Ovo je moje prvo iskustvo s RT igrama, jucer sam uzeo Control jer me zanima i DLSS i RT...
Dakle igre koje imaju RT nema teoretske sanse da ikad vise igram bez toga... jednostavno je neusporedivo...
* * *
Imaš li ti Codemasterov Race Driver: Grid da probaš? Ili imaš li nešto od Platformera tipa Ori and Blind Forest ili Trine?
imam game pass pa sada skidam blind forest, sto te tocno zanima?
Zanima me moće li se tu uključiti taj RT i kako će izgledati igra. Na panasonic plazmi je meni izgeldala tako moćno da simbolično kažem "mogao si kantu od Jupola staviti ispod televizora i hvatati boje jer igra je bukvalno melem za kako za oči tako i za zvuk. Ako ti nije problem.
Ok ali igra nema RT..
Dakle ako igra nema RT ne može se naknadno to nekako uključiti ili taj DLSS... iskreno ne znam pa pitam, evo dole sam rekao što igram ponekad, dakle igram se na Quadro M600 (mislim) grafičkoj od 24 GB RAM-a. Ali to nije gemjerska kartica.
Da, ne mozes forsat, ali Ori je toliko prekrasna igra da mogu samo zamisliti kako bi to brutalno izgledalo da na nju dode RT a vjerujem da hoce jer ova igra zasluzuje imati RT...
Ori and the will of the wisp ima jednu od najboljih HDR implementacija koje sam vidio,boje su nevjerovatne.
To je ova nova ako se ne varam? Zamisli to na OLED-u tek? Smao zvog Ori-a i Trine ja bi uzeo PS5 ali problem je što jedna od tih igara MS exluziva a Xbox X mi nije to - to.
Na kraju krajeva nisam nikada imao konzolu (ove novije mislim od PS-a i prvog Xbox) pa i ovaj put ne vidim (prema svojim potrebama da ju kupim) radije ću spojiti TV preko PC-a i kupiti neke kontrolere. Ne znam kakav je onaj Steamov.. al ida ne idemo u OFftopic.
Uređivano: Prozvao sam te tamo kada sam rekao da Megatama ima 8-generaciju Intela ali zato RTX-cu i da ga boli đon, lik uživa. Ne znam u kojoj temi gdje ali da se progooglat.
Odo malo prošetati... sunce je napolju.
Ja bas dosao doma,bio sa djecom u parku prosetat,napravili kilometre to je najveci park/sume u Berlinu.