Kome on maže oči pa daj si danas doma probajte ohladiti grafu na 22°c, 26°c je maks kaj sam uspio dok nisam skoro dobio ozebline u boravku od hladnoce
Gpu mi je trenutno na 3 wata i evo je u idleu na 34°c drkica samo po forumu
Lik radi u Ledu i tu nas jebe s temperaturama
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otopic- zašto bi pobogu netko htio da mu ventilatori na grafičkoj rade dok je idle-u.
Tek kad pređe 50 stupnjeva neka se lagano pale.
Moja grafa na 1300 rpma na 100%....
Bio sam uvjeren da je ovo Luci, ali ima Ryzena pa mi nista nije jasno...
diverzija buraz, diverzija
Ako je nas LUCi to, a uzeo je AMD, zadrzao bi ga na forumu jer je probao nesto drugo bez predrasude.
Takodjer je to platio i testirao, po meni je to OK.
Ono sto je cudno, da neki kolege vrijedjaju r 5 5600 best buy svemira kod CPU.

Je evo me idem avionom preko karlobaga... razumiješ li da moje riječi nemaju nikakvog značenja, fizika je u pitanju, niti ja niti mikimaus niti bogisus.
Pa tu i je problem kaj si na rijecima samo, i sta bi verovali mjernim alatima koje su upravo profesionalni inženjeri iz laboratorija pustili uz certifikate u prodaju da bi ljudi izmjerili upravo to sta ti poričeš. Sigurno i kad si prehlađen temperaturu mjeriš po svom osjecaju a ne toplomjerom
Sigurno je riječ o perpetuum mobile certifikatu društva promatrača kemtrejlsa kojeg dodjeljuje Ivan Pernar osobno?
Koliko god da je tebi Ernest Pauku krljava ja barem imam grafu za razliku od tebe koji je "posuđuje" od frenda
evo citiram da nebi bilo;
"Reci cu ja kolegi da mi šibne rezultat sa svojom gaming X trio 4070ti"
Ako je nas LUCi to, a uzeo je AMD, zadrzao bi ga na forumu jer je probao nesto drugo bez predrasude.
Takodjer je to platio i testirao, po meni je to OK.
Ono sto je cudno, da neki kolege vrijedjaju r 5 5600 best buy svemira kod CPU.
Ukoliko misliš na mene, ispričavam se, opaska je upućena Paukovoj taštini, do pred malo koristio sam ryzen 2600 i bio zadovoljan.
Otopic- zašto bi pobogu netko htio da mu ventilatori na grafičkoj rade dok je idle-u.
Tek kad pređe 50 stupnjeva neka se lagano pale.
Luci je imao kralja i7 7700k, valjda bi nastavio trend?Ali nedostaje sva banana ekipa bilo je veselo i moderatore treba zabranit.
Totalno fale, ali ekipa koja ne zna kontrolirati vlastiti bijes išla ih prijavljivati i ubila forum.
Pa neka i ima određenih prepucavanja, ali ne i vrijeđanja. To će forum držati aktivnim i živim.
Ja imam "nekoliko" 3060-ki 12gb i INNO mi je najjača... giga, zotac, msi gamingX, Aorus, evga... niti jedna nije mogla držati takt memorije kao inno 3d (dual vent). Gige se rušile preko +1150, ostale preko +1250, a inno išao stabilno na +1500 (nisam ih tamo držao već samo testirao), tako da silicon lottery je po meni tu najveći čimbenik. Ove dual vent nisu čak bile ni (puno) toplije od overkill mrcina tipa gamingX ili Aorus... doduše, to je ipak samo 3060.
Imao sam gtx 1050ti inno nit je vidit nit čut. Svi prelazimo na inno da budemo u trendu.
Još da nam pauk otkrije tko je zapravo da ga pozdravimo baš od srca nek je on nama tu.
Tako je, moraš uzeti najskuplji termalni gun, ni u kojem slučaju nemoj sakupiti novce za bolji procesor ili eventualno da više ne moraš posuđivati grafičku od prijatelja, moraš meni dokazati iako me apsolutno ne interesira tvoje mjerenje... Dokle seže tvoja taština? Prešlo je u fazu glupih odluka, gdje će se završiti?

Di je deda?on ima vodeno
Zar si ti banan nekad davno i ako si koji ti je nick bio.
Zar si ti banan nekad davno i ako si koji ti je nick bio.
Zaboravih loziku pa sam se ponovno registrirao za nov početak, sada sam svjež, mlad i uopće kako Pauk kaže, dete kreten.
Čini se meni da vas je puno bilo u Vrapču na godinu dana zaboravili ste lozinke sad se vratili sa novim nickovima svježi.
Čini se meni da vas je puno bilo u Vrapču na godinu dana zaboravili ste lozinke sad se vratili sa novim nickovima svježi.
Covik zaboravi lozinku, ali NICK nikadaaaaaa.
Edit: vidim da je Pauk nestao netragom, al je digo buru komentara i aktivirao pola foruma u raspravu.Time je bar djelomicno koristan bio, iako za nastavak ikakve smislene rasprave trebao razviti osjecaj da ne moze bit uvik i stalno samo On u pravu.
Oh well. Isprike za veliki OFFtopic, morao sam nesto reci. Situacija je cudna postala.

Molim rezultate benchmarka prilagati u pratnji policije.
I nemojte lagat, za 50 bodova se gubi skalp.
Treba svako malo posjetiti ustanovu, odmoriti se od života uz vesele šarene tabletice i stručnu njegu, barem u vrijeme kada nvidija najavljuje nove kartice.
Zaboravio si dodati da stranica kučišta mora biti zatvorena i bez stavljanja kompa na balkon u 4 ujutro ili u hladnjak.
Zbog navedenog se režu jajca :)
Ja sa svojom saphire 7900xt nisam bas odusevljen sto de toga tice .A imam lufta da ju vratim .
Evo izvrtio Furmark gpu stres test 25,5 °C ambijentalna...gpu max 72 °C , fan max 44%
Zaboravio si dodati da stranica kučišta mora biti zatvorena i bez stavljanja kompa na balkon u 4 ujutro ili u hladnjak.
Zbog navedenog se režu jajca :)
U moje vrijeme se rezalo prste ko nije jumper sa mastera na slavea znao stavit.
Odabrao bi Gainward, imao sam Gainward RTX 3060Ti i bila je odlična. Gainward je stvarno odličan, a malo para.
mozda ti pomogne slika u prilogu.
Palit i Gainward su ista firma, s time da Gainward u pravilu ima za nijansu bolje modele, sa boljim hladenjem.
po meni ako se ne bavis OC i benchannjem, uzim najjeftiniju, sa najduzom garancijom i koja je najtisa na testovima koje uspijes naci
fore sa power limitom, fazama i koji koja VRM koristi, ti nisu bitne ako ne mislis "rokat na najjace"
Boris grozni ima tu inno3d i kaže da je super zadovoljan.Imaš njegove postove svuda o njoj kako to nisi ga zapratio sjedi jedan.