a ne znam, čini mi se da će morat ić jedan format c:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja nova cura..dobio dobar deal..pa eto..druga GTX460 u mom stroju..nakon Inno3D, i ASUS Top..
Službeni rivju je ovdje..
http://www.legitreviews.com/article/1369/1/
A moje slićke nabrzaka su tu..
http://img832.imageshack.us/g/01032011087.jpg/
Zasad sam malo zbunjen..Inno3D je isto imala nereferentni hladnjak, ali ovo je čista brutala šta je ASUS napravio,33c idle, i 53c u igrama mislim, presmiješno.
Po review-u 60c nakon Furmarka..što reći.
Nadam se samo da ću s ovom probušiti svojih 22500 3D Marka06 koje sam sa Inno3D postigao..ova ASUS-ica bi morala ići preko 810/4000 od Inno3D-a.
Toliko zasad..
Moja nova cura..dobio dobar deal..pa eto..druga GTX460 u mom stroju..nakon Inno3D, i ASUS Top..
Službeni rivju je ovdje..
http://www.legitreviews.com/article/1369/1/
A moje slićke nabrzaka su tu..
http://img832.imageshack.us/g/01032011087.jpg/
Zasad sam malo zbunjen..Inno3D je isto imala nereferentni hladnjak, ali ovo je čista brutala šta je ASUS napravio,33c idle, i 53c u igrama mislim, presmiješno.
Po review-u 60c nakon Furmarka..što reći.
Nadam se samo da ću s ovom probušiti svojih 22500 3D Marka06 koje sam sa Inno3D postigao..ova ASUS-ica bi morala ići preko 810/4000 od Inno3D-a.
Toliko zasad..
Samo kratko kolok fpsova Crysis ?
Je li Radeon 4670 1gb ddr3 dovoljna za igranje novijih igara na rezoluciji 1280*1024?
Procesor je Pentium Dual Core, 2*1 gb ddr2...
Dakle, na mom računalu se 80% surfa, 10 posto programira i 10% gledaju HD filmovi. Htio bih raditi na toj rezuluciji bez ikakvih problema. Ne treba mi grafička za igre, uopće me to ne zanima. Nadam se da postoji neka low end grafička koja će mi omogućiti takvu rezoluciju bez da se muči s prikazom slike. Performanse u igrama me stvarno ne zanimaju. Samo da je rad u Windowsima ugodan i da je mutimedija u vidu HD komprimiranih materijala fluidna. Postoji li takva grafička kartica?
Nadao sam se Sandy Bridge integriranoj grafici sa H67 (B3) čipsetom ali njihovi DVI konektori su ograničeni na 1900x1200 piksela, plus potreban je dual DVI konektor ili displayport što mi je upropastilo planove za integriranu grafiku.
Ima li netko neku ideju? Zbilja mi se ne baca brdo love samo za neku moćnu grafičku koju neću nikad koristiti za igranje samo zato da bi mi ta rezolucija bila dostupna.
Hvala :)
Radeonka HD5450, ili ispod nje čak HD4550 zbog DDR3 memorije. Iako imaš i 5450 sa DDR3. Za surf i multimediju - savršeno. Ako hoćeš više za igre rastegni se do 500kn i uzmi HD5670. Savršena.
je li ona gigabyte gtx 560 iz adm za 1795 dobar izbor? najviše me zanima je li bučna i je li se dobro OC-a
Samo se nadam da neće biti glasna.
Nebih uzimao Gigabyteicu ako misliš klokati.
TFII je u Protisu dosta jeftina ukoliko još imaju na lageru pa je svakako uzmi u obzir.
Šteta, prije par dana je bila dost jeftina.
DCII mu je vjerujem preskupa pa ipak Gigabyteica. Hladna jest, tiha također (2 venta rade na nižem broju okretaja od jednog), soka ima dovoljno tako da će bit u redu. Nikad mi se nisu sviđale te Giga kvazi extra grafe za bagatelu što zbog pofušarenog PCB-a te ne baš velikog OC potencijala no za kućnu upotrebu poslužit će jako dobro.
kao što sam već i rekao OC-ing čim kupim grafu ne dolazi u obzir. ne želim bezveze odmah pržiti grafu :D. grafu ću možda samo OC-at kada joj zatreba malo više snage ,a it oneće biti ništa veliku.
samo mi treba dobra grafa za full hd rezu i naravno tišina mi je bitna. mislim da mi je onda ova gigabyte savršena
Pozdrav novi sam ovde ali nema veza imam jedno pitanje
ovo je moja konfa
operativni sustav: win7
procesor:AMD phonem x4 945
ram:4gb ddr3
napajanje:cooler master 460w
maticna:gigabyte technology GA-790xta-ud4 (socket m2)
grafička:ati hd 5750
hard disk 1TB
kućiste:cooler master cm690
e sada ja bih mjenjao ovu graficku..stavio bi malo bolju ati hd 6870 dali je konfa pre slaba za tu graficku?.
Konfa je zwer. Koju god da grafu staviš u taj komp radit će k'o TAG Heuer. Jedino si pukni nutra Seasonic S12 II Bronze 520W ili Scythe Stronger 600W da ti ne usfali struje.
cooler master extrem plus 460w
Dosta su slaba ta Cooler Master napajanja do 500W. Vjerojatno će radit, ali trebalo bi još malo pogledat specifikacije napajanja.
EDIT: It's dual rail PSU which is rated at 18A on both 12V lines. Radije uzmi nešto jače.
da uzmem onda napajanje corsair 550w
Al vodi računa da je to DX10 grafa!
Ako je greška u cijeni onda bi uzeo neku DX11 Npr: HD5670,5750,5770, gts450 i sl...
vec ti je microman rekao..... single pcb verzija je po 1700kn rabljena...ako je nadjes. ne znam sta si toliko zapeo za tu 295, kad za 1800kn imas gtx 480 koja razapne tu dual gpu u svim naslovima....a da ne govorimo u sintetickim bencjevima
Treba mi neka web stranica za uspoređivanje grafičkih kartica. Neki dan sam naiso na neku gdje se usporeduju fps-i u igri i performanse izmedu dvije bilo koje kartice koje odaberem ali ne mogu se sjetiti imena stranice. Pa ako neko može da pomogne?
Treba mi neka web stranica za uspoređivanje grafičkih kartica. Neki dan sam naiso na neku gdje se usporeduju fps-i u igri i performanse izmedu dvije bilo koje kartice koje odaberem ali ne mogu se sjetiti imena stranice. Pa ako neko može da pomogne?
Samo googlaj ime kartice vs ime druge kartice.
npr. Ati 5670 hd vs nvidia 240 gt
Ili samo napiši ime kartice review.
npr. nvidia 450 gts review.