pa nismo još vidli slike tog SLI-a, NDA je davno završio... ko kaže da su uopće postojale? rekli smo subota 00:01, danas je ponedjeljak
osim toga nitko drugi ih nije dobio
EDIT @Lunatic pa ako kupuješ karticu da bi vrtio (nvidia powered) Heaven benchmark onda sam siguran da bi nVidia mogla bit tvoj idealan izbor...
čak i ako misliš igrat Cod4 ili Cod6 (napomena samo da ih na gtx 275 možeš lockat na 1000, pri pristojnim rezolucijama sa dobrim cfg-om na 250)
ali ako gledaš ukupno 5870 je dosta jeftinija a gotovo da nije slabija, vapor-x verzija je još uvijek dosta jeftinija po svemu, a clocka se ko blesava
ako gledaš naj karticu na tržištu ukupno to je još uvijek hd5970
ako gledaš best-buy to je hd5850 (vapor-x/toxic će po svemu bit jeftiniji od gtx470, da ne velim kad se OC-aju da se gtxica može sakrit)
Rhodin sine spomenuo sam samo jedan benchmark di gtxica pojede ati za par frejmova,a sa teselacijom ukljucenom ati se moze sakrit u misju rupu,to je sve,ne kuzim zasto si se morao PRAVIT pametan.Pogledaj si malo na youtube-u benchmarkice pa ces vidjeti kako ekipa ovdje prica gluposti kako je 5870 malo slabija od gtx480,decko !! 5970 !! je malo slabija od gtx480 ,preporucam malo amd-ove ati-eve sajtice da si pogledas i malo posvrljas na youtubeu vezano za ovaj clanak
Evo jos jedan padobranac, pa kolko ih je ove dane doslo mogli bi napravit vojsku padobranaca...
Odi na youtube i gledaj kako ljudi vide duhove takoder i razna stvorenja koja ne postoje tocno je vezano za to sta si ti reko..
gtx480 jaca od hd5970 pa recimo da je ovo jedna od vecih provala na forumu.. ali uzivaj padobrance u svojim provalama i dalje.. vjerojatno sad negdje visis na nekoj grani a uskoro bi ta grana mogla i puknut..
Hahaha ,e moj toxic vidim ja da je tebi grana vec odavno pukla hahaha,evo sine pogledaj 1 primjer :