Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.973.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
AsAsiN kaže...
Strm kaže...

Narućio sam Asus HD7750 {#}. TReala bi doci sutra,poslat cu i slike ugradnje 

Eto ga na, sad si bacio novce bezveze umjesto da si uzeo neku jeftiniju ili jos malo skupio i uzeo HD 7770.

Nea veze,gleao sam malkoc i na estetiku,imam ono prozorćeko 

Strm
13 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

estetiku?

znaci uz plavo crnu ploču ide crveno crna grafa bolje nego plavo crna (msi 7770)?

{#}

inače,ajde ok, nije da si kupio losu grafu, kupio si odličnu...al eto drugi put malo slusaj ljude na forumu ako vec dodjes traziti savjet...pa ces proci duplo bolje

Nagradu ove godine -biser 2013- osvaja: -Valentin17- sa svojih vrištećih 15000 rpm i ubrzanje 200 KS
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 16:12 (FakeDeath).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
FakeDeath kaže...

estetiku?

znaci uz plavo crnu ploču ide crveno crna grafa bolje nego plavo crna (msi 7770)?

{#}

inače,ajde ok, nije da si kupio losu grafu, kupio si odličnu...al eto drugi put malo slusaj ljude na forumu ako vec dodjes traziti savjet...pa ces proci duplo bolje

Fala,ali mi je zbilja stalo estetika,toliko da imam oglealo na napajanju tako da migu vidjeti grafu kroz prozorčeko ROFL

Strm
13 godina

sve ja to razumijem, ali ok tek u srednjoj se uci sto je estetika...pa budes naucio i to ;=)

Nagradu ove godine -biser 2013- osvaja: -Valentin17- sa svojih vrištećih 15000 rpm i ubrzanje 200 KS
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

ccc,majstore :D

Strm
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li ko na forumu HD 7870 crosfire

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Blazen22 kaže...

iz mog iskustva na bug-u, NE! dosta ih ima 2x7850 (i sam sam imao) tak da isti vrag malo jaca grafa...LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
neaktivan

Sta mislite o 7790 ? imam 6770 da li bi se u perfomansama dosta tog poboljsalo ili ? ugl ova 6770 je vtx i pregrijava se nema joj pomoci izgleda cim pokrenem neku zahtijevniju,i koju od 7790 da izabereb Gigabyte,,TurboDuo,Gigabyte , Msi, Sapphire?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 19:09 (Rizi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Kolega moj ima identičnu 7870 kao ja, sad ne znam jel bi moje TX650 moglo držati obje, provjerit ću pa ću ga zvati da probamo.

Bottlenecka ne bi trebalo biti sa 1090T, niti ograničenja sa pločom, Sabertooth podržava 16x/16x Crossfire...

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 19:19 (rapture686).
14 godina
odjavljen
Blazen22 kaže...

Performanse su ti iznad HD 7970 GHz, ali nemoj se u to upuštat jer je strašno nestabilno i neke igre uopće nemožeš igrati.

Rizi kaže...

Sta mislite o 7790 ? imam 6770 da li bi se u perfomansama dosta tog poboljsalo ili ? ugl ova 6770 je vtx i pregrijava se nema joj pomoci izgleda cim pokrenem neku zahtijevniju,i koju od 7790 da izabereb Gigabyte,,TurboDuo,Gigabyte , Msi, Sapphire?

Razlika je nebo i zemlja, slobodno uzmi HD 7790 od Gigabyte, MSIa ili Sapphirea samo je bitno da ima 2 venta.

12 godina
Rizi kaže...

Preporučam gigabyte zbog 3god gare i boljeg hlađenja od ostalih.

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
protjeran
rapture686 kaže...
Blazen22 kaže...

Kolega moj ima identičnu 7870 kao ja, sad ne znam jel bi moje TX650 moglo držati obje, provjerit ću pa ću ga zvati da probamo.

Bottlenecka ne bi trebalo biti sa 1090T, niti ograničenja sa pločom, Sabertooth podržava 16x/16x Crossfire...

ako mi je bootleneckao i7 860@4ghz+2x7850 onda ce jos vise bootleneckati 2x7870 taj 1090t!{#} a bez nekog bronze napajanja od minimalno 650w da niti ne pomislja na crossfire 7870!LP

13 godina
neaktivan

Koji vam je s TD-ovima. kao da sam reko na Celerona i MS 400W da ću stavit 7870 CF {#}

A šta je i7 peteroduplo jači od 1090T koji je na 4.2GHz sada?

Napajanje je Corsair TX650, 80 Plus Bronze.

Toni
Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
rapture686 kaže...

Koji vam je s TD-ovima. kao da sam reko na Celerona i MS 400W da ću stavit 7870 CF {#}

A šta je i7 peteroduplo jači od 1090T koji je na 4.2GHz sada?

Napajanje je Corsair TX650, 80 Plus Bronze.

1090t nemre nikako 2x7870 gurati i da se na nozice postavi

a niti moze gore navedeni i7, a ta dva proca su skoro u rangu, i7 na nekih 3,2 je u rangu stock 1090t

za 2x7870 ti treba hebacki proc

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 20:39 (FakeDeath).
12 godina

Evo ja sam naso neki video gdje lik igra sa 2x MSI HD 7870 i 1090t !

Work hard play harder
Moj PC  
3 4 hvala 1
13 godina
protjeran
Vuk15 kaže...

Evo ja sam naso neki video gdje lik igra sa 2x MSI HD 7870 i 1090t !

65 fps-a average, ma krasno! s dvije kartice od 1800kn{#} heavy mada fucking bootleneck!{#} ...LP

13 godina
neaktivan

Tipično od stjepanja, svoje greške ne priznaje, tuđe greške uveličava i drži ih se k'o pijan plota.

Uglavnom, ako sredim s kolegom da isprobamo CF 7870, prije toga ću zapisati rezultate iz benchmarka i igara sa jednom karticom, pa sa dvije, isto tako temperature load i idle.

Toni
Moj PC  
13 3 hvala 1
14 godina

CFX 7870 taj 1090T na 4.2GHZ neće ništa lošije gurati od i5 2500K i 3570K masno clockanih, ipak je to real hexa core CPU i u igrama koje ga koriste u cijelosti će usage sigurno biti visok a u nekima i potpun(99%).

Tako da je to way2go, a TX 650 je dovoljan za taj setup.

iclock2much

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moram onda samo kupiti 2 molex-to-6pin kablića, TX650 ima dva.

Želim također nabaviti original BF3 da mogu isprobati MP jer kako čitam po netu jedina FPS igra koja se meni sviđa a da koristi 6 jezgri. To bi bio vrlo dobar test i za procesor i za grafičke.

(ako netko prodaje, PP)

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Blazen22 kaže...

Performanse su ti iznad HD 7970 GHz, ali nemoj se u to upuštat jer je strašno nestabilno i neke igre uopće nemožeš igrati.

Rizi kaže...

Razlika je nebo i zemlja, slobodno uzmi HD 7790 od Gigabyte, MSIa ili Sapphirea samo je bitno da ima 2 venta.

Gigabyteova ima 1 vent ja msm a planirao sam nju kazu da je dosta "hladnija" od ostalih

12 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Želim također nabaviti original BF3 da mogu isprobati MP jer kako čitam po netu jedina FPS igra koja se meni sviđa a da koristi 6 jezgri. To bi bio vrlo dobar test i za procesor i za grafičke.

(ako netko prodaje, PP)

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html

Evo ti key nove igre za 120kn - ima ih i na njuskalu ali odprilike po istoj cijeni, ako hoćeš da ne trošiš novac ja ću ti dati svoju šifru i mail pa se logiraj na moj account i testiraj koliko hoćeš - (samo mi nemoj previše kvarit K/D{#} ) - kako god, mislim da nebi trebalo biti nekog zamjetnog beootlnecka, to je odlican proceosr i ja sam ga jedno vrijeme htio kupit ali su jako skupi - ali radi se o pravim jezgrama a ne o ovim modulima i virtuali - leopard je imao cfx 7870 i veli da je po snazi negdje kao 1.5 x gtx 680 tj. nešto jače od toga. 

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 7:27 (Glavas).
15 godina
neaktivan
Glavas kaže...
rapture686 kaže...

(ako netko prodaje, PP)

Evo ti key nove igre za 120kn - ima ih i na njuskalu ali odprilike po istoj cijeni, ako hoćeš da ne trošiš novac ja ću ti dati svoju šifru i mail pa se logiraj na moj account i testiraj koliko hoćeš - (samo mi nemoj previše kvarit K/D{#} ) - kako god, mislim da nebi trebalo biti nekog zamjetnog beootlnecka, to je odlican proceosr i ja sam ga jedno vrijeme htio kupit ali su jako skupi - ali radi se o pravim jezgrama a ne o ovim modulima i virtuali - leopard je imao cfx 7870 i veli da je po snazi negdje kao 1.5 x gtx 680 tj. nešto jače od toga. 

Ima na ovoj stranici na fejsu nov za 95kn.

13 godina
Rizi kaže...
Deawood kaže...
Blazen22 kaže...

Rizi kaže...

Gigabyteova ima 1 vent ja msm a planirao sam nju kazu da je dosta "hladnija" od ostalih

7790 dva venta ima samo asus, tkodjer dva venta na toj grafi nista puno ne znace jer sto se tice hladnoče i glasnoce gigabyte je tu ok,msi je iza nje a sapphire poslje, tako da koju god uzmes od te tri neces pogrijesiti, vidi jednostavno koja je tamo kod vas jeftinija i koja ima koliko garancije. ako asus nije uber skuplja uzmi nju...

17 godina

Kakav BF3 za 120 Kn, za 95 Kn kad ga na originu ima na akciji za 10€?!

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Kakav BF3 za 120 Kn, za 95 Kn kad ga na originu ima na akciji za 10€?!

Da, ali koliko dugo traje ta akcija? Nije rekao da ce odma kupiti igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 9:02 (Almin94).
14 godina
rapture686 kaže...

(ako netko prodaje, PP)

Svakako isprobaj tu kombinaciju u BF3 MP pa javi i postaj koji video i SS.

Baš me zanima :)

iclock2much
13 godina

i mene isto...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Glavas kaže...
rapture686 kaže...

(ako netko prodaje, PP)

Hvala na ponudi za acc, ali planirao sam si svakako kupiti sa sebe. Kupit ću danas ili sutra, samo da odem uplatiti novac na račun pa da mogu online ili nekome na račun, ovisi kako kupim.

Toni
14 godina

Stigla nova grafa :D

Strm
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

msi il gigabyte gtx 760 u BiH ni za lijeka (asus i ostala kompanija me ne interesuju)...

Kakve su ove vtx?

Konkretno http://www.techpowerup.com/reviews/VTX3D/Radeon_HD_7970_X-Edition/

Jel bolje da uzmem tu il dam 25 eura vise za msi 770 gaming ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice