NVIDIA Lovelace 40xx izdvojena tema

poruka: 3.486
|
čitano: 907.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: NVIDIA Lovelace 40xx

Da samo sto svabo dobije blize 2000e a prosjecni hrvat ako Ima preko 1000e je doktor nauke

16 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

zanimljiv video, ispada ipak da nije zavjera s

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Duke, ono su ti funte tebra.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2022 21:06 (DarthMarkus).
16 godina

Tko se ono rugao da je zavjera i da to amd podvaljuje?Gdje su ptičice odletjele?

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2022 20:41 (dery).
12 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Skalperi zatrpali ebay.de sa rtx4080,prosjecno traze 2000eu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Opet skalperi sve pokupovali i onda nevidija objavi da je navala na prodavnice. Isto su fušeri nasrali za petlitarku. Nisu lagali samo sapunaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2022 20:48 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Stjepanje ajd se razjasni a nemoj samo lupat TD?

Najjaci ste mi vi koji lupate TD a ne bi ni sudjelovali u raspravi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DarthMarkus kaže...
Duke, ono su ti funte tebra.

znam , 2050evra 

Eire
11 godina
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Bit će ekipi u hr tako kad pređemo na euro, vidi samo 20 eura🤣🤣

Bero
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
NVIDIA Lovelace 40xx

Jel zna netko neku stranicu gdje mogu pratiti za Europu kada je koji model RTX 4090 bio u prodaji od ovih kaj se ne mogu tako lako izgleda kupiti, npr. Strix ili Suprim?

Znači eto sad npr. odlučio sam se za Suprim X model, zvao pola naših dućana, nitko nema i ne zna kada dolazi, gledam npr. po Njemačkoj također nemaju tj. vidio u Mindfactoriju se pojavila, otvorim i piše u prodaji, refresham stranicu i piše da više nije.
Našao neku Austrijsku stranicu i vidim u prodaji, ono dolje piše tek od prvog mjeseca ako sada naručiš ti može doći.

Ne znam gdje tražit više niti znam od kud naši nabavljaju tj. kako to funkcionira, jel ograničeno po državama količina i jel npr. neka naznaka ako se pojavila u Njemačkoj da bi moglo par komada kod nas.

Želim do sredine 12. og mjeseca kupiti PC, a tu grafičku hoću, no ne znam hoće li doći uopće u prodaju ove godine.

0 0 hvala 0
15 godina
Xrt kaže...

Jel zna netko neku stranicu gdje mogu pratiti za Europu kada je koji model RTX 4090 bio u prodaji od ovih kaj se ne mogu tako lako izgleda kupiti, npr. Strix ili Suprim?

Mozda GPU Tracker. Namjestis si filter i dobijas obavijesti kad je neki od hardvera na lageru.

Eire
13 godina
neaktivan
NVIDIA Lovelace 40xx

neko je spomenu da su Gainward GeForce RTX4080 Phantom kartice jako bucne i da se jako griju, jel to tocno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
snake1kl kaže...

neko je spomenu da su Gainward GeForce RTX4080 Phantom kartice jako bucne i da se jako griju, jel to tocno?

Imaš recenziju na pc expertu, ok su i temp i ventilatori... Gainward dobre kartice radi, imao sam ih 2. i obe su bile lepo ladne i tihe.

PC Ekspert - Hardware EZine - Gainward GeForce RTX 4080 Phantom recenzija

Sve Vas Volim
16 godina
4 godine
neaktivan

Ja sam bio napisao, no to nema veze RPM-om. Naišao sam na dosta ovakvih videoa i postova što se tiče tih kartica, pa evo primjeri:

Naravno, možda ti dobiješ baš onaj koji nema taj problem.

0 0 hvala 0
16 godina

To je naj problem kad pljuneš teške pare i dobiješ mlazni motor u kompu. 

13 godina
neaktivan
NVIDIA Lovelace 40xx

Jedna od najgorih stvari mi je kad ventilatori jako zuje na grafickoj ili procesoru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Bit će ih na bacanje za 1000€ brzo osim ako ih ne pauziraju proizvodit:

Opekli se skalperi na 4090.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2022 20:23 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...

Bit će ih na bacanje za 1000€ brzo osim ako ih ne pauziraju proizvodit:

Opekli se skalperi na 4090.

Jucer pun ebay rtx4080 po 1900-2200eu danas....1600-1700eu....vidjet cemo sutra,za tjedan za mjesec 😁

13 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Tako je i Ibyte skalper seronje. Kupili kreteni sve 4090 iz Švabišena i nabili cijene. Tjedan dana poslje cijena ispod kupovne. 

Dabog da svakom skalperu ćaću skalpirali.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2022 20:53 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
DarthMarkus kaže...

pusti jadnog ćaću, zadržimo se na lijepim željama da stoka bankrotira

16 godina
picajzla0707 kaže...
DarthMarkus kaže...

pusti jadnog ćaću, zadržimo se na lijepim željama da stoka bankrotira

Znaš šta, neće im se to dogodit ali će biti na dobrom ledu neko vrijeme dok god kolaju abnormalne količine polovnih i lagerskih,količine puno veče nego kad je bio prošli kripto pad.Onda je bio samo kripto pad , a sad je kripto kraj bar što se grafa tiće ako ne i total kraj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2022 21:35 (dery).
12 godina
dery kaže...

Znaš šta, neće im se to dogodit ali će biti na dobrom ledu neko vrijeme dok god kolaju abnormalne količine polovnih i lagerskih,količine puno veče nego kad je bio prošli kripto pad.

ha čuj, ako krenu padat cijene iza nove godine, s tog leda će skliznut u debeli minus, pa nek i ne bankrotiraju, ali nek se dobro opeku da im drugi put to ne padne na pamet 

ko da nam nije bilo dosta majnera, nego sad moramo gledat i skalpere

prvi su skviknuli, nek sviknu i drugi, nevidija i amd nek dobiju šamarčinu i nek se sve vrati koliko-toliko u normalu

lijepe želje, znam....

7 godina

Ma iskreno me zaboli, evo uzeo polovnu 3060ti za 270 eur, radi ko suza tako da sljedeće 2 godine ne planiram ni pomirisat 4 seriju... nek si ih u pakšu zabiju sa tim cijenama!

Jer kako su krenitli samo 4060 i niže serije će bit ispod 1000 eura, sve drugo ide preko, a i 4060 bi mogla bit oko 800 eur.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2022 23:16 (nikonja).
12 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Rtx4080 ima na lageru u apsolutno svakoj trgovini,cijene krecu od oko 1500eu sto je oko 800eu previse ali opet jeftinije nego sto su si skalperi na ebayu zamislili.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
dery kaže...

Tko se ono rugao da je zavjera i da to amd podvaljuje?Gdje su ptičice odletjele?

Kao sta sam nebrojeno puta rekao i sta je bilo jasno preko profesionalnih testiranja kablova i adaptera, ljufski faktor je uzrok zatajenja adaptera jer se nepravilno i nepotpuno ustekao.

Od cijele drame globalno je 50 službenih slučajeva poznato, u prijevodu 0.04% je RMA rate... 

Hvala lijepo i ajmo dalje, ispod je i fool proof tutorijal kako uptekati kabel do kraja i znati kada je uštekan do kraja 

Sretno AMD-u u daljnjoj karijeri i pokušajima naslađivanja 

17 godina
Zwer54 kaže...
dery kaže...

Kao sta sam nebrojeno puta rekao i sta je bilo jasno preko profesionalnih testiranja kablova i adaptera, ljufski faktor je uzrok zatajenja adaptera jer se nepravilno i nepotpuno ustekao.

Od cijele drame globalno je 50 službenih slučajeva poznato, u prijevodu 0.04% je RMA rate... 

Hvala lijepo i ajmo dalje, ispod je i fool proof tutorijal kako uptekati kabel do kraja i znati kada je uštekan do kraja 

Sretno AMD-u u daljnjoj karijeri i pokušajima naslađivanja 

Slažem se, AMD-u je puno više štete napravio 1 video, di je Tomshardware pokazao što se događa kad sa AMD CPU otpadne cooler, iako

je poznat samo jedan slučaj otpadanja coolera, i to upravo taj Tomov

16 godina

Evo ga napokon. Ajde  kupi više ovaj fušerjaj od muda pod bubrege idealan si customer da te nasapunaju.Onda nam se rugaj, mi čemo odrat od plača.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 21:58 (dery).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice