Prva stvar koju sam napravio je micanje OC-a. To je rijesilo (odnosno, prorijedilo) crashanje u Witcheru 3, ali sami driver se i dalje rusi tu i tamo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čisto da javim da niti na mojoj 550ti nema nikakvih problema
doduše, nisam vidio niti napretka nekog
Prva stvar koju sam napravio je micanje OC-a. To je rijesilo (odnosno, prorijedilo) crashanje u Witcheru 3, ali sami driver se i dalje rusi tu i tamo.
Ja se jucer malo igrao sa clockanjem grafe koja je vec tvornicki OC i bas sam testirao na witcheru i nije se rusila igra na stabilnom overclocku.
Prešao na Win 10 i zasada nema "stop working"
Na Win 7 i 353.06 sam u jedan dan imao tri rušenja; i to odmah nakon svježe instalacije sedmice..
Zasada 352.86 koji su WHQL na Win 10 sve radi normalno...
Instalirao nove drivere od nvidie neznam dali se ruše(samo sam igru probao) no boost u GTA5 je ogroman!
naravno scenario 100% identican!
LP
A da nis možda samo nabavio neki i7? :D
Šalim se.
Stjepanje ogroman boost je takodjer i u Witcheru 3 a primjetio sam boost i u jos par naslova koje igram.
evo nakon cak niti 24sata koristenja, imam "drivers not responding bla bla" kao i gasenje monitora(no signal) nakon kojeg sam morao hard reset.... majke ti spalim i nvidiji
evo nakon cak niti 24sata koristenja, imam "drivers not responding bla bla" kao i gasenje monitora(no signal) nakon kojeg sam morao hard reset.... majke ti spalim i nvidiji
Dobro došao u klub.
Dobro došao u klub.
ma nezivcira ti to mene, ja sam cpu i gpu rusim vise nego svi spigani driveri i svi ostali problemi zajedno cisto informativno sam isao isprobati zadnje drivere!
jesi probao smanjit oc?
jesi probao smanjit oc?
grafa nije overklokana 99% vremena, to samo kad treba stici gtx980
jesi probao smanjit oc?
grafa nije overklokana 99% vremena, to samo kad treba stici gtx980
Poznavajući tebe, to JE 99% vremena
ja sam vec par dana na ovim driverima zadnjim ali mi se nije srusilo niti jednom,doduse igrao sam samo CS:GO i staru igru heroes V
može pomoć, ima li koji program, koji može obrisat stare drivere ? pošto sam u problemima, jer vidim da ne mogu instalira nove, a stare sam pobrisao a nema ih u control panel pa ih ne mogu izbrisat, a nove ne mogu instalirat jer se vjerojatno sukoblajvaju s starima.
može pomoć, ili savijet kako da riješim taj problem ? hvala.
može pomoć, ima li koji program, koji može obrisat stare drivere ? pošto sam u problemima, jer vidim da ne mogu instalira nove, a stare sam pobrisao a nema ih u control panel pa ih ne mogu izbrisat, a nove ne mogu instalirat jer se vjerojatno sukoblajvaju s starima.
http://www.wagnardmobile.com/DDU/ Samo skineš pokreneš, baci te u safemode, tamo ih makneš i onda staviš nove drivere kad se vratiš u windows.
I meni se to dešavalo jedan cijeli dan. Probao sam prijatelju skinut na njegov laptop drivere i ista stvar. Morao je sam stavit sutra driver, onda je proradila brzina na max.
http://www.wagnardmobile.com/DDU/ Samo skineš pokreneš, baci te u safemode, tamo ih makneš i onda staviš nove drivere kad se vratiš u windows.
a kako to u safe modu ide, dakle skinem taj program, i onda me on baci u safe mode izbrišem drivere i onda ponovo pokrenem ? nisam nikad koristio taj safe mode, pa zato nemam pojma.
mislimš na ovaj program display uninstaler driver ?
ja imam Windose 7, koji program da skinem, bilo koji vidim da ima za 8icu neke programe.
hvala dečki, čak i ja koji sam smotan na kompu sam iz prve sve napravio kak treba. živjeli.
Ovi zadnji driveri od Nvidie uzrokuju crash u većini igara, jel tak ?
Imam 970, driveri 350.12, sad ne znam dal da radim update ili ne
Ne samo u igrama vec i na desktopu. Smece najgore
Kod mene na zadnjim driverima dosad niti jedan crash.
To sam i ja pričao pa su mi se iz inata počeli rušit. O 353.06 govorim. .12 rade normalno.
ja nemam problema sa zadnjim driver-ima, nikakovih rušenja nije bilo nigdje ...
ja nemam problema sa zadnjim driver-ima, nikakovih rušenja nije bilo nigdje ...
takodje odlicno rade zadnji driveri,mislim da probleme samo imaju ovi sa maxwell grafama