Dali je tvoj komp ostario ili nije ovisi o X faktora.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali je tvoj komp ostario ili nije ovisi o X faktora.
npr?
Nije ti proc toliko loš, mogao bi ga malo OC-ati, pa si uzeti nekakvu grafulju, jer bezveze bi dao novac a ne bi ti ga cpu iskoristio.
A o starosti, a ovisi koji ti je socket na ploči, koje specifikacije ima ploča, i cpu, koji je socket za memoriju, itd.
Nije ti proc toliko loš, mogao bi ga malo OC-ati, pa si uzeti nekakvu grafulju, jer bezveze bi dao novac a ne bi ti ga cpu iskoristio.
A o starosti, a ovisi koji ti je socket na ploči, koje specifikacije ima ploča, i cpu, koji je socket za memoriju, itd.
Ploca je asrock 970 pro3
Ima AM3+ podrsku
sta kazete na XFX r9 280x?
ja imam sapphirku 280x trenutno sam zadovoljan ali da bi to cudo tjerao trebas pilu a ne igracku od pc-a! a posto nisi ispunio svoj pc...
ja imam sapphirku 280x trenutno sam zadovoljan ali da bi to cudo tjerao trebas pilu a ne igracku od pc-a! a posto nisi ispunio svoj pc...
imam 650 napajanja od corsaira intel core i5 dodatno hladenje na procesoru asus p7p55d maticnu
moze bez problema i da je kloknes , go 4 it !
mislim dali postoji bolja u toj cijeni?
mislim dali postoji bolja u toj cijeni?
http://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/1112-palit-geforce-gtx-770-jetstream-2gb-gddr5.html
http://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/257-gainward-geforce-gtx-770.html
razmisli koji tabor vise preferiras!
Pozz forumaši.
Pitanjce:
Posjedujem procesor AMD A8 5600k i razmišljam si sad uzeti i eksternu grafiku jer sam naručio novi 24" monitor koji više neće ići kao stari 17" CRT na 1024*768, pa mi trebaju bolje grafičke performanse od ovih iz APU-a. Razlika između ove dvije je nekih 100kn tako da mi to ne igra veliku ulogu, bitno mi je što je bolje. Dual graphics ili 7750 solo. Za još bolje nemam toliko novaca trenutno, a ova bi trebala biti dobra za igre na medium postavkama, ili?
6 | AMD A8 5600k + HD 6670 |
---|---|
9 | HD 7750 solo |
Pozdrav , trebao bih savijet kupujem graficku karticu do 2500 kn (nvidia).
Ostatak pc je ovo
- i5 3570
- nvidia gtx 260 (trenutna)
- 4gb rama
- z77 extreme
Pozdrav , trebao bih savijet kupujem graficku karticu do 2500 kn (nvidia).
Ostatak pc je ovo
- i5 3570
- nvidia gtx 260 (trenutna)
- 4gb rama
- z77 extreme
Pozdravi! Mislim uzeti XFX HD7770 i imam par pitanja...Ocu li dobiti nešto FPS-a i oču li osjetiti ubrzanje u igrama s obzirom da prijelazim sa HD7750?? oce li biti tiha i hladna?Dali ima ikakva OC potenicjal? i koliko je slabija od GTX66o? Mislim da sam već pitao ali neželim fulati s uogrejdom i naravno budem poslao pic nove
ja tu nis ne kuzim prelazis sa 7770 na 7770 wtf !? i kakva 660 ako ti pise da imas 650 ?!?
U utorak mi stiže ova grafička, jedva čekam. Batman Arkham Origins i AC III čekaju da se krenu igrat :)
Neces nikada imati hladnije i tiše kartice. :)
ja tu nis ne kuzim prelazis sa 7770 na 7770 wtf !? i kakva 660 ako ti pise da imas 650 ?!?
To je drugi komp..Mene zanima ua konfu prvu,,ispravio sam pogrejšku
sa 7750 na 7770 ako pricas o prvom kompu nista preznacajno tj par fps-a po igrama
sa 7750 na 7770 ako pricas o prvom kompu nista preznacajno tj par fps-a po igrama
Pa zar nije 7770 jaca?? a ni proc nebi treba biti bottleneck...Inace igram samo novije ire tipa AC IV,GTA IV,Crysis 2,3,Far Cry3 i malkoc stariju igru MAfiju 2..Bih li dobio barem 10FPS-a??
nije jaca , vec sam ti rekao ,,tj. nebi dobio 10ak a i da dobijes zasto mjenjas onda svoju sad , jel nesipravna il sta ? odi na nesto barem 50% jace od sadasnje npr 6850 koja se moze dns nac vrlo povoljno ,,, uostalom s koliko love raspolazes za novu ?
nije jaca , vec sam ti rekao ,,tj. nebi dobio 10ak a i da dobijes zasto mjenjas onda svoju sad , jel nesipravna il sta ? odi na nesto barem 50% jace od sadasnje npr 6850 koja se moze dns nac vrlo povoljno ,,, uostalom s koliko love raspolazes za novu ?
800Kn,može 20-ak kuna gore A nešta 50% jače bi bio botleenck,right?
U utorak mi stiže ova grafička, jedva čekam. Batman Arkham Origins i AC III čekaju da se krenu igrat :)
Neces nikada imati hladnije i tiše kartice. :)
Jedva čekam :)
sta kazete na ovu grafu na akciji u linksu:
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-7850-black-edition-2gb-ddr5-dualdvi-hdmi-2x-minidp&option=artikl&id_artikl=051.806.856
isplati se?
sta kazete na ovu grafu na akciji u linksu:
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-7850-black-edition-2gb-ddr5-dualdvi-hdmi-2x-minidp&option=artikl&id_artikl=051.806.856
isplati se?
7850 s 2GB košta oko 1300 Kn standardno http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=HD+7850+2GB
XFX nije ništa posebno.
ljudi nov sam na forumu!!! kakva je ati radeon hd 5450 i nVIDIA ge force gt 210 mogu li da obore black ops,black ops2,F.E.A.R3??
Ne!!! nemoj da dajes pare za to skupi se pa uzmi nesto bolje..
moze li neka preporuka?? i moze li npr ddr5 na maticnu koja je ddr2?
Ljudi šta je s tim kroničnim pomanjkanjem kartica u hr šopovima ? Pa R 280/290X nema ni za lijek, a 770 tka jedino cijenovno prihvatljiva u UZi šopu ...Jel ima tko kakve informacije ?
NX 8600 GTS KAKVA JE OVA GRAFA JEL DOBRA ZA IGRICE??