Kolegu Forumaša danas neide nikako, odnosno od sinoć , sve mu vraćam šta prozove i nezna za šta bi se uhvatio više,
1. source za steam survey nema, sve je na trust me bro, steam nikad nije izjavio koji je postotak takvih računala vs pojedini gpu. Pa onda traži na jutjubu i nadje hogwarts low details i brže bolje aha, vidi ps2 grafika.
2. I eto složim i slider za hogwarts, teza ps2 grafike pobijena, razlika u slici 0,1%, 100-121 fps na 4k.
3. Onda se pokušava zakačit sa moj oglas kako niko neće kupit karticu od 8gb, a ja našao kupca za 370. Baš ga neide
4. I sad da ako sam zadovoljan šta sam je dao u oglas ahahaha, pa dozvoli da se ljudi malo nećkaju, ako je to protuzakonito, put me in jail. Zato sam i odustao od prodaje jer sam zadovoljan. Još nisam čuo da netko proda grafu radi jedne neoptimizirane igre Monster Hunter ili Last of us ctd, i iskešira 2 i pol puta više, i onda kad vidi kako igra 4060ti 8gb, naravno da peče.
Stvarno strašno da jedna 4060ti 8gb može nekom ovako pokvarit dan
Native/4k/no upscale/high vs 4k/dlss u.p./sve low/samo texture na high.
https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=07409114-4eb9-11f0-bb24-0936e1cb08fb