Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.915
|
čitano: 7.024.645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
ATiGamer kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Ma znam da nije za igre, ali PES 11 te Fifa 11 letjele bi bez pol beda... to su skroz nezahtjevne igre... jedna 7300GT bi ih vozila bez pol beda, dakle i HD5450 također.

Vidim da čovjek raspolaže s malo para, a Sapphirke 5550 512 DDR5 od cca 300kn su vec sve rasprodali, tako da bi i ova 5450-tka obavila posao kako treba, što se tiče navedenih igara.

Zašto se ograničavati samo na te igre kad će kad tad željeti zaigrati neku zahtjevniju. 5570 je daleko bolje, a ne puno skuplja, 100 kuna mi nikad nije problem dati za nešto što me može duže i bolje služiti.

U potpunosti se slažem s tobom, ali reci to čovjeku koji je postavio pitanje, a ne meni.  {#}

Etiam tu, Brute, mi fili!
14 godina
neaktivan

evo ja prodajem 5670 512 MB GDDR5, cijena je 300 kn, ima garanciju do 2. mjeseca 2012 godine, pa se javi ako si zainteresiran. inace ju prodajem jer sam si nabavio novu graficku 6970 kojoj je cijena 2400 kn, pa mi ova stara samo stoji u ormaru

edit: jao to je trebalo na pp, jos nemogu skuzit kak direkt poslat poruku a da nemoram onak po dugom postupku :D

Gle ko je iza tebe!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 16:15 (minikdo5).
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

evo ja prodajem 5670 512 MB GDDR5, cijena je 300 kn, ima garanciju do 2. mjeseca 2012 godine, pa se javi ako si zainteresiran. inace ju prodajem jer sam si nabavio novu graficku 6970 kojoj je cijena 2400 kn, pa mi ova stara samo stoji u ormaru

edit: jao to je trebalo na pp, jos nemogu skuzit kak direkt poslat poruku a da nemoram onak po dugom postupku :D

Imas ikonicu poruke kraj svakog clana (uz ignore i prati tipku) i samo kliknes nju, napises, pa posalji

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
minikdo5 kaže...

Imas ikonicu poruke kraj svakog clana (uz ignore i prati tipku) i samo kliknes nju, napises, pa posalji

uopce nisam skuzio, hvala

Gle ko je iza tebe!
15 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

dan, dali mi netko može reći nešto više o SAPPHIRE Vapor-X HD 6770 1GB GDDD5,dali je pouzdana,ono, ok za procesor Phenomx6,x4 i možebitni novi Bulldozer koristi bi je za gaming pretežno-fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BONGOtheKING kaže...

dan, dali mi netko može reći nešto više o SAPPHIRE Vapor-X HD 6770 1GB GDDD5,dali je pouzdana,ono, ok za procesor Phenomx6,x4 i možebitni novi Bulldozer koristi bi je za gaming pretežno-fala

Grafa je solidna, ali za tu cijenu ubodu se i jače od nje.

Uzmi ovu: http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-xfx-hd6790-840m-1gb-ddr5-hdmi-dvix2-dpx2-pciex-eyefinity-dx11-dualfan-hdmi/44310 ili ovu: http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-xfx-pcie-ati-radeon-hd5830-800m-1gb-ddr5-hdmi-2xdvi-display-port-eyefinity-dir/40245 jer su nešto jače od nje, a tek 30-40kn skuplje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 17:48 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan

aha pa hvala vam razmislit cu...nego evo sad sam nasao finu ponudu  asus EN210 dd3 512 m i 64 bit predpostavljam da ova nije loša??

0 0 hvala 0
14 godina
errol_de kaže...

aha pa hvala vam razmislit cu...nego evo sad sam nasao finu ponudu  asus EN210 dd3 512 m i 64 bit predpostavljam da ova nije loša??

Ne,ta je prelosa.

Errare humanum est.
14 godina
neaktivan

zasto je prelosa? koji su nedostatci?

0 0 hvala 0
14 godina
errol_de kaže...

zasto je prelosa? koji su nedostatci?

Propusnost 64 bitna,spora memorija i tako jos dosta toga.Koliko novaca imas?

Errare humanum est.
14 godina
neaktivan

znaci ova nebi bila losa hd 5450 512mb gddr3 silent ?

0 0 hvala 0
14 godina
errol_de kaže...

znaci ova nebi bila losa hd 5450 512mb gddr3 silent ?

Nebi bila ni dobra,koliko novaca imas?

Errare humanum est.
14 godina
neaktivan

ma oko 270kn ma nisam neki gamer igram najvise neke sportske igre ponekad i to je to nebi nista pretjerano kuzis..ako je ova dovoljna da pokrene pes 11 ili fifa manager i sl onda bi bilo to oke...

0 0 hvala 0
14 godina
errol_de kaže...

ma oko 270kn ma nisam neki gamer igram najvise neke sportske igre ponekad i to je to nebi nista pretjerano kuzis..ako je ova dovoljna da pokrene pes 11 ili fifa manager i sl onda bi bilo to oke...

di mos kupit?u kojoj trgovini?

Errare humanum est.
14 godina
neaktivan

treutno sam u bosni pa ovdje ima neka radnja lokalna  pa za 275 kuna tu mogu naci samo jel dobro sto je pasivnii hladnjak?

0 0 hvala 0
14 godina
errol_de kaže...

treutno sam u bosni pa ovdje ima neka radnja lokalna  pa za 275 kuna tu mogu naci samo jel dobro sto je pasivnii hladnjak?

Dobro je ako volis tisinu,al zato imas vece temperature onda.

Errare humanum est.
14 godina
neaktivan

aha dobro..ma za onu en 210 512 mb ddr3 g4 bit sam nasao u radnji na rate zato sam mislio nju kuzis najvise mi se isplati a raja sa tom grafickom igraju i gta 4 pa sam konto da nije losa kuzis...pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

htio bih vas nešto pitati u vezi grafičke kartice htio bih je promjeniti sad imam  FC gigabayte gv -r955128d od 128 mb i htio bih nadograditi jaču jeli mog u molim vas da mi napišete odgovore   hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dinoslav4 kaže...

htio bih vas nešto pitati u vezi grafičke kartice htio bih je promjeniti sad imam  FC gigabayte gv -r955128d od 128 mb i htio bih nadograditi jaču jeli mog u molim vas da mi napišete odgovore    hvala

Prvo moraš promijeniti sučelje, prijeći s AGP-a na PCI-Express. Dakle, nova matična, CPU te RAM.

14 godina
neaktivan

zašto moram prječi s agp  na drugi i prominit matičnu

dino

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dinoslav4 kaže...

zašto moram prječi s agp  na drugi i prominit matičnu

Zato jer se AGP grafe ne mogu bas vise kupit i neisplativo je jer sa najjacom AGP ne bi bas imao neki znatniji napredak, a PCI je format koji je standard zadnjih 3-4 godine, tako da ti je to jedino isplativo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

hvala

dino

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dinoslav4 kaže...

hvala

postoji tipka za to {#}

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da ti znas samo koliko je to neisplativo. Strpi se malo dok ne skupis para za novu matičnu i PCI-E grafu.

14 godina
neaktivan

gle ne isplati ti se kupovat agp. ja svoju pci 5670 prodajem za 300, i jos je k tome 500 puta jaca od te, samo ces izgubiti novce, jednostavno se ne isplati.

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan

Ček jel ti imaš ovu grafu i matičnu koja piše u moj PC ili?

14 godina
neaktivan

neznam uglavnom  znam da mije grafička agp 8x

dino
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 20:19 (dinoslav4).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dinoslav4 kaže...

neznam uglavnom  znam da mije grafička agp 8x

kako ne znas? neko ti je stavio podatke pod moj pc, valjda ti. i nemoj nadogradivat taj stari komp, ne isplati see

Gle ko je iza tebe!
14 godina
neaktivan

dobro  ali ja samo želim nadogradit  da mogu igrat gta i onda mi je krizma u 11 misecu i onda ću kupit novi kompjuter

dino

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice