to je neki scam.po toj cifri ni svabe nemaju

Zakaj bi bio, s vremena na vrijeme oni i ekupi znaju imati fantasticne ponude, evo kao i nedavno onaj 7900x3d po 300€
Zakaj bi bio, s vremena na vrijeme oni i ekupi znaju imati fantasticne ponude, evo kao i nedavno onaj 7900x3d po 300€
Scam je zato što vjerovatno imaju jedan, dva, tri komada (???) koja nekim čudom završe u rukama njihovog djelatnika i promptno na Njuškalu. Taj Manli vjerovatno sa starom cijenom ne bi nitko kupio pored Palita, INNOa, Gainwarda etc. Ovo je bila akcija kakve bi se i Mindstar posramio.
U našoj državi sve što dobiješ mule treba uzet sa prikolicom soli.
Dovoljno je tako nešto stavit da zahaltaš ekipu s neograničenim budžetom. Pa ekipa pogleda ostatak ponude I ostavi love. Netko tko kupuje karticu do 750e neće ni otvorit link...
...Netko tko kupuje karticu do 750e neće ni otvorit link...
ha, bogme, zamislio bi se da je bilo više komada u ponudi
nije da mi treba nužno, namjerno sam uzeo 1440p monitor tako da mogu i sa grafama tipa 3080/4070ti dobiti što mi treba za neko vrijeme, ali za tu cijenu možda bi se odlučio na raniji upgrejd na čudovište
mislim, mogu ja sebi priuštiti i punu cijenu te grafe bez da grcam, ali jednostavno me nešto koči da baš moram ići na najskuplje
nije niti ova moja 3080 bila baš neka budget grafa, ali uvjeravam sam sebe da negdje treba povući granicu
doduše, te se granice stalno pomiču prema gore
...Netko tko kupuje karticu do 750e neće ni otvorit link...
ha, bogme, zamislio bi se da je bilo više komada u ponudi
nije da mi treba nužno, namjerno sam uzeo 1440p monitor tako da mogu i sa grafama tipa 3080/4070ti dobiti što mi treba za neko vrijeme, ali za tu cijenu možda bi se odlučio na raniji upgrejd na čudovište
mislim, mogu ja sebi priuštiti i punu cijenu te grafe bez da grcam, ali jednostavno me nešto koči da baš moram ići na najskuplje
nije niti ova moja 3080 bila baš neka budget grafa, ali uvjeravam sam sebe da negdje treba povući granicu
doduše, te se granice stalno pomiču prema gore
Ja isto sam gledao no tokom gledanja je nestalo
Ima Mall toga dosta u zadnje vrijeme, nije scam, samo ih je malen broj pa ode u trenu
Stavi mu kapicu na glavu
S obzirom da daješ toliku lovu a amd ima neke svoje mišiće i planiraš rt gasirat bez puno razmišljanja 4080...
Probat ulovit rtx 4090 za cijenu rtx 4080, provest malo više vremena za kompom no nebi bilo nemoguće da se pojave za tipa 1400e
Još bolje ako ulovis 4090 po cijeni 3060!
\o/\o/
Malo se strpiti da izađe RTX 5090 pa će biti RTX 4090 za bagatelu
Ti se zajebavas al ja igram crysis na max detaljima uz rt! Naravno, uz dlss!
Nadam se da igraš na 16K
Samo 4k :(
Kupnja po potrebi s obzirom da iz dana u dan cijene gpu a skaču smatram da čekanjem akcija se propušta trenutna dobra ponuda. Gpu uzimati po ponuđenoj cijeni s obzirom da po oglasima nemam gotovo ništa niti 4070ti niti 4080 niti 4090.
Da kupujem definitivno bi radi vrama išao prije na 4080 ako nebi bila skuplja 200e od 4070ti.
nvidia naravno, bez razmisljanja
uz sva moguca sranja sa AMD driverima, dodatno na Diablo 4, 7900 serija ima memory leak, pa ti se igra rusi svakih sat-dva igranja
i to mi obicno bude taman pred kraj NM dungeona, pa nista od upgrade glypha
nvidia naravno, bez razmisljanja
uz sva moguca sranja sa AMD driverima, dodatno na Diablo 4, 7900 serija ima memory leak, pa ti se igra rusi svakih sat-dva igranja
i to mi obicno bude taman pred kraj NM dungeona, pa nista od upgrade glypha
Ma i ja sam isto mislio uzet rtx 4080 (rtx 4090 preskupo)ili rx 7900xtx. Al kad kožnati planira pustit rtx 4080ti ili super verziju? Baš bi se veselio da kupim običnu, a ti ili super verzija iskoči 1-2mj nakon što kupim običnu.
Q1 2024 bi trebao 4080 Super izaci
Pre dobri ste mi kako govorite o kupnji RTX 4090 kao da kupujete neki dio tehnike za max 600€, a ne ono 1.800€. Naravno ako ta grafa ne služi za još neke svrhe osim igranja onda bolje kupiti 65" oled i PS5 ili Xbox i deri miško.
Uglavnom, cijene grafa su van svake pameti, pogotovo ako služe samo za igranje.
U tom slučaju isto ne mogu reći da je opravdano (barem što se iznosa tiče), ali barem taj auto je sredstvo za rad koji ti omogućuje da dobiješ plaću i živiš pomoću nje, a komp za igranje ti to ne omogućuje osim ako nisi pro igrač koji dere paru na igranju.
Nadam se da shvaćaš razliku.
Sa 30k eura autom valjda možeš uloviti picu...sa rtx 4090 ne vjerujem...u tome je glavna razlika
U tom slučaju isto ne mogu reći da je opravdano (barem što se iznosa tiče), ali barem taj auto je sredstvo za rad koji ti omogućuje da dobiješ plaću i živiš pomoću nje, a komp za igranje ti to ne omogućuje osim ako nisi pro igrač koji dere paru na igranju.
Nadam se da shvaćaš razliku.
postoji i druga strana života u kojoj ne gledaš samo ono što ti koristi, nego i ono što te veseli
igrajući igrice provedem daleko više vremena nego u autu, za komp sjedam s veseljem, u auto s mukom, odavno nemam više gušta vozikati se okolo i kad god sam u prilici tutnem ključ nekom da me vozi...
nema smisla kvocati drugima na što troše novce, pogotovo ne na ovom forumu za pc komponente
Sa 30k eura autom valjda možeš uloviti picu...sa rtx 4090 ne vjerujem...u tome je glavna razlika
Eh, a di su ona vrimena kad se lovilo cure pričom, šarmom, gitarom i dugom kosom. Danas moraš dizat kredit za auto da upecaš štogod... Ža mi je ove mlađe generacije. Al ono baš ža.
Eh, a di su ona vrimena kad se lovilo cure pričom, šarmom, gitarom i dugom kosom. Danas moraš dizat kredit za auto da upecaš štogod... Ža mi je ove mlađe generacije. Al ono baš ža.
Moja kćer se sretno udala...ali da mi je došao tip sa dugom kosom i gitraom po nju, reko bi joj da se skoncentrira i gleda ove kaj imaju 30 k za pošteni auto :D