ee jel mi može neko reć kako da vidim koja mi je grafička kartica a da ne otvaram ,jer mi je pod garancijom....jel ima neki program
S programcicom HW iNFO64 !
ee jel mi može neko reć kako da vidim koja mi je grafička kartica a da ne otvaram ,jer mi je pod garancijom....jel ima neki program
S programcicom HW iNFO64 !
Program imena Speccy.
Mislim kupit ovu 770. Dobar odabir, il ima bolja opcija za iste pare (točno 3000 kn)?
najbolja za te novce msi770 gaming ili vaporx7970
Mislim kupit ovu 770. Dobar odabir, il ima bolja opcija za iste pare (točno 3000 kn)?
najbolja za te novce msi770 gaming ili vaporx7970
Ee, i mislio sam. Gledao sam malo usporedbe i čini mi se da je MSI bolji, pa ću nju uzet. No prvotno me zanimala usporedba MSI sa nekim drugim 770 poput 200 kn skuplje asusice.
Po meni Asus zbog agresivnijeg hlađenja (njihov sam veliki fanboy još od rive tnt ), ali nećeš pogriješiti ni s msi-jem....
http://www.legitreviews.com/msi-geforce-gtx-770-gaming-and-asus-geforce-gtx-770-directcu-ii-review_2202
dvoumim se oko ove dvije graficke koju uzeti 1:http://www.hardwareschotte.de/preisvergleich/Gainward-Gigabyte-GV-N760OC-2GD-rev-2-0-p21762612
2:http://www.hardwareschotte.de/preisvergleich/Gigabyte-Radeon-Hd-7950-Windforce-3X-GV-R795WF3-3GD-p21571201
Napajanje nije problem moze podrzati obadvije.
A imam procesor Inter i5 760.
Pa nemože ti procesor držati niti jednu od tih dvije grafe.
Uzmi MSI/XFX sa dva venta/Sapphire/Gigabyte u Futuri IT ili ADMu ili još bolje MSI HD 7850 u Futuri IT.
Rekao sam ili hgspot ili links, pošto sam u splitu ako kupujem u adm ili future imam plaćat dostavu + ako treba reklmaciju to je jedini razlog zašto samo kupujem u linksa ili hgspota.
Koji to msi ima dva venta, ovaj u hgspota?
Rekao sam ili hgspot ili links, pošto sam u splitu ako kupujem u adm ili future imam plaćat dostavu + ako treba reklmaciju to je jedini razlog zašto samo kupujem u linksa ili hgspota.
Ja sam isto iz Splita,kupio sam PC u djelovima u ADM-a,besplatna dostava povise 2.000kn i poslao sam MBO na reklamaciju jucer a danas su je promjenili(jer je bila tvornicki neispravna)i salju mi novu natrag danas
Uz to Links je skup a nije ni HGSpot nista bolji
Može ako ga dobro clocka (3+ GHz) i igra igre koje nisu cpu-bound kao što je to slučaj kod Battlefield 3 multiplayera s više od 40 igrača.
Iako nema baš nešto puno smisla na njega uzimati GTX 760 / HD 7950 ako ne polanira kroz koju godinu promijeniti i procesor (a time i matičnu).
Puno će te skuplje izaći u Linksu ili HGSPOTU, a i HG SPOT je najgora trgovina u HR.
to je jos uvijek dobar cpu nek pukne na 3.5 tak sam ja svoj drzo (doduse u konbinaciji 5870) i iskroristit ce full 760 a 7970 80 % sto je super za skorom 3 godine star proc
digresija : i7 -970 na 4.5 fila 2 x 770gtx ko blesave ! nelahem ftw !
Bottleneckat će ga na 3.5, morat će na 4.0.
Može ako ga dobro clocka (3+ GHz) i igra igre koje nisu cpu-bound kao što je to slučaj kod Battlefield 3 multiplayera s više od 40 igrača.
Iako nema baš nešto puno smisla na njega uzimati GTX 760 / HD 7950 ako ne polanira kroz koju godinu promijeniti i procesor (a time i matičnu).
Procesor mi je trenutno na 3.5 GHz
Trenutno imam HD 6850.
Pa nisam sad u palnu jos mjenjat procesor.
Dali da onda uopce mjenjam grafu.
Sad mi 6850 stopa i iskoristen joj je cijeli gigabajt zato sto igram na ekranu diagonale 107 cm.
Samo kupi GTX 760 i onda kasnije kad ćeš imati love uzmi i5 novije generacije i solidnu matičnu.
To nema ama baš nikakve veze, bitna je rezolucija, a ne dijagonala
ako moze dic na tolko u pristojne tempe i fixed vcore onda ok , al nece jako BN bi ni sa 3.5 ..na 3.8 ce mu bit cist dosta a mnogi primjerci neidu vise od 3.8 to je lutrija kao i dns .
Samo kupi GTX 760 i onda kasnije kad ćeš imati love uzmi i5 novije generacije i solidnu matičnu.
To nema ama baš nikakve veze, bitna je rezolucija, a ne dijagonala
Dali ce mi moc sad kad bih uzeo 760 procesor iskoristit mogucnosti te graficke. Ili imate nekakav drugi savjet da kupim neku drugu grafu.
Procesor mi je trenutno na 3.5 GHz
Trenutno imam HD 6850.
Pa nisam sad u palnu jos mjenjat procesor.
Dali da onda uopce mjenjam grafu.
Sad mi 6850 stopa i iskoristen joj je cijeli gigabajt zato sto igram na ekranu diagonale 107 cm.
Slobodno uzmi jaču grafičku, no ne moraš baš iči na HD 7950 ili GTX 760.
Dovoljna ti je i GTX 660 Ti ili HD 7870 - tvoj procesor može ih gurati.
Jeftinije, a nećeš osjetiti baš neku razliku naspram HD 7950 zbog procesora.
Gle, nema veze što je ekran 107cm, važna je rezolucija.
Računalu je svejedno jel 55cm 1920x1080 ili 150cm 1920x1080, to je ista rezolucija dakle jednako zahtjevno.
Tražim preporuku grafičke do 1500kn, isto za moj komp.
Kakvo je stanje što se tiče drivera? Jel još uvijek vrijedi da NVidia ima puno bolji support za drivere?
Protegni se jos 39kn i uzmi ASUS GTX660 Ti DC2T po toj nevjerojatnoj cijeni ! Dostava besplatna !
Taman ju idem naručiti i sada košta 1.759,00 kn. Wtf?? Alternativa please.
to je jos uvijek dobar cpu nek pukne na 3.5 tak sam ja svoj drzo (doduse u konbinaciji 5870) i iskroristit ce full 760 a 7970 80 % sto je super za skorom 3 godine star proc
digresija : i7 -970 na 4.5 fila 2 x 770gtx ko blesave ! nelahem ftw !
O yes...I sad nek mi netko kaže nešto protiv 4 godine starog proca krvi ću mu se napit ....Ma da je tu 6 jezgri i 12 dretAvA....
Jesi to vidio kod onog kolege forumaša to je benčao ?
"-do 550 kn prepručam ATI Radeon HD6670 ili od nVidie model GTS450"
"-1440x900-ATI HD4830,HD4850,HD5750,HD5770, HD5830 ili Nvidia 9800GT/GTX/GTX ili GTS250,GTS450,GTX550ti, GTX550, HD6790"
Mozete li mi preporuciti jednu od navedenih grafickih kartica koja je "best buy" do 500-550 kn ili manje na njuskalu?
Moju konfiguraciju mozete vidjeti pod moj PC. (napajanje od 400 W, utor - PCI-E)
Graficka mi treba zato jer mi se je upravo razbila prošla.
Kakvo je stanje što se tiče drivera? Jel još uvijek vrijedi da NVidia ima puno bolji support za drivere?
Protegni se jos 39kn i uzmi ASUS GTX660 Ti DC2T po toj nevjerojatnoj cijeni ! Dostava besplatna !
To sam i ja primjetio, čim prodaju par komada odma dignu cijenu ....
da kod zakia :)
da kod zakia :)
nemos to potvrdit iz 3d bencheva :)
nisam još vidio da je testirao bn u igrama
uzmi onda običnu gtx 660 u edigitalu. msi, asus, giga - svejedno
@Toxic Istina, al kad vidiš physics skor još je to fino...
@Toxic Istina, al kad vidiš physics skor još je to fino...
taj score je opce poznato da na tim starijim nehelmima ide u nebesa i ne govori apsolutno nista.