Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.960.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice

Mislim da ovaj kolega ima "Promatrač" sindrom {#}. A ono, igrati će se on naravno bez beda, ali da neće biti botlnecka kolikog tolikog, to je čista zabluda a sad ako mu nesmeta onda nema frke {#}.

13 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

Znači kad neki englez ili amer kaže onda je činjenica? Ako oni "blebetaju" zašto pitaš ovdje? Ako više vjeruješ random forumima na koje si naletio na google-u, onda se drži njih... kak se kaže,  "ko nema u vugla ima u gugla."

Toni
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
rapture686 kaže...

Znači kad neki englez ili amer kaže onda je činjenica? Ako oni "blebetaju" zašto pitaš ovdje? Ako više vjeruješ random forumima na koje si naletio na google-u, onda se drži njih... kak se kaže, "ko nema u vugla ima u gugla."

Ova ti je dobra {#}.

12 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me koja bi bila najjaca graficka do 1200kn koje bi moje napajanje drzalo s obzirom na ostale komponente ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 15:11 (Haf932).
13 godina
protjeran
pa dobro itomic001 daj se odluci ima ili nema bootlenecka! ili ce iskoristavati 7950 ili nece! dvolicni su ti odgovori bla bla...sry LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 4.2Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
13 godina
neaktivan

pa to vrijedi i za tebe onda, ja mislim da ti nikad nisi GUGLA jelde malo razmisli vise kad pises jer se odnosi i na tebe ta recenica :D  nepravi se pametan  uglavnom zvao me lik sada i evo doci ce 7870 xt problemi rijeseni.

14 godina
Stjepanj kaže...
pa dobro itomic001 daj se odluci ima ili nema bootlenecka! ili ce iskoristavati 7950 ili nece! dvolicni su ti odgovori bla bla...sry LP

Šta dvolični ?? Pa neće imati botlneck non stop i u svim igrama !! Biti će u nekim scenarijima u pojedinim igrama, a ne svugdje. Nema tu ništa dvolično, samo pročitaj rečenicu polako i s razumjevanjem.

13 godina
neaktivan

Neću se uopće raspravljat s likovima kao što si ti, jer nema smisla, uživaj u 7870 {#}

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma nema frke samo ti glupa ta izjava google vidim nisi jos skonto :D ae hf

12 godina

Daj mi molim te stavi link ako znas...za ove "novije" genercaije gtx 660 ti pe/oc do koje granice se mogu clocknut. Hvaala

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 15:32 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
protjeran
@itomic001 znaci dosli smo do zakljucka da jedan osnovni i5 33xx nemre u potpunosti tjerati 7950 sto na kraju znaci da ce biti bottlenecka... pa se ti misli onda oces uzeti tu kombinaciju! LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 4.2Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
14 godina

Da, i nije "itomic001" nego "itomic009" {#}.

13 godina
protjeran
ma svejedno! zapravo nebitno za temu...
13 godina
protjeran
@promatrac! sta tebi nije jasno s mojim potpisom? samo pitaj ja cu ti sve objasniti drage volje jer vidim tvoje iskustvo je jako malo...pa se nemoj bojati upitati mene ili bilo koga ovdje s foruma za bilo kakvu informaciju...XD
14 godina
neaktivan
Gaming grafička do 2600,00KN
Evo kao i sto sam naslov poruke kaze trazim neku gaming grafu do 2600KN HVALA :)
ŽuNa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gaming grafička do 2600,00KN
Music As A Weapon !!
16 godina
Re: Gaming grafička do 2600,00KN
Haf932 kaže...

ovaj model

Prodajem dijelove vodenog hlađenja...na PM
12 godina
neaktivan

Trebao bih preporuku za gaming graficku koja ce biti u najboljem balansu sa mojom konfom i monitorom max rezolucije 1920x1080...Dakle da mogu skoro sve igrati na ultra settingsima, a da ne kosta bas grafa kao suho zlato ... :D

I molim vas da uz model grafe odmah napisete i koju verziju uzeti(msi, xfx, asus,gigabyte.. ili koju god, bitno da je dobro hlađenje)

Konfa:

MBO: Asrock 990fx Extreme 3

CPU: AMD FX 8320

PSU: Seasonic 650W M12-II Bronze

RAM: Corsair XMS3(2x4 gb)-1600 mhz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa fali najvažnija informacija a to je cijena. Neznamo mi šta je tebi suho zlato. Budget preporuka HD 7850 2GB, a ako imaš više para onda HD 7950. Ove između toga su neisplative ( radi laganog clockanja HD 7850 ) po mojoj procjeni.

12 godina
neaktivan

Recimo da sam ogranicen na 2000 kuna.. Što se tiče te 7850, to da gledam MSI Twin Frozr II ili XFX recimo? I ima li dobar prijedlog za neku nVidia karticu, nisam obozavatelj ni AMD-a ni nVidie tako da mi je svejedno koji brand kupim, samo da sto bolje radi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

uzmi gigabyte ati 7850 2 gb oc! 1439 kuna u portio informatici i bus bio sretan i ostat ce ti koja kuna!!

14 godina

Ako nebi potrošio baš sve pare onda ovo što je kolega rekao a ako bi onda ova : http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-ati-7950-tdfc-oglas-7723293

17 godina
Kalmageddon kaže...

Recimo da sam ogranicen na 2000 kuna.. Što se tiče te 7850, to da gledam MSI Twin Frozr II ili XFX recimo? I ima li dobar prijedlog za neku nVidia karticu, nisam obozavatelj ni AMD-a ni nVidie tako da mi je svejedno koji brand kupim, samo da sto bolje radi :D

AMD Radeon HD 7870 XT,faktički oslabljeni HD 7950, taman sjedau tu cijenu...

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=7870+XT

Twitter: @191x7
14 godina
Samo da te upozorim, pitcairn xt NIJE oslabljeni 7950 vec tahit le, znaci ove sapphire ghz su obicne 7870 a tek ona od 2000kn je prava 7870xt.
14 godina
Moze netko ako ima iskustva s grafom xfx 7950 dd kakva je? Mislim ju uzet sad za nekih sat vremena pa bi mi dobro dosla pomoc.
13 godina
protjeran
kani se jeftinih xfx uzmi bilo kojeg drugog proizvodaca!
14 godina
Vec naruceno, cito sam reviewe i dosta dobro prolazi tako da sam ja zadovoljan. Ne mislim radit nikakva overclcokanja, mozda malo clockam ali sumnjam. Bitno mi je da radi kak treba i to je to, vec sam imao xfx i bio sam zadovoljan a i jos s ovom dobivam 2 igre.
14 godina

Moze preporuka neke grafe do 200 kn. Napajanje je neko no name ms 400 w. Trenutno je u kompu hd 3450.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 10:12 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bok, 
koja je najjaca kartica koja moze na corsair cx430 i phenom2 555 (x2, 3.2GHZ) ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice