Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 428.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

I opet je pitanje cijene GTX-ice 490..  ziher ne bude povoljna Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia Fermi info
Dado_ZG78 kaže...

I opet je pitanje cijene GTX-ice 490..  ziher ne bude povoljna Neodlučan

To bude tocka na i... Mogli bi je nazvat popularno u Apple stilu - iFail...

15 godina
abraham kaže...
win32 kaže...
abraham kaže...
win32 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Vodeni blok poput navedenog zaista rješava bilo kakve 'termalne' probleme, no upitna je dostupnost i jednostavnost instalacije.

Ljudi su još pomalo skeptični prema vodenom hlađenju (uključujući i mene).

OK možda je tu i lijenost u pitanju isto tako (tko će to sve rastavljat, sastavljat, kontrolirat, mjenjat tekućinu i sl.) Izlanuo se

Sa malo strpljenja se sve moze sredit! Voda je imho zakon! Jos uvijek zalim sto nisam uzeo blok za svoju grafu dok sam imao priliku za to!

zasto vise nemas priliku ?

evo ja imam Zalmana za ZM-GWB3 za 160 kn i moja clockana 3870 je na 28/47 c,

blok pase na sve kartice

Nikako ne pase. Nije sve u "rupama" za sarafe...jer blok za 4870x2 je totalno drugaciji blok nego za 3870...stovise, nije ni slican blok.

Gle kako taj blok izgleda:

http://www.xpcgear.com/zmgwb3.html

A sada pogledaj kako izgleda "gola" 4870x2:

http://www.pugetsystems.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/4870x2_internal.jpg

No lako je za ohladiti GPU, a sta ce hladiti npr. VRM-ove, a bas su VRM-ovi stvar koja se najvise grije na 4870x2 kartici!?

Za 4870x2 treba full cover blok, koji lijepo "nalijeze" na svaki dio ultraprecizno......pogotovo zato sto treba ohladit 2 GPU-a, VRM-ove....

Pogledaj kako izgleda blok za ATi 4870x2 i sve ce ti biti jasno zasto ne pase:

http://www.aqua-computer-systeme.de/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=7;action=display;num=1219183368

Pogledaj npr. hladenje za VRM-ove.....i pogledaj jako dobro blok i sve ce ti biti jasno....slika govori vise nego tisucu rijeci.

Nema veze sto je raspored sarafa isti....to je najmanje vazna stvar.

P.S.

Moze oklada...kupim dva bloka i ako ne rade ti ih platis (meni ostaju blokovi), ako rade ja ti ih dam duplo love za oba bloka! Namigiva

ja pricam o bloku, a ti o cjelom coveru,

blok pase, on inde na GPU i sarafi se kroz rupe,

druga stvar je hladnjenje memorije i VRM-a,

uostalom cijeli cover blok kosta ko solidna kartica 500-800 kuna

ja na 3870 imam male jeftine lepezaste hladnjake koji se priljepe na memoriju i oni drze i vise mem. taktove

no da ne trolamo krivim temama ocito se nismo razumjeli najbolje

dva bloka ce ti sigurno pasati, pogotovo sta kod ovog modela mozes okrenuti izlaz na koju god stranu ti pase, uglavnom ZM-GWB3 je cisti dragulj za sitan novac

Da, a sa cime ces hladiti ono sto se najvise grije na cijeloj ATI 4870x2...a to su VRM-ovi!? OK...daj mi "alternativu" sa cime bih ohladio VRM-ove sa tom tvojom "taktikom"!?

Sta ce mi blok koji mi ne hladi ono sto se bajvise grije na cijeloj kartici!? No nema veze......ali za tvoju info, to sto si naveo na ATI 4870x2 ne mozes napraviti tj. mozes ako ces stajati pokraj VRM-ova i puhat kao konj u njih ili si nabaviti neki kompresor koji ce puhati po njima! Namigiva

P.S.

Izvinjavam se na OT...samo hocu "kolegi" sa foruma objasnit da mu to "ne drzi vodu" na ovoj grafickoj kartici!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 15:01 (win32).
16 godina
protjeran
win32 kaže...

Da, a sa cime ces hladiti ono sto se najvise grije na cijeloj ATI 4870x2...a to su VRM-ovi!? OK...daj mi "alternativu" sa cime bih ohladio VRM-ove sa tom tvojom "taktikom"!?

Sta ce mi blok koji mi ne hladi ono sto se bajvise grije na cijeloj kartici!? No nema veze......ali za tvoju info, to sto si naveo na ATI 4870x2 ne mozes napraviti tj. mozes ako ces stajati pokraj VRM-ova i puhat kao konj u njih ili si nabaviti neki kompresor koji ce puhati po njima! Namigiva

P.S.

Izvinjavam se na OT...samo hocu "kolegi" sa foruma objasnit da mu to "ne drzi vodu" na ovoj grafickoj kartici!

malo smo debelo off topic,

postoji vodeno za VRM, a i dobar pasivac bi pomogao ako je prozracno kuciste

jos uvijek je puno jeftinije od full block vodenog, ali poceli smo pricu o pasanju ZM-GWB3, ove tvoje konstatacije prelaze u izmotavanje

15 godina
abraham kaže...

malo smo debelo off topic,

postoji vodeno za VRM, a i dobar pasivac bi pomogao ako je prozracno kuciste

jos uvijek je puno jeftinije od full block vodenog, ali poceli smo pricu o pasanju ZM-GWB3, ove tvoje konstatacije prelaze u izmotavanje

Gle, jednostavno to ne ide! Zasto!? Zato sto se na ATI 4870x2 najvise griju VRM-ovi! Kakav pasivac za VRM-ove koji idu sa stock ventom nekada preko 100C!? Stovise, i sa Accelerom je znalo bioti problema prilikom hladenje VRM-ova.

Ne grije se na grafi GPU-i...ni priblizno koliko se griju VRM-ovi. Vidim da nisi upoznat sa tim problemom o kojem vec i ptice na grani pjevaju....a ja ti kazem da nema sanse da to izvedes!

Kazem....nema beda, uzeti cemo ta dva Zalmana i staviti pasivce na VRM-ove i pokrenit Furmark....pa da vidimo koliko ce grafa izdrzat? Moze? Evo, dajem odmah svoju graficku za to! Ako grafa ode u "vjecna lovista", kupujes mi drugu i ostavljas te Zalmane koje cu utopit onima za cije su graficke i predvideni! U suprotnome, dajem ti svoju 4870x2, Accelero Extreme i placam blokove! Mislim da je to posteno! Evo...idemo pred svima.....javno.....obavimo to testiranje i ako bude radilo cca sat vremena, ja ti dajem grafu i sve....u suprotnome ako ne radi ti meni kupujes grafu kako god znas i ostavljas blokove i svoje te pasivce koje bi mislio nakeljit na nesto sto se grije iznad 100 C.

Modovi...stvarno se izvinjavam na OT! Iskrene isprike i sve cemo prebaciti na PM! No htio sam javno ovo reci pa neka kolega odluci dali hoce imati u posjedu jednu 4870x2 ako mu to funkcionira! No pod uvjetima da se komp ne gasi, da grafa ostane citava i da radi sat vremena u Furmarku ili nekome sl. programu! Tako da ovo bude evo i sluzbeno! Ako ne radi, ja dobivam fino jos jednu grafu i sve te blokove!

P.S.

Ima jos more blokova koje pase po rupama na 4870x2 no nisu za nju jer ne hlade sve djelove kako treba.....inace dobro poznajem svoju grafu jer se malo duze vremena vec intenzivno "druzimo".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Nvidia Fermi info

Dosaaaadni ste sa tim, maknite se iz Fermi teme sa vodenim hladenjem za HD4870x2, otvorite novu temu i trollajte do prekosutra. Molim i moderatore da reagiraju, ovo vec prevrsava svaku mjeru!

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Dosaaaadni ste sa tim, maknite se iz Fermi teme sa vodenim hladenjem za HD4870x2, otvorite novu temu i trollajte do prekosutra. Molim i moderatore da reagiraju, ovo vec prevrsava svaku mjeru!

Tako je,neka se maknu odavde. Stalno očekujem nove vijesti o Fermiu, ali svaki put naiđem na neke Ati razgovore.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Tema je Fermi a ne ATI pa molim da se toga držite!

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391

5 0 hvala 0
16 godina
Nvidia Fermi info

iskreno mislim / nadam se da ce novi GTX 490 bit iznenadenje 

Ja sam na ATI-jevoj kartici i iskereni sam fan AMD/ATI
  ali kaj ce mi svo favoriziranje jer ako nVidia posrne ATI ode sa cjenama u nebo

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nvidia Fermi info

nvidia vec sada sasvim dobro konkurira 5870 i 5850 karticama - GTX470 je skoro pa isti po perfomansama kao i 5870 (negdje čak i bolji, al većinom podjednak), dok je GTX480 jači vec preko 20% od 5870. Čekamo GTX465 (konkurira 5850) te GTX460 (konkurencija 57xx). nVIDIA se polako ali sigurno vraća iz krize.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Weky kaže...

nvidia vec sada sasvim dobro konkurira 5870 i 5850 karticama - GTX470 je skoro pa isti po perfomansama kao i 5870 (negdje čak i bolji, al većinom podjednak), dok je GTX480 jači vec preko 20% od 5870. Čekamo GTX465 (konkurira 5850) te GTX460 (konkurencija 57xx). nVIDIA se polako ali sigurno vraća iz krize.

samo prekasno,da su izbacili kad i ati bilo bi bolje za nas a i za njih

15 godina
odjavljen
M4X kaže...
Weky kaže...

samo prekasno,da su izbacili kad i ati bilo bi bolje za nas a i za njih

Bolje ikad nego nikad ;)

Treba vidjeti kako će izgledati GTX460/465 - ako 465 bude dostojan konkuernt 5850 kartici, ocekviat je da ce kostati priblizno kao 5850 i onda ce ati morati poraditi na cjenama. GTX460 ako bude brza od 5830 kartice, onda ce ati konačno smanjiti cjenu precjenjenoj 5830 kartici (mislim sporija je bitno od 5850 a košta skoro isto, pa gdje to ima...).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
Nvidia Fermi info

Imate pojedini pogrešne kalkulacije. NVidia tek sada počinje izbacivati GTX4xx seriju, eto, pomalo je dovela u red GTX470 i 480, noviji driveri pokazali su se dobrima. Čude me pojedini komentari da su GTX470 i HD5870 podjednaki, GTX470 ponegdje i bolji, budući je generalno gledano HD5870 u većini slučajeva bolja i jača kartica, generalno gledajući jedina prednost GTX470 je nešto viši min fps i manji drop iako ni to nije uvijek slučaj, ali nije mi to glavna poanta.

Vi sada nabrajate što sve nVidia izdaje da uhvati korak za ATIem koji sve te kartice ima već skoro 8 mjeseci vani, ali sigurno pola godine (kako koju verziju gledat).... Kad nVidia konačno izbaci GTX 460 i 465 te spomenutu karticu GTX490 od koje su već odustali radi (pre)velikog TDP-a doći će ljeto. Nisam siguran, ali poneki od vas ko da naivno vjerujete da ATI sjedi udobno zavaljen u fotelju znajući da je njegova dominacija na tržištu u ovom trenutku iole upitna? Mislim, dominantna kartica je još uvijek neupitno HD5970, po broju prodanih HD5770, u višoj klasi ništa od nVidie ne može konkurirati broju prodanih HD5970 (mislim da ih je još uvijek svjetki prodanih više nego GTX470), a kamo li HD5870, HD5850 je u potpunosti zasebna kategorija i neusporediva sa bilo čime što je nVidia prodavala u zadnjih godinu dana, možda i dulje.

Uz sve to dolazi i najavljene Southern Island serija grafa koja bi trebala pomest i ovo nešto što je nVidia uspjela skrpat do sada.

Fermi kao takav, svaka čast (recimo, iako nije ni približan najavljivanom chipu), i ovi derivati, ali još uvijek puno premalo i puno prekasno. NVidia se u ovom trenu nažalost ponaša ko da su oni vodeći u utrci i da imaju vremena razvijati i otezati stvari... U trenutku kad su izdali konačno GTX470 i 480 trebali su odmah simultano krenut na sve derivate, bez obzira na cijenu. Neće još upotpunit seriju ATI će već imat kompletan refresh vani.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Imate pojedini pogrešne kalkulacije. NVidia tek sada počinje izbacivati GTX4xx seriju, eto, pomalo je dovela u red GTX470 i 480, noviji driveri pokazali su se dobrima. Čude me pojedini komentari da su GTX470 i HD5870 podjednaki, GTX470 ponegdje i bolji, budući je generalno gledano HD5870 u većini slučajeva bolja i jača kartica, generalno gledajući jedina prednost GTX470 je nešto viši min fps i manji drop iako ni to nije uvijek slučaj, ali nije mi to glavna poanta.

Vi sada nabrajate što sve nVidia izdaje da uhvati korak za ATIem koji sve te kartice ima već skoro 8 mjeseci vani, ali sigurno pola godine (kako koju verziju gledat).... Kad nVidia konačno izbaci GTX 460 i 465 te spomenutu karticu GTX490 od koje su već odustali radi (pre)velikog TDP-a doći će ljeto. Nisam siguran, ali poneki od vas ko da naivno vjerujete da ATI sjedi udobno zavaljen u fotelju znajući da je njegova dominacija na tržištu u ovom trenutku iole upitna? Mislim, dominantna kartica je još uvijek neupitno HD5970, po broju prodanih HD5770, u višoj klasi ništa od nVidie ne može konkurirati broju prodanih HD5970 (mislim da ih je još uvijek svjetki prodanih više nego GTX470), a kamo li HD5870, HD5850 je u potpunosti zasebna kategorija i neusporediva sa bilo čime što je nVidia prodavala u zadnjih godinu dana, možda i dulje.

Uz sve to dolazi i najavljene Southern Island serija grafa koja bi trebala pomest i ovo nešto što je nVidia uspjela skrpat do sada.

Fermi kao takav, svaka čast (recimo, iako nije ni približan najavljivanom chipu), i ovi derivati, ali još uvijek puno premalo i puno prekasno. NVidia se u ovom trenu nažalost ponaša ko da su oni vodeći u utrci i da imaju vremena razvijati i otezati stvari... U trenutku kad su izdali konačno GTX470 i 480 trebali su odmah simultano krenut na sve derivate, bez obzira na cijenu. Neće još upotpunit seriju ATI će već imat kompletan refresh vani.

Sta se onda isplati cekat razmisljo sam da uzmem dvie GeForce GTX480, ili ce ATI izbacit nesto bolje?

Addicted to Gaming
17 godina
protjeran

Čisto sumnjam da će izać neš bolje od ATI nego ti već imaš u Moj PC. Jedino sa serijom ATI Radeon HD6000 koja možda izlazi na jesen. Jedino je mis bila ona HD5970 modificirana i sa 4GB. Pa ne isplati ti se prelazak sa ove na GTX480 SLI.

edit evo ova i ovo

free speech for the dumbxD
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 18:02 (stoncin3).
15 godina
Rhodin kaže...

to je samo tvoje misljenje i nista drugo

sto je falilo GTX260, GTX275, GTX285 i GTX295 karticama sve su bile odlicne i jedino sto nisu imale je podrska za DX11

koja nije ni bio potrebn jer i nije bilo igara koje ga podrzavaju

sad je Nvidia izbacila GTX470 i GTX480 kartice koje podrzavaju DX11 u klasi su sa 5870 ( GTX470 ) ili su bolje od nje

sa novim driverima sve radi fantasticno ( govore da ce 2xx.xx driveri tek otkriti prave mogucnosti ovih cipova )  a u tessellation-u razvaljuju ATI

tako o tome da je Nvidia u nekoj krizi .....

sa najavom novih modela  Go Nvidia Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 17:58 (pasko).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Čisto sumnjam da će izać neš bolje od ATI nego ti već imaš u Moj PC. Jedino sa serijom ATI Radeon HD6000 koja možda izlazi na jesen. Jedino je mis bila ona HD5970 modificirana i sa 4GB. Pa ne isplati ti se prelazak sa ove na GTX480 SLI.

Najpametnije cekati jesen a? A izdrzat cu nie da imam losu grafu... xDD

Addicted to Gaming
15 godina
HardcoreRaver kaže...

Sta se onda isplati cekat razmisljo sam da uzmem dvie GeForce GTX480, ili ce ATI izbacit nesto bolje?

tako onda mozes cekat unedogled,jer stalno izlazi nes novo...bez obzira bio ati ili nvidia na tronu,uvijek onaj drugi smislja nesto novo kako bi ponovo zauzeo tron..dobro promisli prije kupnje,jer davat oko 10 k samo za grafe mi je malo ludo ako ces ih koristit samo za igranje...ipak to nisu male pare,ali ako imas novaca i koristit ces komp recimo i za posao onda uzmi

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
HardcoreRaver kaže...

tako onda mozes cekat unedogled,jer stalno izlazi nes novo...bez obzira bio ati ili nvidia na tronu,uvijek onaj drugi smislja nesto novo kako bi ponovo zauzeo tron..dobro promisli prije kupnje,jer davat oko 10 k samo za grafe mi je malo ludo ako ces ih koristit samo za igranje...ipak to nisu male pare,ali ako imas novaca i koristit ces komp recimo i za posao onda uzmi

Koristim komp i za jedno i za drugo, nije problem u parama... Najmanji je to problem.... Jer nije da se nema para...

Addicted to Gaming
17 godina
protjeran

Uzmi si još jednu pa u HD5970 CrossfireIzlanuo se

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Uzmi si još jednu pa u HD5970 CrossfireIzlanuo se

Dovoljna mi je jedna, jer cu spiskat dosta para na grafe na jesen a ovo mi je dovoljno zasad... Bitno mi je da je overclocking dobar i da ne stekaju igrice kad stavim na full... A kad na jesen dobijem bolje stvari bit ce mi dovoljno za nekih godinu-dvije eventualno ak ne izadje bolji proc, a najvjerovatnije ce AMD nest izbacit dobro...

Addicted to Gaming
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Daj ti slike te konfe..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pasko kaže...
Rhodin kaže...
...

to je samo tvoje misljenje i nista drugo

sto je falilo GTX260, GTX275, GTX285 i GTX295 karticama sve su bile odlicne i jedino sto nisu imale je podrska za DX11

koja nije ni bio potrebn jer i nije bilo igara koje ga podrzavaju

sad je Nvidia izbacila GTX470 i GTX480 kartice koje podrzavaju DX11 u klasi su sa 5870 ( GTX470 ) ili su bolje od nje

sa novim driverima sve radi fantasticno ( govore da ce 2xx.xx driveri tek otkriti prave mogucnosti ovih cipova )  a u tessellation-u razvaljuju ATI

tako o tome da je Nvidia u nekoj krizi .....

sa najavom novih modela  Go Nvidia Smijeh

Tim karticama je falilo samo jedno što se tiče nvidie - njih, zajedno sa novom GTX470 serijom, nije prodano u zadnjih godinu dana valjda koliko je ATI prodo kartica u zadnjih 5-6 mjeseci, to je jedini nVidijin problem, uz činjenicu da je do HD5xxx serije omjer prodanih ATI vs nVidia kartica bilo odprilike 1/3 ili 2/5 - tu negdje, sada je skoro 3/1, ako ne i više u korist ATI-a

nVidia je do sada uvijek imala jaču tj. dominantniju karticu (uz rijetko koju iznimku poput HD4870x2 a i tada razlika nije bila ovoliko drastična) dok sada ATI još uvijek ima najjaču, najviše prodanih i daleko bolju trenutnu prodaju, kompletnu seriju..... drugim riječima absolutno dominira tržištem. GTXice su došle, kod nas i vani i iako su se sada već pokazale dobrima, još uvijek nisu dosegle prodaju niti jedne ATI kartice ukupno, na bazi iz tjedna u tjedan vjerujem da se GTX 470 prodaje bolje od HD5970, ali osim toga ništa.

Ja bi rado više da se nVidia pokrene, ali koliko čitam to nikako da se desi, možemo vikat svi skupa go nVidia jer iskreno svima nam je u interesu, ali na žalost ne vidim nekih bitnih pomaka, a i to šta rade velim, premalo i prekasno.

Možemo svi biti zaljubljeni do ušiju u ATI ili nVidiu, ali vikat go nvidia i nVidia rulz ili šta već si tko od vas misli, stanje na papiru, ona surova statistika je strašno poražavajuća za nvidiju već dosta dugo.

17 godina
odjavljen
stipica_zd kaže...

Daj ti slike te konfe..

vidiš da frajer nije zadovoljan sa i7 980,on bi se prebacio na AMD proc LOL

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 18:44 (M4X).
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Toliko o tome tko ima koliki udio kartica trenutačno diljem svijeta Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Good! Ja sam u onih 2,34% na svijetu sa karticamaSmijeh

15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Toliko o tome tko ima koliki udio kartica trenutačno diljem svijeta Namigiva

ima li negdje direktna usporedba atija i nvidije 

jer ovdje je usporedba više kartica ali nema ukupan rezultat ati vs nvidia

na našim prostorima vjerujem da ati uvjerljivo vodi

16 godina
Nvidia Fermi info

Ne, u krivu si, nvidia ukupno vodi još uvijek jer je u nazad godinu dana bilo odprilike 1/3 ili 2/5 za nvidiu što sam i reko.

ALI - najzastupljenija serija na tržištu je ATI HD4800 sedija koja ima ukupni postotak prodanih veći od zbroja GTX 260, 280, 275, 285 i 295... Ati Hd 5800 i HD5700 serija raste iz dana u dan i u 6-8 mjeseci  su debelo prestigli GTX260 koja je daleko najprodavanija nVidijina kartica u zadnjih valja 3 godine. Statistika ne laže, ja to uporno tvrdim, nvidija je u banani po trenutnoj prodaji, a ne samo trenutnoj već zadnjih godinu dana, a i više i nikako da se trgne. Dado, ako si mislio s ovime pokazat neku dominaciju nvidie, onda razmisli kada su se "dominantne" 8800, 9800, 9600, 8600 itd. da ne nabrajam prodavale. NVidia se samo sa sjetom i žalošću u očima može toga sjećat. Činjenica da se još uvijek koriste ne znači ništa, ja ti govorim o preuzimanju absollutne prevlasti ATIa na tržištu, i to debelo, u zanjih godinu dana sigurno, a traje to i dulje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HardcoreRaver kaže...
stoncin3 kaže...

Najpametnije cekati jesen a? A izdrzat cu nie da imam losu grafu... xDD

Nevjerojatno , pa nije da nemas kruha i vode pa da kazes "izdržati ću", a jos imas najbrzu grafu trenutno ... Kako mi se vi tatini sinovi gadite da je to nevjerojatno !!

15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Nekada je nVidia bila najjača (eh da to su bili dani). Ma nVidia je u banani jer previše je ulagala u Teslu. Sada ću samo čekati datum kada će nVidia opet vladati. Ova GTX 480 je sasvim dobra, uopće nije loša, pa ni GTX 470 koji se dobro prodaje u Engleskoj (EVGA GTX 470 - najprodavanija).

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice