Rekao mu frend FER-ovac.Nije moja ideja.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.814
- |
- čitano: 6.898.290
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolega treba nabaviti AMD 4870, pa je pitanje da li njegovo napajanje može držati setup sa tom grafom.
U prilogu je slikica trenutnog setupa.
Hvala.
Ako mu je grafika 5770, sto bi mijenjo nista nece dobiti sa tom grafikom.
cak je downgrade brate
ja imao 4890OC i presao sa nje na 5770ku i BF3 odjednom letio
jednostavno novija arhitektura dx 11 i sve to bolje lezalo u BF3 MP
a 4870ku ko kupuje u danasnje doba nije zdrav
Za 200 kn će ju dobiti od frenda Fer-ovca,koji sve zna...
preslaba konfa za tu karticu bez obzira sto je quad tj. dochiche do botlenecka i kartica nece doc do izrazaja aka bzvz bacanje love, moja preporuka prodat dijelove koje ima daklem mbo,cpu,gpu i ram te dodat na to 2k i slozit konfu
tj. slozit ce ih decki u topicu tu na forumu
Daj mi recite koja bi bila najbolja graficka za moj komp. Ne zelim da mi grafa ima bottleneck. Znaci koja bi bila najbolja da se ne desava bottleneck.
Trenutno imam pc sljedeci
Xeon e5430 2.66ghz 12mb cache i 1333fsb
Ep43-ds3
4x1gb ddr2 800mhz cl6
corsair cx430v2
250gb hdd
Daj mi recite koja bi bila najbolja graficka za moj komp. Ne zelim da mi grafa ima bottleneck. Znaci koja bi bila najbolja da se ne desava bottleneck.
Trenutno imam pc sljedeci
Xeon e5430 2.66ghz 12mb cache i 1333fsb
Ep43-ds3
4x1gb ddr2 800mhz cl6
corsair cx430v2
250gb hdd
u vrh glave neku hd7770 ili gtx650! nazalost taj cpu radi na pre malih 2.66ghz! lp
moze to i skalu jace ipak je to server proc (stabilnost ) sa 12Mb cache-a i 2k7 je bio bolji od recimo q6600 za kojih 20% u igrama ako se ne varam
npr 7790,R7 260x / nv 660/760Gtx samo ga klokni na 3.5Ghz i mozes vozit ove koje sam naveo bez problema
A i ja sam mislio da ce se desit "usko grlo"...al mislis u takvoj mjeri da ce se bas grafa vuc radi q6600? Opcinito ta R9 270x toxic, jel dobro to, valja sta? Nekakav review te kartice? sta moze i koliko je sposobna...
tako je da to je ekvivalent tom extreme quadu
ja bi ti preporucio da neides na toj rezi FUL HD nego na 1680 rezu , mocices fino vrtiti nove igre na hig detaljima negjde mid
sa ukljucenim filterima a i ova reza na 1680 je idealna i ima bolji ppi density
nece doslvno vuc ali kao sto rekoh nece biti nafilana s obzriom sto ona moze dati daklem ovakav scenarij bi bio
AAA naslov max detalji full HD cpu - 99/100% zauzeche a GPU - 40% max o tome ti pricam
ta kartica je bdw odlicna za 1080p rezu tj mid-high leve za istu , no mora mjenjat stoga upgrade ne dolazi u obzir
da ali mozes i zericu jace od ovih koje sam nabrojao idealno 260x da uzmes psoto je to nova serija i more fufure prof je od ostalih po tom pitanju
Gdje se mogu kupiti šarafići za učvrstiti grafičku na kućište?
Navodno bi se trebali dobiti uz kućište, ali ja ih nisam dobio.
Odes u neku željezaru , Pevec , Baumax .... i moraju imati 100%
Problem je u tom kaj ne znam koji mi trebaju. Koja veličina. Jel postoji neki standard za sva kućišta ili svatko ima svoje?
Problem je u tom kaj ne znam koji mi trebaju. Koja veličina. Jel postoji neki standard za sva kućišta ili svatko ima svoje?
Za sve je isto !Takvi se koriste i za pricvrscivanje maticne ploce , zatvaranje bocnih stranica kucista ( kod starijih modela ) ... !
http://sgcdn.startech.com/005329/media/products/gallery_large/SCREW6_32.B.jpg
ja cu ti poslati u pismu! posalji mi adresu na pm! LP
msi r7 270x vs gtx 760 ( fali mi 200 kn do kojih ne mogu bas ubrzo ) mislim dali je ogromna razlika u performansama da sad skupljam ili ?
msi r7 270x vs gtx 760 ( fali mi 200 kn do kojih ne mogu bas ubrzo ) mislim dali je ogromna razlika u performansama da sad skupljam ili ?
Mislis valjda R9 270X ?
Mislis valjda R9 270X ?
da mislim , misstype !
Poz,trebam neku grafu,pronašao sam ove http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/nvidia/0901549/
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/nvidia/0901637/ ,samo me zanima koja je bolja i koja je razlika između njih
Dva prozivodjaca Asus i palit . Asus - Radni takt GPU 1071 MHz, Takt memorije 5000 MHz , Palit - GPU 928 MHz, Takt memorije 5400 MHz . Od mene +1 za asus clockovi su male razlike , dobijes +1 godinu vise garancije
ja cu ti poslati u pismu! posalji mi adresu na pm! LP
Našao sam danas 4 komada u kutiji od napajanja tako da neće trebati.
Svejedno puno hvala na ponudi.
Poštovanje,
malo sam ispao iz đira pa ću upitati ovdje za mišljenje.
Prijatelja zanima koja je od ovih dviju kartica jača te koja se više isplati? Oba dvije su cca 2.5K Kn.
MSI Gaming R9 280X vs MSI Gaming GTX 770?
Kakav je općenito sraz R9 280X vs GTX 770?
Također, isplati li se davati oko 200Kn više za GTX 770 Lightning pored Gaming verzije?
Hvala.
R9 280X vs GTX 770 su po performansama relativno podjednake.
R9 280X je bio best buy u klasi, ali mu je dobrano skočila cijena,
pa su i po cijeni relativno izjednačene.
Pogledaj šta kaže tomshardware naročito
naslov "January updates"
http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107.html
S MSI karticama nisam imao iskustva.
Poštovanje,
malo sam ispao iz đira pa ću upitati ovdje za mišljenje.
Prijatelja zanima koja je od ovih dviju kartica jača te koja se više isplati? Oba dvije su cca 2.5K Kn.
MSI Gaming R9 280X vs MSI Gaming GTX 770?
Kakav je općenito sraz R9 280X vs GTX 770?
Također, isplati li se davati oko 200Kn više za GTX 770 Lightning pored Gaming verzije?
Hvala.
biraj izmedju mantlea i shadowplaya sta ti je bitnije
ja bi licno isao na AMD jer igram BF4
GTX 770 bi bio bolji izbor (jer je u vecini igara bolji, manje trosi, hladniji je, dobivas ShadowPlay za snimanje gameplaya bez skoro ikakvog FPS dropa i podrzava G-Sync) osim ako ne planiras igrat BF4 onda bi bio bolji izbor R9 280X jer uskoro dobiva podrsku za Mantle. Evo anketa pa da vidimo.
12 | GTX 770 |
---|---|
11 | R9 280X |
Dečki što mislite , jel sad pravo vrijeme za ubost Sapphire R9 290 tri x ili još malkoc pričekat dolazak drugih neref modela i eventualan pad cijene za stoju-dvije ? Znam da je malo retoričko pitanje, al molio bih mišljenje svejedno...
ekipo daj mi recite koja bi sada Saphirka serije R bila kao šta je nekad kad je izašla bila HD 7850 2GB frend traži kupuje krafu a ona mu je neko mjerilo a nema ih više za uzet
ekipo daj mi recite koja bi sada Saphirka serije R bila kao šta je nekad kad je izašla bila HD 7850 2GB frend traži kupuje krafu a ona mu je neko mjerilo a nema ih više za uzet
R9 270 je malo jača, R7 260X malo slabija.