Pozz ekipa eo moja prva poruka....Eo koji problem imam s grafom......to je model Gigabyte GV-RX387512HP, 512 MB GDDR3, 256 bit....kupio sam je otprilike prije 5 mjeseci...i znalo se dogoditi vise puta da kad udem u igru stavim najvece postavke....igram na rezoluciji 1280*1024...npr cod 5...pes 09 i slicno....vise igrica nije samo jedna....jednostavno loadira i nakon par sekundi crn monitor pocne blicati i jedino rjesenje da restartiram comp....prosli tjedan skinem demo od Grand ages Rome....isti slucaj...udem u igru i jednostavno sve prekine...probam smanjiti rezoluciji ma bas sve na low postavke i opet cak pocne zujati i crn monitor pišti...rekoh idem instalirati drugu igru...isto strategiju da vidim dal ima problema pri loadiranju tih shadera i kojekakvih sitnica....instaliram Company of heroes....i klizi bez problema...sve postavke na najvise sto sam mogao....imao sam prosjek 70-80 fps....sinoc skinem demo od Tom Clancys HAWX....Spustim i rezoluciji i sve iako je automatski podeseno na high...i udem krene igra i crn monitor i ne znam sta cu....jel to grafa otisla a to je znalo biti i u samom pocetku...jos imam garanciju na nju....sto vi mislite