Mislim da ovaj kolega ima "Promatrač" sindrom . A ono, igrati će se on naravno bez beda, ali da neće biti botlnecka kolikog tolikog, to je čista zabluda a sad ako mu nesmeta onda nema frke
.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači kad neki englez ili amer kaže onda je činjenica? Ako oni "blebetaju" zašto pitaš ovdje? Ako više vjeruješ random forumima na koje si naletio na google-u, onda se drži njih... kak se kaže, "ko nema u vugla ima u gugla."
Znači kad neki englez ili amer kaže onda je činjenica? Ako oni "blebetaju" zašto pitaš ovdje? Ako više vjeruješ random forumima na koje si naletio na google-u, onda se drži njih... kak se kaže, "ko nema u vugla ima u gugla."
Ova ti je dobra .
Pozdrav, zanima me koja bi bila najjaca graficka do 1200kn koje bi moje napajanje drzalo s obzirom na ostale komponente ?

pa to vrijedi i za tebe onda, ja mislim da ti nikad nisi GUGLA jelde malo razmisli vise kad pises jer se odnosi i na tebe ta recenica :D nepravi se pametan uglavnom zvao me lik sada i evo doci ce 7870 xt problemi rijeseni.
Šta dvolični ?? Pa neće imati botlneck non stop i u svim igrama !! Biti će u nekim scenarijima u pojedinim igrama, a ne svugdje. Nema tu ništa dvolično, samo pročitaj rečenicu polako i s razumjevanjem.
Neću se uopće raspravljat s likovima kao što si ti, jer nema smisla, uživaj u 7870
ma nema frke samo ti glupa ta izjava google vidim nisi jos skonto :D ae hf
Daj mi molim te stavi link ako znas...za ove "novije" genercaije gtx 660 ti pe/oc do koje granice se mogu clocknut. Hvaala

Da, i nije "itomic001" nego "itomic009" .

Trebao bih preporuku za gaming graficku koja ce biti u najboljem balansu sa mojom konfom i monitorom max rezolucije 1920x1080...Dakle da mogu skoro sve igrati na ultra settingsima, a da ne kosta bas grafa kao suho zlato ... :D
I molim vas da uz model grafe odmah napisete i koju verziju uzeti(msi, xfx, asus,gigabyte.. ili koju god, bitno da je dobro hlađenje)
Konfa:
MBO: Asrock 990fx Extreme 3
CPU: AMD FX 8320
PSU: Seasonic 650W M12-II Bronze
RAM: Corsair XMS3(2x4 gb)-1600 mhz
Pa fali najvažnija informacija a to je cijena. Neznamo mi šta je tebi suho zlato. Budget preporuka HD 7850 2GB, a ako imaš više para onda HD 7950. Ove između toga su neisplative ( radi laganog clockanja HD 7850 ) po mojoj procjeni.
Recimo da sam ogranicen na 2000 kuna.. Što se tiče te 7850, to da gledam MSI Twin Frozr II ili XFX recimo? I ima li dobar prijedlog za neku nVidia karticu, nisam obozavatelj ni AMD-a ni nVidie tako da mi je svejedno koji brand kupim, samo da sto bolje radi :D
uzmi gigabyte ati 7850 2 gb oc! 1439 kuna u portio informatici i bus bio sretan i ostat ce ti koja kuna!!
Ako nebi potrošio baš sve pare onda ovo što je kolega rekao a ako bi onda ova : http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-ati-7950-tdfc-oglas-7723293
Recimo da sam ogranicen na 2000 kuna.. Što se tiče te 7850, to da gledam MSI Twin Frozr II ili XFX recimo? I ima li dobar prijedlog za neku nVidia karticu, nisam obozavatelj ni AMD-a ni nVidie tako da mi je svejedno koji brand kupim, samo da sto bolje radi :D
AMD Radeon HD 7870 XT,faktički oslabljeni HD 7950, taman sjedau tu cijenu...

Moze preporuka neke grafe do 200 kn. Napajanje je neko no name ms 400 w. Trenutno je u kompu hd 3450.
bok,
koja je najjaca kartica koja moze na corsair cx430 i phenom2 555 (x2, 3.2GHZ) ?