Narućio sam Asus HD7750 . TReala bi doci sutra,poslat cu i slike ugradnje
Eto ga na, sad si bacio novce bezveze umjesto da si uzeo neku jeftiniju ili jos malo skupio i uzeo HD 7770.
Nea veze,gleao sam malkoc i na estetiku,imam ono prozorćeko
Narućio sam Asus HD7750 . TReala bi doci sutra,poslat cu i slike ugradnje
Eto ga na, sad si bacio novce bezveze umjesto da si uzeo neku jeftiniju ili jos malo skupio i uzeo HD 7770.
Nea veze,gleao sam malkoc i na estetiku,imam ono prozorćeko
estetiku?
znaci uz plavo crnu ploču ide crveno crna grafa bolje nego plavo crna (msi 7770)?
inače,ajde ok, nije da si kupio losu grafu, kupio si odličnu...al eto drugi put malo slusaj ljude na forumu ako vec dodjes traziti savjet...pa ces proci duplo bolje
estetiku?
znaci uz plavo crnu ploču ide crveno crna grafa bolje nego plavo crna (msi 7770)?
inače,ajde ok, nije da si kupio losu grafu, kupio si odličnu...al eto drugi put malo slusaj ljude na forumu ako vec dodjes traziti savjet...pa ces proci duplo bolje
Fala,ali mi je zbilja stalo estetika,toliko da imam oglealo na napajanju tako da migu vidjeti grafu kroz prozorčeko ROFL
sve ja to razumijem, ali ok tek u srednjoj se uci sto je estetika...pa budes naucio i to ;=)
ccc,majstore :D
Ima li ko na forumu HD 7870 crosfire
iz mog iskustva na bug-u, NE! dosta ih ima 2x7850 (i sam sam imao) tak da isti vrag malo jaca grafa...LP
Sta mislite o 7790 ? imam 6770 da li bi se u perfomansama dosta tog poboljsalo ili ? ugl ova 6770 je vtx i pregrijava se nema joj pomoci izgleda cim pokrenem neku zahtijevniju,i koju od 7790 da izabereb Gigabyte,,TurboDuo,Gigabyte , Msi, Sapphire?
Kolega moj ima identičnu 7870 kao ja, sad ne znam jel bi moje TX650 moglo držati obje, provjerit ću pa ću ga zvati da probamo.
Bottlenecka ne bi trebalo biti sa 1090T, niti ograničenja sa pločom, Sabertooth podržava 16x/16x Crossfire...
Performanse su ti iznad HD 7970 GHz, ali nemoj se u to upuštat jer je strašno nestabilno i neke igre uopće nemožeš igrati.
Sta mislite o 7790 ? imam 6770 da li bi se u perfomansama dosta tog poboljsalo ili ? ugl ova 6770 je vtx i pregrijava se nema joj pomoci izgleda cim pokrenem neku zahtijevniju,i koju od 7790 da izabereb Gigabyte,,TurboDuo,Gigabyte , Msi, Sapphire?
Razlika je nebo i zemlja, slobodno uzmi HD 7790 od Gigabyte, MSIa ili Sapphirea samo je bitno da ima 2 venta.
Preporučam gigabyte zbog 3god gare i boljeg hlađenja od ostalih.
Kolega moj ima identičnu 7870 kao ja, sad ne znam jel bi moje TX650 moglo držati obje, provjerit ću pa ću ga zvati da probamo.
Bottlenecka ne bi trebalo biti sa 1090T, niti ograničenja sa pločom, Sabertooth podržava 16x/16x Crossfire...
ako mi je bootleneckao i7 860@4ghz+2x7850 onda ce jos vise bootleneckati 2x7870 taj 1090t! a bez nekog bronze napajanja od minimalno 650w da niti ne pomislja na crossfire 7870!LP
Koji vam je s TD-ovima. kao da sam reko na Celerona i MS 400W da ću stavit 7870 CF
A šta je i7 peteroduplo jači od 1090T koji je na 4.2GHz sada?
Napajanje je Corsair TX650, 80 Plus Bronze.
Koji vam je s TD-ovima. kao da sam reko na Celerona i MS 400W da ću stavit 7870 CF
A šta je i7 peteroduplo jači od 1090T koji je na 4.2GHz sada?
Napajanje je Corsair TX650, 80 Plus Bronze.
1090t nemre nikako 2x7870 gurati i da se na nozice postavi
a niti moze gore navedeni i7, a ta dva proca su skoro u rangu, i7 na nekih 3,2 je u rangu stock 1090t
za 2x7870 ti treba hebacki proc
Tipično od stjepanja, svoje greške ne priznaje, tuđe greške uveličava i drži ih se k'o pijan plota.
Uglavnom, ako sredim s kolegom da isprobamo CF 7870, prije toga ću zapisati rezultate iz benchmarka i igara sa jednom karticom, pa sa dvije, isto tako temperature load i idle.
CFX 7870 taj 1090T na 4.2GHZ neće ništa lošije gurati od i5 2500K i 3570K masno clockanih, ipak je to real hexa core CPU i u igrama koje ga koriste u cijelosti će usage sigurno biti visok a u nekima i potpun(99%).
Tako da je to way2go, a TX 650 je dovoljan za taj setup.
Moram onda samo kupiti 2 molex-to-6pin kablića, TX650 ima dva.
Želim također nabaviti original BF3 da mogu isprobati MP jer kako čitam po netu jedina FPS igra koja se meni sviđa a da koristi 6 jezgri. To bi bio vrlo dobar test i za procesor i za grafičke.
(ako netko prodaje, PP)
Performanse su ti iznad HD 7970 GHz, ali nemoj se u to upuštat jer je strašno nestabilno i neke igre uopće nemožeš igrati.
Razlika je nebo i zemlja, slobodno uzmi HD 7790 od Gigabyte, MSIa ili Sapphirea samo je bitno da ima 2 venta.
Gigabyteova ima 1 vent ja msm a planirao sam nju kazu da je dosta "hladnija" od ostalih
Želim također nabaviti original BF3 da mogu isprobati MP jer kako čitam po netu jedina FPS igra koja se meni sviđa a da koristi 6 jezgri. To bi bio vrlo dobar test i za procesor i za grafičke.
(ako netko prodaje, PP)
http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html
Evo ti key nove igre za 120kn - ima ih i na njuskalu ali odprilike po istoj cijeni, ako hoćeš da ne trošiš novac ja ću ti dati svoju šifru i mail pa se logiraj na moj account i testiraj koliko hoćeš - (samo mi nemoj previše kvarit K/D ) - kako god, mislim da nebi trebalo biti nekog zamjetnog beootlnecka, to je odlican proceosr i ja sam ga jedno vrijeme htio kupit ali su jako skupi - ali radi se o pravim jezgrama a ne o ovim modulima i virtuali - leopard je imao cfx 7870 i veli da je po snazi negdje kao 1.5 x gtx 680 tj. nešto jače od toga.
(ako netko prodaje, PP)
Evo ti key nove igre za 120kn - ima ih i na njuskalu ali odprilike po istoj cijeni, ako hoćeš da ne trošiš novac ja ću ti dati svoju šifru i mail pa se logiraj na moj account i testiraj koliko hoćeš - (samo mi nemoj previše kvarit K/D ) - kako god, mislim da nebi trebalo biti nekog zamjetnog beootlnecka, to je odlican proceosr i ja sam ga jedno vrijeme htio kupit ali su jako skupi - ali radi se o pravim jezgrama a ne o ovim modulima i virtuali - leopard je imao cfx 7870 i veli da je po snazi negdje kao 1.5 x gtx 680 tj. nešto jače od toga.
Ima na ovoj stranici na fejsu nov za 95kn.
Gigabyteova ima 1 vent ja msm a planirao sam nju kazu da je dosta "hladnija" od ostalih
7790 dva venta ima samo asus, tkodjer dva venta na toj grafi nista puno ne znace jer sto se tice hladnoče i glasnoce gigabyte je tu ok,msi je iza nje a sapphire poslje, tako da koju god uzmes od te tri neces pogrijesiti, vidi jednostavno koja je tamo kod vas jeftinija i koja ima koliko garancije. ako asus nije uber skuplja uzmi nju...
Kakav BF3 za 120 Kn, za 95 Kn kad ga na originu ima na akciji za 10€?!
Kakav BF3 za 120 Kn, za 95 Kn kad ga na originu ima na akciji za 10€?!
Da, ali koliko dugo traje ta akcija? Nije rekao da ce odma kupiti igru.
(ako netko prodaje, PP)
Svakako isprobaj tu kombinaciju u BF3 MP pa javi i postaj koji video i SS.
Baš me zanima :)
i mene isto...
(ako netko prodaje, PP)
Hvala na ponudi za acc, ali planirao sam si svakako kupiti sa sebe. Kupit ću danas ili sutra, samo da odem uplatiti novac na račun pa da mogu online ili nekome na račun, ovisi kako kupim.
msi il gigabyte gtx 760 u BiH ni za lijeka (asus i ostala kompanija me ne interesuju)...
Kakve su ove vtx?
Konkretno http://www.techpowerup.com/reviews/VTX3D/Radeon_HD_7970_X-Edition/
Jel bolje da uzmem tu il dam 25 eura vise za msi 770 gaming ?