NVIDIA Lovelace 40xx izdvojena tema

poruka: 3.486
|
čitano: 914.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
NVIDIA Lovelace 40xx

Kome on maže oči pa daj si danas doma probajte ohladiti grafu na 22°c, 26°c je maks kaj sam uspio dok nisam skoro dobio ozebline u boravku od hladnoce
Gpu mi je trenutno na 3 wata i evo je u idleu na 34°c drkica samo po forumu
Lik radi u Ledu i tu nas jebe s temperaturama

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.6.2023 15:11 (Boris grozni).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: NVIDIA Lovelace 40xx
Jebemu miša ako ovo nije Lucidus 2..isti stil pisanja 😀
Otopic- zašto bi pobogu netko htio da mu ventilatori na grafičkoj rade dok je idle-u.
Tek kad pređe 50 stupnjeva neka se lagano pale.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ni ja ne kužim, pa godinama smo plakali za 0 rpma i sad neki pale 1700 rpma dok drkaju internet.
Moja grafa na 1300 rpma na 100%....
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Cansee kaže...
Minneyar kaže...

Bio sam uvjeren da je ovo Luci, ali ima Ryzena pa mi nista nije jasno...

diverzija buraz, diverzija 

Ako je nas LUCi to, a uzeo je AMD, zadrzao bi ga na forumu jer je probao nesto drugo bez predrasude.

Takodjer je to platio i testirao, po meni je to OK.

Ono sto je cudno, da neki kolege vrijedjaju r 5 5600 best buy svemira kod CPU.

fade to gray
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.6.2023 15:28 (metallic).
3 godine
Ernest Pauk kaže...
notloB kaže...

Je evo me idem avionom preko karlobaga... razumiješ li da moje riječi nemaju nikakvog značenja, fizika je u pitanju, niti ja niti mikimaus niti bogisus.

Pa tu i je problem kaj si na rijecima samo, i sta bi verovali mjernim alatima koje su upravo profesionalni inženjeri iz laboratorija pustili uz certifikate u prodaju da bi ljudi izmjerili upravo to sta ti poričeš. Sigurno i kad si prehlađen temperaturu mjeriš po svom osjecaju a ne toplomjerom 

Sigurno je riječ o perpetuum mobile certifikatu društva promatrača kemtrejlsa kojeg dodjeljuje Ivan Pernar osobno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
NVIDIA Lovelace 40xx

Koliko god da je tebi Ernest Pauku krljava ja barem imam grafu za razliku od tebe koji je "posuđuje" od frenda
evo citiram da nebi bilo;

"Reci cu ja kolegi da mi šibne rezultat sa svojom gaming X trio 4070ti"

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.6.2023 15:45 (Boris grozni).
Moj PC  
1 1 hvala 0
3 godine
metallic kaže...

Ako je nas LUCi to, a uzeo je AMD, zadrzao bi ga na forumu jer je probao nesto drugo bez predrasude.

Takodjer je to platio i testirao, po meni je to OK.

Ono sto je cudno, da neki kolege vrijedjaju r 5 5600 best buy svemira kod CPU.

Ukoliko misliš na mene, ispričavam se, opaska je upućena Paukovoj taštini, do pred malo koristio sam ryzen 2600 i bio zadovoljan.

16 godina
evincar kaže...
Jebemu miša ako ovo nije Lucidus 2..isti stil pisanja 😀
Otopic- zašto bi pobogu netko htio da mu ventilatori na grafičkoj rade dok je idle-u.
Tek kad pređe 50 stupnjeva neka se lagano pale.

Luci je imao kralja i7 7700k, valjda bi nastavio trend?Ali nedostaje sva banana ekipa bilo je veselo i moderatore treba zabranit.

kradem mine iz minskog polja
16 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Totalno fale, ali ekipa koja ne zna kontrolirati vlastiti bijes  išla ih prijavljivati i ubila forum.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Pa neka i ima određenih prepucavanja, ali ne i vrijeđanja. To će forum držati aktivnim i živim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
NVIDIA Lovelace 40xx

Nastavlja se nvidijino glumljenje applea pred raspižđenom javnošću i bijesnim recenzentima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Ja imam "nekoliko" 3060-ki 12gb i INNO mi je najjača... giga, zotac, msi gamingX, Aorus, evga... niti jedna nije mogla držati takt memorije kao inno 3d (dual vent). Gige se rušile preko +1150, ostale preko +1250, a inno išao stabilno na +1500 (nisam ih tamo držao već samo testirao), tako da silicon lottery je po meni tu najveći čimbenik. Ove dual vent nisu čak bile ni (puno) toplije od overkill mrcina tipa gamingX ili Aorus... doduše, to je ipak samo 3060.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.6.2023 18:17 (miki_the_pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imao sam gtx 1050ti inno nit je vidit nit čut. Svi prelazimo na inno da budemo u trendu.

Još da nam pauk otkrije tko je zapravo da ga pozdravimo baš od srca nek je on nama tu.

3 godine

Tako je, moraš uzeti najskuplji termalni gun, ni u kojem slučaju nemoj sakupiti novce za bolji procesor ili eventualno da više ne moraš posuđivati grafičku od prijatelja, moraš meni dokazati iako me apsolutno ne interesira tvoje mjerenje... Dokle seže tvoja taština? Prešlo je u fazu glupih odluka, gdje će se završiti?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Malo sam se popišao u gaće od smilja s ovim prijetnjama smrću. Jel moguće da će netko konačno ostat bez glave zbog superpositiona hahaha ?
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Di je deda?on ima vodeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zar si ti banan nekad davno i ako si koji ti je nick bio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
dery kaže...

Zar si ti banan nekad davno i ako si koji ti je nick bio.

Zaboravih loziku pa sam se ponovno registrirao za nov početak, sada sam svjež, mlad i uopće kako Pauk kaže, dete kreten.

14 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Čini se meni da vas je puno bilo u Vrapču na godinu dana zaboravili ste lozinke sad se vratili sa novim nickovima svježi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hummer0 kaže...

Čini se meni da vas je puno bilo u Vrapču na godinu dana zaboravili ste lozinke sad se vratili sa novim nickovima svježi. 

Covik zaboravi lozinku, ali NICK nikadaaaaaa.

Edit: vidim da je Pauk nestao netragom, al je digo buru komentara i aktivirao pola foruma u raspravu.Time je bar djelomicno koristan bio, iako za nastavak ikakve smislene rasprave trebao razviti osjecaj da ne moze bit uvik i stalno samo On u pravu.

Oh well. Isprike za veliki OFFtopic, morao sam nesto reci. Situacija je cudna postala.

fade to gray
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2023 9:25 (metallic).
13 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Molim rezultate benchmarka prilagati u pratnji policije.

I nemojte lagat, za 50 bodova se gubi skalp.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
3 0 hvala 0
3 godine
hummer0 kaže...

Treba svako malo posjetiti ustanovu, odmoriti se od života uz vesele šarene tabletice i stručnu njegu, barem u vrijeme kada nvidija najavljuje nove kartice.

16 godina
dery kaže...
forumaš kaže...
Kak si dobio u idle 3w? Kod mene je 40w s time da imam monitor i tv spojen, nisam isprobavao samo sa monitorom.

6w krivo sam reko. Vjerovatno jer je samo monitor.

Da, sa jednim monitorom potrošnja padne sa 40W na 8W

15 godina
DarthMarkus kaže...

Zaboravio si dodati da stranica kučišta mora biti zatvorena i bez stavljanja kompa na balkon u 4 ujutro ili u hladnjak.

Zbog navedenog se režu jajca :)

15 godina
R3nchi kaže...
nego da ja vas pitam. kolko topline baca 4070ti.

Ja sa svojom saphire 7900xt nisam bas odusevljen sto de toga tice .A imam lufta da ju vratim .

Evo izvrtio Furmark gpu stres test 25,5 °C ambijentalna...gpu max 72 °C , fan max 44%

13 godina
evincar kaže...
DarthMarkus kaže...

Zaboravio si dodati da stranica kučišta mora biti zatvorena i bez stavljanja kompa na balkon u 4 ujutro ili u hladnjak.

Zbog navedenog se režu jajca :)

U moje vrijeme se rezalo prste ko nije jumper sa mastera na slavea znao stavit.

15 godina
Sta sad ubost od ovih?? Za palit sam naso 2 losa reviewa na mF.de Zanimljiva mi ova gainward al ni jedan review nema nigdje ..
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odabrao bi Gainward, imao sam Gainward RTX 3060Ti i bila je odlična. Gainward je stvarno odličan, a malo para.

6 godina
neaktivan
R3nchi kaže...
Sta sad ubost od ovih?? Za palit sam naso 2 losa reviewa na mF.de Zanimljiva mi ova gainward al ni jedan review nema nigdje ..

mozda ti pomogne slika u prilogu.

Palit i Gainward su ista firma, s time da Gainward u pravilu ima za nijansu bolje modele, sa boljim hladenjem.

po meni ako se ne bavis OC i benchannjem, uzim najjeftiniju, sa najduzom garancijom i koja je najtisa na testovima koje uspijes naci

fore sa power limitom, fazama i koji koja VRM koristi, ti nisu bitne ako ne mislis "rokat na najjace" 

16 godina
R3nchi kaže...

Boris grozni ima tu inno3d i kaže da je super zadovoljan.Imaš njegove postove svuda o njoj kako to nisi ga zapratio sjedi jedan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice