komp za 6 i 6ipol tisuca...pa bi volio vase prijedloge(bez monitora,napajanja i hard diska..to sve imam)

0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

ma fx 8350 rulla

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 14:21 (dor1an).

0 10 hvala 0
13 godina
odjavljen
dor1an kaže...

gledam i vecina ljudi tu slaze konfe intel i5,7 serija 4*** pogotovo i5 procova koji su svi na hexa core isto tako i fx 6300...odlicni su to procovi al budimo realni ljudi intel je launchao novu seriju octa core i vrlo vjerojatno da ce brzo i pocet izlazit igrice koje koriste octa core,tako da ja preporucam fx 8320 ili 8350 koji koriste octa core i zasigurno ce bolje performat u buducnosti u igrama nego i5 4*** a i budimo realni jeftiniji su

Joj, nemoj. Zamoli nekog moderatora da ti obriše post da se ne sramotiš.

13 godina
neaktivan
dor1an kaže...

gledam i vecina ljudi tu slaze konfe intel i5,7 serija 4*** pogotovo i5 procova koji su svi na hexa core isto tako i fx 6300...odlicni su to procovi al budimo realni ljudi intel je launchao novu seriju octa core i vrlo vjerojatno da ce brzo i pocet izlazit igrice koje koriste octa core,tako da ja preporucam fx 8320 ili 8350 koji koriste octa core i zasigurno ce bolje performat u buducnosti u igrama nego i5 4*** a i budimo realni jeftiniji su

BOZE BACI CIGLU I BUDI PRECIZAN.

Moze i {#} 

16 godina
dor1an kaže...

za ovo ce si i grom pregrist i otic u koprive.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice