Molim vas za pomoć. Danas mi je stigla R9 290, MSI verzija, i ne mogu spojit monitor na nju, onaj kabal iz monitor za grafičku jednostavno ne može uć, mislim da trebam koristit kao nekakav nastavak a ja ga nisam dobio, ima li itko kakvo riješenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji tocno monitor? pretpostavljam da ti treba dvi/vga adapter..
Monitor je Samsung SyncMaster S22B300. Mislio sam da sam to trebao dobit uz grafičku...
Jel mi možeš linkat neki? Vidim da ih ima puno tipova.
Taj kabal od monitora je ja mislim VGA, i onda na to moram spojit nešto da mi ide u grafičku, jesi siguran da je to to?
Triba bi na tom monitoru imat i dvi utor, pa kupis dvi-d kabel i spojis ga s monitora na graficku bez ikakvih adaptera, s tim vga to dvi adapterima smo gubis kvalitetu slike
Nemam, imam samo taj jedan utor i to je VGA.
r9 290 ti ne podrzava vga to dvi adaptere(nepodržava analogni signal), možeš probat sa display port to vga http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.bb558c4c60b54ce687fa94175e33daaa.adapter-hp-display-port-na-vga-p-n-as615aa.aspx
Nisam to znao, jel bi sa tim trebalo sve bit u redu?
Ista stvar je bila i meni, cita san po forumima i ljudi su govorili da radi sa displayportom, ja nisan proba, nego san kupia novi monitor, pošto je stari ionako bia za muzej.
Ma nemam novac za novi monitor, ne dolazi u obzir, a ni ovaj trenutni mi nije star, oko 3 godine možda. Šta mi predlažeš? Da vratim grafičku u trgovinu i tražim novce ili šta?
Ma nemam novac za novi monitor, ne dolazi u obzir, a ni ovaj trenutni mi nije star, oko 3 godine možda. Šta mi predlažeš? Da vratim grafičku u trgovinu i tražim novce ili šta?
Uzmi ovaj adapter za 185kn i Bog te veselio
Jel to sigurno da će taj adapter radit? Da nebi i to kupio pa ni to ne šljaka, onda sam pojeo gov*o.
Jel to sigurno da će taj adapter radit? Da nebi i to kupio pa ni to ne šljaka, onda sam pojeo gov*o.
Možeš li uslikati tu stražnju stranu grafičke, znači tu stranu gdje su ti priključci i okači ovdje.
Netriba slikat, graficka ima 2 dvi-d utora, 1 displayport i 1 hdmi, i ako si u hrvatskoj, ako kupis preko web-a, imas pravo vratit u roku od 14 dana, ako ti adapter ne bude radia
Na monitoru imam, uz VGA još nekakav ulaz, ne znam jeli to HDMI, displayport ili nešto treće, jel bi mogao preko toga možda koristit monitor i grafičku kako spada?
Na monitoru imam, uz VGA još nekakav ulaz, ne znam jeli to HDMI, displayport ili nešto treće, jel bi mogao preko toga možda koristit monitor i grafičku kako spada?
Pa i bilo mi je cudno kad si reka da imas samo vga utor, triba bi i imat i dvi na tom monitoru, slikaj pa stavi sliku da vidimo koji je, i naravno da bi moga priko toga koristit.
Pa i bilo mi je cudno kad si reka da imas samo vga utor, triba bi i imat i dvi na tom monitoru, slikaj pa stavi sliku da vidimo koji je, i naravno da bi moga priko toga koristit.
'Ne triba slikat'...
Bolje neka uslika da vidimo s čime smo suočeni
Evo, ovo mi je stražnji dio monitor, znači HDMI kabel trebam samo?
Dokle ti vodi ovaj crni kabel s plavom plastikom?
pa imas HDMI, kupi HDMI kabal i to je to.
VGA nemoj ni da gledas
Trenutno je spojen za matičnu, HD4600 integruša radi. :)