Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.952.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

isti klinac. al za samo 30-ak kn više uzeo bi ja rađe gigabytovu verziju jer oni veliki fanovi jamče tihi rad uz vrlo dobro hlađenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Tommy_GTI kaže...

Dali napajanje corsair cx 430w moze drzat jednu hd 6870?

Da !

Music As A Weapon !!
13 godina

Nadam se da ovo znaci da mi je proslo {#}

2.230 kn

Valjda su skuzil da su fulali

http://www.computeruniverse.net/en/products/90513525/gainward-geforce-gtx770.asp

Sad je 2.670 kn

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 16:48 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

može li mi netko reć koja je kartica od nvidie u rangu sa ovom http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=XFX-FX-787A-CDFC#

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

gtx 660

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:11 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
zaki23 kaže...

može li mi netko reć koja je kartica od nvidie u rangu sa ovom http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=XFX-FX-787A-CDFC#

Najblize bi bla GTX660 !

Music As A Weapon !!
17 godina

tocnije 660ti bi bila idealna {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:13 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ali po cijeni nikako ! 660 Ti dosta skuplja !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Ta za 1499kn u Digitalu NIJE raspoloziva i kao takva me ne zanima , a u drugim shopovima u kojima su dobavljive kostaju skoro 2 soma {#}

Music As A Weapon !!
17 godina

najbolje ih nazvat pa pitat nekad zahebu na vebu, nije odma al je u dolasku po narudjbi tako tko se moze stript je moze ubost za finu lovu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma meni taj Digital i nije bas pouzdan  ! Sry za {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Nije "samo tebi".

1 1 hvala 0
14 godina

Pozdrav. Nabavio sam povoljno komp koji bi ja iskoristio kao zamjensko računalo da ne prenosim svoj stalno.

Komponente su i7 920+accelero freezer 13+ gigabyte ga-ex58a-ud3r+gskill 4gb 1600mhz ram. Mislio sam ga koristiti za igre i eventualno za cad programe.

Bitno je da pokreće bf3, a poželjno je i bf4. Dakle trebam preporuku grafe do 1000-1200kn(u obzir dolaze i rabljene. Reza bi bila manja od fhd-a bar u početku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...

Pozdrav. Nabavio sam povoljno komp koji bi ja iskoristio kao zamjensko računalo da ne prenosim svoj stalno.

Komponente su i7 920+accelero freezer 13+ gigabyte ga-ex58a-ud3r+gskill 4gb 1600mhz ram. Mislio sam ga koristiti za igre i eventualno za cad programe.

Bitno je da pokreće bf3, a poželjno je i bf4. Dakle trebam preporuku grafe do 1000-1200kn(u obzir dolaze i rabljene. Reza bi bila manja od fhd-a bar u početku.

Od rabljenih potrazi HD7870 , nađe ih se s jamstvom ! Od novih imas HD7850 !  Nisi napisao koje je napajanje , no s obzirom na ovu konfu , zakljucujem da ono nebi trebalo biti problem !

Music As A Weapon !!
14 godina

Hvala na brzom ogdovoru. Napajanje imam neko starije 570w s 2 rail-a po 16A, pa mislim da ću i njega trebat mjenjat. Koja je alternativa od zelenih u tom rangu?

15 godina

Rabljena GTX660 , ako nađes !  Od novih GTX650 Ti BOOST !

Music As A Weapon !!
14 godina

Sad mi je to za razmišljanje. hd7870 ima više sirove snage ali gtx 660 ima manje problema sa driverima. Možda se varam, ali sa svojom 7970 imam stalno problema kod instalacije novih drivera. kad konačno posložim onda radi kak se spada. koju je bolje po vama uzeti?

14 godina

Osobno bih na tvojemu miestu išao na HD7870 zbog Mantle API i kao što si več rekao nešto boljih perfomansi. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Evo samo da vas još nešto pitam na koliko će % otprilike moći moja trenutna konfa iskoristiti Nvidiu Gtx 550Ti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
macgyver 53 kaže...

Evo samo da vas još nešto pitam na koliko će % otprilike moći moja trenutna konfa iskoristiti Nvidiu Gtx 550Ti.

Kako u kojoj igri, ali uglavnom dosta dobro (ako je procesor na 3+ GHz).

Twitter: @191x7
15 godina
dax-lax kaže...

Sad mi je to za razmišljanje. hd7870 ima više sirove snage ali gtx 660 ima manje problema sa driverima. Možda se varam, ali sa svojom 7970 imam stalno problema kod instalacije novih drivera. kad konačno posložim onda radi kak se spada. koju je bolje po vama uzeti?

Ja sam u zadnje vrijeme ima AMD  ( HD5870 , HD7950 ) i bio sam zadovoljan s grafama , tak da bi u toj tvojoj dilemi opet uzeo AMD !

6 GTX660
36 HD7870
Music As A Weapon !!
13 godina

Trenutno najjaca gaming kartica na trzistu:

http://hexus.net/tech/reviews/graphics/62537-gigabyte-geforce-gtx-780-ti-oc/

Ali ce zbog cijene biti na dnu ljestvice ulozeno-dobiveno :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Trenutno najjaca gaming kartica na trzistu:

http://hexus.net/tech/reviews/graphics/62537-gigabyte-geforce-gtx-780-ti-oc/

Ali ce zbog cijene biti na dnu ljestvice ulozeno-dobiveno :)

Kad su ih novu Radeoni sje**li,kej ne?

Strm
12 godina
neaktivan

Evo ovako, frend treba pomoć... Konfa je sa procom AMD FX 6100(ako se ne varam, ali neki 6 core iz FX serije jeste), 8 gb ddr rama itd, ugl nije to toliko jako lose..Problem je sto on igra sve igre na 1280x1024 rezoluciji na 17 incnom monitoru(Samsung SyncMaster 721n) i ne planira ga mjenjati..(tvrdoglavost)..Koja grafa je dobra za njegov komp, da može sve igre igrati na max postavkama i da sve glatko ide? Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kalmageddon kaže...

Evo ovako, frend treba pomoć... Konfa je sa procom AMD FX 6100(ako se ne varam, ali neki 6 core iz FX serije jeste), 8 gb ddr rama itd, ugl nije to toliko jako lose..Problem je sto on igra sve igre na 1280x1024 rezoluciji na 17 incnom monitoru(Samsung SyncMaster 721n) i ne planira ga mjenjati..(tvrdoglavost)..Koja grafa je dobra za njegov komp, da može sve igre igrati na max postavkama i da sve glatko ide? Tnx

Koliki mu je budžet?

Strm
12 godina
neaktivan

oko 1000 kuna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Eto:

ASUS-HD7790-1G GDDR5

1068.78Kn,Futura-IT

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kalmageddon kaže...

A koju grafu sad ima ?

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Mislim da koristi integriranu na maticnoj.. hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice