NVIDIA Lovelace 40xx izdvojena tema

poruka: 3.485
|
čitano: 869.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: NVIDIA Lovelace 40xx

to je neki scam.po toj cifri ni svabe nemaju
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
R3nchi kaže...

Zakaj bi bio, s vremena na vrijeme oni i ekupi znaju imati fantasticne ponude, evo kao i nedavno onaj 7900x3d po 300€

13 godina
Boris grozni kaže...
R3nchi kaže...

Zakaj bi bio, s vremena na vrijeme oni i ekupi znaju imati fantasticne ponude, evo kao i nedavno onaj 7900x3d po 300€

Scam je zato što vjerovatno imaju jedan, dva, tri komada (???) koja nekim čudom završe u rukama njihovog djelatnika i promptno na Njuškalu. Taj Manli vjerovatno sa starom cijenom ne bi nitko kupio pored Palita, INNOa, Gainwarda etc. Ovo je bila akcija kakve bi se i Mindstar posramio.

U našoj državi sve što dobiješ mule treba uzet sa prikolicom soli.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2023 15:45 (DarthMarkus).
11 godina
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Dovoljno je tako nešto stavit da zahaltaš ekipu s neograničenim budžetom. Pa ekipa pogleda ostatak ponude I ostavi love. Netko tko kupuje karticu do 750e neće ni otvorit link...

Bero
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bero_ng95 kaže...

...Netko tko kupuje karticu do 750e neće ni otvorit link...

ha, bogme, zamislio bi se da je bilo više komada u ponudi

nije da mi treba nužno, namjerno sam uzeo 1440p monitor tako da mogu i sa grafama tipa 3080/4070ti dobiti što mi treba za neko vrijeme, ali za tu cijenu možda bi se odlučio na raniji upgrejd na čudovište

mislim, mogu ja sebi priuštiti i punu cijenu te grafe bez da grcam, ali jednostavno me nešto koči da baš moram ići na najskuplje

nije niti ova moja 3080 bila baš neka budget grafa, ali uvjeravam sam sebe da negdje treba povući granicu 

doduše, te se granice stalno pomiču prema gore 

4 godine
picajzla0707 kaže...
Bero_ng95 kaže...

...Netko tko kupuje karticu do 750e neće ni otvorit link...

ha, bogme, zamislio bi se da je bilo više komada u ponudi

nije da mi treba nužno, namjerno sam uzeo 1440p monitor tako da mogu i sa grafama tipa 3080/4070ti dobiti što mi treba za neko vrijeme, ali za tu cijenu možda bi se odlučio na raniji upgrejd na čudovište

mislim, mogu ja sebi priuštiti i punu cijenu te grafe bez da grcam, ali jednostavno me nešto koči da baš moram ići na najskuplje

nije niti ova moja 3080 bila baš neka budget grafa, ali uvjeravam sam sebe da negdje treba povući granicu 

doduše, te se granice stalno pomiču prema gore 

Ja isto sam gledao no tokom gledanja je nestalo

15 godina
Jel to ikad iko vidio da je na stanju bilo?
ja i dalje ne vjerujem u to..
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Ima Mall toga dosta u zadnje vrijeme, nije scam, samo ih je malen broj pa ode u trenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dobio jucer .
kutija je pre kul ima neki glittering efekt,a sama kutija je onako matt hrapava .. Eto da ne hejtate vise da samo kakam a nista ne kupujem..
Zivo me zanima koliko je glasna..
Sad imam.pravi židovski pc.. Proc 65w tdp, i grafa od 215w tdp.. HEP eat your panties..
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dobio jucer .
kutija je pre kul ima neki glittering efekt,a sama kutija je onako matt hrapava .. Eto da ne hejtate vise da samo kakam a nista ne kupujem..
Zivo me zanima koliko je glasna..
Sad imam.pravi židovski pc.. Proc 65w tdp, i grafa od 215w tdp.. HEP eat your panties..
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stavi mu kapicu na glavu 

16 godina
4080 ili 7900xtx , vecinom za diablo 4, starfield i cyberpunk 2077.
Monitor 4k .. sta preporucate ?
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

S obzirom da daješ toliku lovu a amd ima neke svoje mišiće i planiraš rt gasirat bez puno razmišljanja 4080...

Bero
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Probat ulovit rtx 4090 za cijenu rtx 4080, provest malo više vremena za kompom no nebi bilo nemoguće da se pojave za tipa 1400e

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Još bolje ako ulovis 4090 po cijeni 3060!

\o/\o/

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Malo se strpiti da izađe RTX 5090 pa će biti RTX 4090 za bagatelu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Ti se zajebavas al ja igram crysis na max detaljima uz rt! Naravno, uz dlss! 

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Nadam se da igraš na 16K

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Samo 4k :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Kupnja po potrebi s obzirom da iz dana u dan cijene gpu a skaču smatram da čekanjem akcija se propušta trenutna dobra ponuda. Gpu uzimati po ponuđenoj cijeni s obzirom da po oglasima nemam gotovo ništa niti 4070ti niti 4080 niti 4090.

Da kupujem definitivno bi radi vrama išao prije na 4080 ako nebi bila skuplja 200e od 4070ti. 

Bero
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

nvidia naravno, bez razmisljanja

uz sva moguca sranja sa AMD driverima, dodatno na Diablo 4, 7900 serija ima memory leak, pa ti se igra rusi svakih sat-dva igranja

i to mi obicno bude taman pred kraj NM dungeona, pa nista od upgrade glypha 

15 godina
Mitohondri kaže...
Horned Reaer kaže...

nvidia naravno, bez razmisljanja

uz sva moguca sranja sa AMD driverima, dodatno na Diablo 4, 7900 serija ima memory leak, pa ti se igra rusi svakih sat-dva igranja

i to mi obicno bude taman pred kraj NM dungeona, pa nista od upgrade glypha 

Ma i ja sam isto mislio uzet rtx 4080 (rtx 4090 preskupo)ili rx 7900xtx. Al kad kožnati planira pustit rtx 4080ti ili super verziju? Baš bi se veselio da kupim običnu, a ti ili super verzija iskoči 1-2mj nakon što kupim običnu.

4 godine
neaktivan

Q1 2024 bi trebao 4080 Super izaci

Origin: IsusCmarobnjak
15 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Pre dobri ste mi kako govorite o kupnji RTX 4090 kao da kupujete neki dio tehnike za max 600€, a ne ono 1.800€. Naravno ako ta grafa ne služi za još neke svrhe osim igranja onda bolje kupiti 65" oled i PS5 ili Xbox i deri miško.

Uglavnom, cijene grafa su van svake pameti, pogotovo ako služe samo za igranje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Jbga care van pameti je i dat za auto 30k ojra ako ces ( a oces) ici samo na posao s njim..
R33mba#2892
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
R3nchi kaže...
Jbga care van pameti je i dat za auto 30k ojra ako ces ( a oces) ici samo na posao s njim..

U tom slučaju isto ne mogu reći da je opravdano (barem što se iznosa tiče), ali barem taj auto je sredstvo za rad koji ti omogućuje da dobiješ plaću i živiš pomoću nje, a komp za igranje ti to ne omogućuje osim ako nisi pro igrač koji dere paru na igranju.

Nadam se da shvaćaš razliku.

15 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Sa 30k eura autom valjda možeš uloviti picu...sa rtx 4090 ne vjerujem...u tome je glavna razlika 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MasterOfDisaster kaže...

U tom slučaju isto ne mogu reći da je opravdano (barem što se iznosa tiče), ali barem taj auto je sredstvo za rad koji ti omogućuje da dobiješ plaću i živiš pomoću nje, a komp za igranje ti to ne omogućuje osim ako nisi pro igrač koji dere paru na igranju.

Nadam se da shvaćaš razliku.

postoji i druga strana života u kojoj ne gledaš samo ono što ti koristi, nego i ono što te veseli

igrajući igrice provedem daleko više vremena nego u autu, za komp sjedam s veseljem, u auto s mukom, odavno nemam više gušta vozikati se okolo i kad god sam u prilici tutnem ključ nekom da me vozi...

nema smisla kvocati drugima na što troše novce, pogotovo ne na ovom forumu za pc komponente

19 mjeseci
forumaš kaže...

Sa 30k eura autom valjda možeš uloviti picu...sa rtx 4090 ne vjerujem...u tome je glavna razlika 

Eh, a di su ona vrimena kad se lovilo cure pričom, šarmom, gitarom i dugom kosom. Danas moraš dizat kredit za auto da upecaš štogod... Ža mi je ove mlađe generacije. Al ono baš ža. 

15 godina
Inochulum kaže...
forumaš kaže...

Eh, a di su ona vrimena kad se lovilo cure pričom, šarmom, gitarom i dugom kosom. Danas moraš dizat kredit za auto da upecaš štogod... Ža mi je ove mlađe generacije. Al ono baš ža. 

Moja kćer se sretno udala...ali da mi je došao tip sa dugom kosom i gitraom po nju, reko bi joj da se skoncentrira i gleda ove kaj imaju 30 k za pošteni auto :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice