Ima dosta verzija pa me zanima koju bi mi vi preporucili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sapphireovu...postiže najbolje performanse od 4870 drugih proizvođača( bilo u Bug-u)
Ne znam za to, znam da su u proslom broju stavili gainwardovu u racunalo za igre..
Najjeftiniju ili onu s najviše garancije ili onu s boljim hladnjakom.
Trenutno sve 4870 kartice su ATI-jev dizajn samo sa drugom naljepnicom, ili drugim coolerom... tako da su ti sve iste.
Po meni najbolje ti je uzet Gigabyte-ovu sa 1GB memorije, jer dodje negdje oko 2000kn... dok ove druge totalno neopravdano kostaju po 400injak kn vise.
Ako ti 1GB verzija ne treba, onda kao što je već netko rekao, onu najjeftiniju, sa najvise garancije i najboljim coolerom.
Ja imam novu Sapphireovu sa poboljsanim hladnjakom i toplovodnim cjevima...gotovo svatko preporucuje Sapphire...naravno mozes bilo kojeg proizvođača staviti u gaming racunalo, nije bitno
Naravno, tvoja je Toxic, mislim OC verzija pa ima i jače hlađenje,... Isto tako imam Sapphire i djeluje mi nekako pouzdan. Prije toga GeCube (radeon x1950pro) isto dobra marka!
Ne shvaćam zašto svi guraju ove neke skuplje verzije od Sapphire-a, kad su sve kartice identične, tj. made by ATi, samo sa dodanom naljepnicom proizvođača. I eventualno tu i tamo drugim coolerom.
Jedino što se treba gledat je koja je najjeftinija, jer u ovim skupljima cijenu diže "bundle", koji stvarno mislim da nikome ne znači apsolutno ništa.
Naravno, tvoja je Toxic, mislim OC verzija pa ima i jače hlađenje,... Isto tako imam Sapphire i djeluje mi nekako pouzdan. Prije toga GeCube (radeon x1950pro) isto dobra marka!
Sa največom garancijom.

Sta mislite za ovu?
http://www.diskont24.com/product.php?productid=49879&cat=390&page=3
Je li kod svake HD4870 GDDR5 ili nije, kod nekih piše samo DDR5.. Kakva je razlika u tome? Molim pomozite..
Je li kod svake HD4870 GDDR5 ili nije, kod nekih piše samo DDR5.. Kakva je razlika u tome? Molim pomozite..
Sta mislite o ovoj grafulji, ima li tko kakvo iskustvo??
preporučam sapphire jer sam s njom imao iskustva iako po meni nije ni loša
ova gigabyteova jer ima dobar cooler
@sportline
A da malo pretražiš po forumu, imaš već jednu temu upravo o toj grafi.
Da imam iznad, ali mi nije nitko dao komentar za nju, a sad jij je još pala cijena!!
Ja imam saphire HD 4870 i radi sasvim normalno stvarno sam zadovoljan jer sam u isto vrijeme pokrenio CoD4 i Css i u codu san imo 500FPS stabilno jedino sto im je radna temperatura oko 65°C al to je zanemarivo stavis ventilator na 100% pa ode na 60°C i to je jako dobro
Ja imam saphire HD 4870 i radi sasvim normalno stvarno sam zadovoljan jer sam u isto vrijeme pokrenio CoD4 i Css i u codu san imo 500FPS stabilno jedino sto im je radna temperatura oko 65°C al to je zanemarivo stavis ventilator na 100% pa ode na 60°C i to je jako dobro

Sta mislite o ovoj grafulji, ima li tko kakvo iskustvo??