Koju grafičku bi preporučili za Q6600 (Sad imam 4850) Koju najajču bi mogao postaviti i što općenito mislite o XFX karticana 7850 i 7870. Hvala
Dobre su XFX kartice ali samo s 2 venta, bježi od ovih s jednim.
Koju grafičku bi preporučili za Q6600 (Sad imam 4850) Koju najajču bi mogao postaviti i što općenito mislite o XFX karticana 7850 i 7870. Hvala
Dobre su XFX kartice ali samo s 2 venta, bježi od ovih s jednim.
Inaće problem sa XFX 1 fan karticama se može bez problema riješiti. Ja sam stavio jedan Coolermasterov 82mm vent da upuhuje u ovaj vent od grafe i temperature na 50% i 5v su cca. 70 (Crysis 3).
Inaće problem sa XFX 1 fan karticama se može bez problema riješiti. Ja sam stavio jedan Coolermasterov 82mm vent da upuhuje u ovaj vent od grafe i temperature na 50% i 5v su cca. 70 (Crysis 3).
To je dokaz da je hladnjak loš i zato njih svi izbjegavaju. Moja sad po ljeti po najvećim vručinama nije prelazila 64 stupnja, a tek razlika u tišini.
xfx hd7850 ovakve neme kod nas a ima odličan hladnjak
To je dokaz da je hladnjak loš i zato njih svi izbjegavaju. Moja sad po ljeti po najvećim vručinama nije prelazila 64 stupnja, a tek razlika u tišini.
Pa svi znamo da je loš, ali ako netko ima verziju sa 1 ventom onda neka napravi kao i ja, u potpunosti se eliminira buka, a temperature su oko 65C u najnovijim igrama, jedino je C3 iznimka.
Mogle bi se temperature još sniziti samo što nemogu nikako fiksirati hladnjak da stoji ravno nego mi stoji nešto niže i pod laganim kutom je.
Dali su ove dobre (mislim na hladnjak)- Hvala Vam puno na odgovorima
Ovo je neka greška ili (da je raspoloživa)
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-msi-gtx560-twinfroz-ii-oc-1gddr-directx11/41413
Pozz,
imam nekoliko nedoumica vezanih za grafu..radim konfu za video editing, 3d i animaciju i uzeo bi gtx 650..e sad
1. postoje point of view, msi, gigabyte, gainward..koja je razlika? :D
2. dvoumim se izmedu gtx650 i gtx650 Ti
3. 1gb ili 2gb..jer vidim da je za 2gb nadoplata od 100-200kn pa bi nadodao ak se isplati
konfu bi slozio u futuri..evo i link na sav njihov gtx650 asortiman http://www.futura-it.hr/search.aspx?search=gtx%20650
Zahvaljujem na odgovorima :)
1. Mislim da je sve to isto;
2. Ako imaš više novca kupi gtx 650 ti a ako nemaš uzmi obični gtx650;
3.Što više VRAM ili video memorije to bolje.
Ovo je neka greška ili (da je raspoloživa)
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-msi-gtx560-twinfroz-ii-oc-1gddr-directx11/41413
Mislim da se najvjerojatnije radi o nekoj gresci , jer jedino ju Protis ima ! Ta serija se odavno vise ne proizvodi ! A i da se odnekud spuknuli taj stari model , sumnjam da bi netko za nju te pare !
Pozz,
imam nekoliko nedoumica vezanih za grafu..radim konfu za video editing, 3d i animaciju i uzeo bi gtx 650..e sad
Ili Gigabyte ili MSI zbog 3-godisnjeg jamstva i kolko - tolko prihvatljive cijene ! Ako imas para , uzmi Ti verziju ! S druge strane , 2GB memorije je bolji ulog u buducnost !
Treba mi grafička za video obradu u Adobe premieru . Uzeo bih si ovu karticu http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0901724 ali neznam dali ce mi otvarati u Adobe premieru Mercury Graphics Engine.
Ako netko ima kakav savjet oko ove kartice hvala unaprijed :)
Protegni se onda jos 50kn i uzmi Gigabyte WindForce 3X - duze jamstvo i bolji hladnjak i jos imas besplatnu dostavu kad je iznad 2.000kn vrijednost robe !
A zasto mislis da ti nebi otvaralo Adobe ?
pozdrav,da li bi ovo napajanje LC POWER Silent Giant GREEN POWER LC6650GP3 V2.3 moglo držat ovu grafičku http://diskont24.com/product.php?productid=131163&cat=390&page=1 ?
pozdrav,da li bi ovo napajanje LC POWER Silent Giant GREEN POWER LC6650GP3 V2.3 moglo držat ovu grafičku http://diskont24.com/product.php?productid=131163&cat=390&page=1 ?
Da !
Momci što bi vi uzeli u linksa do 450kn, treba biti na stanju u splitu jer moram to hitno uzet i instalirat kod ujne popodne. Sin joj igra malo lol i cod4 tako da ne treba bit nesto zvijerski, al najbolje što se može izvuć za te novce. Proc je i3 2100, podržava matična pci express 3.0.
P.S. Preferirao bi radeonku da si smanjim muke sa driverima jer je tamo sad 12.8 catalyst na staroj 4650 grafi. Thank you :)
Momci što bi vi uzeli u linksa do 450kn, treba biti na stanju u splitu jer moram to hitno uzet i instalirat kod ujne popodne. Sin joj igra malo lol i cod4 tako da ne treba bit nesto zvijerski, al najbolje što se može izvuć za te novce. Proc je i3 2100, podržava matična pci express 3.0.
P.S. Preferirao bi radeonku da si smanjim muke sa driverima jer je tamo sad 12.8 catalyst na staroj 4650 grafi. Thank you :)
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-hd-6670-vtx-oglas-9080771
edit: ima nova u hg spota eto promaklo mi
zašto bi uzeja u linksa ako ima na stanju u hg spota split bolju i jaču,ja ti nisam td
Hoču izmjerit FPS i kad pokrenem Fraps izbaci mi ovo: There was a problem initializing DirectX 9. Please ensure your video drivers are up to date and you have the latest version of DirectX installed.
E pozdrav svima. Za pocetak mi treba mislinje izmedju ove 2 graficka
Gigabyte VGA GV-N2400C-1Gi nVidia GT240 1GB DDR3
VGA 5670 1BG DDR5 ASUS
Pored toga bio bih veoma zahvalan ako neko ima vremena da pogleda ove 2 konifguracije kompijutera odprilike kolika bi im bila cjena polovnih i da li npr mogu da pokrenu Battlefield 3 na full
Racunar 1
Intel Pentium Dual-Core E6500 2.93GHz 2MB 1066MHz LGA775 BOX
MB Gigabyte GA-P41-ES3G Intel P41 PCI-e 16x
Gigabyte VGA GV-N2400-1GI nVidia GT240 1GB DDR3 HDMI
RAM 2GB DDR2 ( 800MHz ) PC-6400
Kuciste Gigatech C-461 450W
HDD WD 1600AAJS 160GB S-ATA
Racunar 2
CPU AMD Athlon II X2 250 AM3
Kingstone 2GB DDR3 1333 MHz
HDD 500GB WD SATA 2 16mb
VGA 5670 1GB DDR5 ASUS
ASUS - Motherboards - M4A77T
Frontier MA11A-BK/BK 450W
Racunari mi trebaju za igraonicu, pa bih volio pored cjene da mi kazete koji od ovih racunara bi se mogao doradjivati vremenom i tako to xD
Unaprjed Hvala
E pozdrav svima. Za pocetak mi treba mislinje izmedju ove 2 graficka
Gigabyte VGA GV-N2400C-1Gi nVidia GT240 1GB DDR3
VGA 5670 1BG DDR5 ASUS
Pored toga bio bih veoma zahvalan ako neko ima vremena da pogleda ove 2 konifguracije kompijutera odprilike kolika bi im bila cjena polovnih i da li npr mogu da pokrenu Battlefield 3 na full
Racunar 1
Intel Pentium Dual-Core E6500 2.93GHz 2MB 1066MHz LGA775 BOX
MB Gigabyte GA-P41-ES3G Intel P41 PCI-e 16x
Gigabyte VGA GV-N2400-1GI nVidia GT240 1GB DDR3 HDMI
RAM 2GB DDR2 ( 800MHz ) PC-6400
Kuciste Gigatech C-461 450W
HDD WD 1600AAJS 160GB S-ATA
Racunar 2
CPU AMD Athlon II X2 250 AM3
Kingstone 2GB DDR3 1333 MHz
HDD 500GB WD SATA 2 16mb
VGA 5670 1GB DDR5 ASUS
ASUS - Motherboards - M4A77T
Frontier MA11A-BK/BK 450W
Racunari mi trebaju za igraonicu, pa bih volio pored cjene da mi kazete koji od ovih racunara bi se mogao doradjivati vremenom i tako to xD
Unaprjed Hvala
Ni jedan ni drugi nisu bas za igranje, a pogotovo ne zahtjevnih igara poput battlefielda, cijena oko 1000-1500kn
A jbg znam ja da oni nisu nista posebno, ali dobio sam neki lokal a i jedne i druge racunare mogu poprilicno jeftino da dobijem. Sad samo neznam za koje da se odlucim, a glavni faktor mi je za koji mjesec da ih sredim i pojacam ali neznam koji se od ovih moze poboljsati.
I jos samo, koja je grafikca od te 2 bolja ?
A jbg znam ja da oni nisu nista posebno, ali dobio sam neki lokal a i jedne i druge racunare mogu poprilicno jeftino da dobijem. Sad samo neznam za koje da se odlucim, a glavni faktor mi je za koji mjesec da ih sredim i pojacam ali neznam koji se od ovih moze poboljsati.
Uzmi ovu drugu.