isti klinac. al za samo 30-ak kn više uzeo bi ja rađe gigabytovu verziju jer oni veliki fanovi jamče tihi rad uz vrlo dobro hlađenje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali napajanje corsair cx 430w moze drzat jednu hd 6870?
Da !
Nadam se da ovo znaci da mi je proslo
Valjda su skuzil da su fulali
http://www.computeruniverse.net/en/products/90513525/gainward-geforce-gtx770.asp
Sad je 2.670 kn
može li mi netko reć koja je kartica od nvidie u rangu sa ovom http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=XFX-FX-787A-CDFC#
gtx 660
može li mi netko reć koja je kartica od nvidie u rangu sa ovom http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=XFX-FX-787A-CDFC#
Najblize bi bla GTX660 !
tocnije 660ti bi bila idealna
Ali po cijeni nikako ! 660 Ti dosta skuplja !
Ta za 1499kn u Digitalu NIJE raspoloziva i kao takva me ne zanima , a u drugim shopovima u kojima su dobavljive kostaju skoro 2 soma
najbolje ih nazvat pa pitat nekad zahebu na vebu, nije odma al je u dolasku po narudjbi tako tko se moze stript je moze ubost za finu lovu
Ma meni taj Digital i nije bas pouzdan ! Sry za
Nije "samo tebi".
Pozdrav. Nabavio sam povoljno komp koji bi ja iskoristio kao zamjensko računalo da ne prenosim svoj stalno.
Komponente su i7 920+accelero freezer 13+ gigabyte ga-ex58a-ud3r+gskill 4gb 1600mhz ram. Mislio sam ga koristiti za igre i eventualno za cad programe.
Bitno je da pokreće bf3, a poželjno je i bf4. Dakle trebam preporuku grafe do 1000-1200kn(u obzir dolaze i rabljene. Reza bi bila manja od fhd-a bar u početku.
Pozdrav. Nabavio sam povoljno komp koji bi ja iskoristio kao zamjensko računalo da ne prenosim svoj stalno.
Komponente su i7 920+accelero freezer 13+ gigabyte ga-ex58a-ud3r+gskill 4gb 1600mhz ram. Mislio sam ga koristiti za igre i eventualno za cad programe.
Bitno je da pokreće bf3, a poželjno je i bf4. Dakle trebam preporuku grafe do 1000-1200kn(u obzir dolaze i rabljene. Reza bi bila manja od fhd-a bar u početku.
Od rabljenih potrazi HD7870 , nađe ih se s jamstvom ! Od novih imas HD7850 ! Nisi napisao koje je napajanje , no s obzirom na ovu konfu , zakljucujem da ono nebi trebalo biti problem !
Hvala na brzom ogdovoru. Napajanje imam neko starije 570w s 2 rail-a po 16A, pa mislim da ću i njega trebat mjenjat. Koja je alternativa od zelenih u tom rangu?
Rabljena GTX660 , ako nađes ! Od novih GTX650 Ti BOOST !
Sad mi je to za razmišljanje. hd7870 ima više sirove snage ali gtx 660 ima manje problema sa driverima. Možda se varam, ali sa svojom 7970 imam stalno problema kod instalacije novih drivera. kad konačno posložim onda radi kak se spada. koju je bolje po vama uzeti?
Osobno bih na tvojemu miestu išao na HD7870 zbog Mantle API i kao što si več rekao nešto boljih perfomansi.
Evo samo da vas još nešto pitam na koliko će % otprilike moći moja trenutna konfa iskoristiti Nvidiu Gtx 550Ti.
Evo samo da vas još nešto pitam na koliko će % otprilike moći moja trenutna konfa iskoristiti Nvidiu Gtx 550Ti.
Kako u kojoj igri, ali uglavnom dosta dobro (ako je procesor na 3+ GHz).
Sad mi je to za razmišljanje. hd7870 ima više sirove snage ali gtx 660 ima manje problema sa driverima. Možda se varam, ali sa svojom 7970 imam stalno problema kod instalacije novih drivera. kad konačno posložim onda radi kak se spada. koju je bolje po vama uzeti?
Ja sam u zadnje vrijeme ima AMD ( HD5870 , HD7950 ) i bio sam zadovoljan s grafama , tak da bi u toj tvojoj dilemi opet uzeo AMD !
6 | GTX660 |
---|---|
36 | HD7870 |
Trenutno najjaca gaming kartica na trzistu:
http://hexus.net/tech/reviews/graphics/62537-gigabyte-geforce-gtx-780-ti-oc/
Ali ce zbog cijene biti na dnu ljestvice ulozeno-dobiveno :)
Trenutno najjaca gaming kartica na trzistu:
http://hexus.net/tech/reviews/graphics/62537-gigabyte-geforce-gtx-780-ti-oc/
Ali ce zbog cijene biti na dnu ljestvice ulozeno-dobiveno :)
Kad su ih novu Radeoni sje**li,kej ne?
Evo ovako, frend treba pomoć... Konfa je sa procom AMD FX 6100(ako se ne varam, ali neki 6 core iz FX serije jeste), 8 gb ddr rama itd, ugl nije to toliko jako lose..Problem je sto on igra sve igre na 1280x1024 rezoluciji na 17 incnom monitoru(Samsung SyncMaster 721n) i ne planira ga mjenjati..(tvrdoglavost)..Koja grafa je dobra za njegov komp, da može sve igre igrati na max postavkama i da sve glatko ide? Tnx
Evo ovako, frend treba pomoć... Konfa je sa procom AMD FX 6100(ako se ne varam, ali neki 6 core iz FX serije jeste), 8 gb ddr rama itd, ugl nije to toliko jako lose..Problem je sto on igra sve igre na 1280x1024 rezoluciji na 17 incnom monitoru(Samsung SyncMaster 721n) i ne planira ga mjenjati..(tvrdoglavost)..Koja grafa je dobra za njegov komp, da može sve igre igrati na max postavkama i da sve glatko ide? Tnx
Koliki mu je budžet?
oko 1000 kuna...
A koju grafu sad ima ?
Mislim da koristi integriranu na maticnoj.. hehe