Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 940.958
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Gtx 9xx Club
balooog92 kaže...

Imam problem stigao mi komp... konf

gigabyte gtx 970 gaming

z97 pro4 

i5 4690k 

1x8 kingtson hyper fury 1866 mhz 

seageate 1 tb 

750 w raider 

Ugl... kad je graficka prikljucena nece da monitor radi uopce ne reagira kad prikopcam na integriranu radi sve normalno... graficka svjetli i rade ventilatori??!!  Hvala... zovem adm i oni mi kazu da moguce da graficka ne podrzava taj monitor ??!! Sto cisto sumnjam... da li je to uopce moguce ?? 

Pa i ne bas, probaj na neki drugi monitor, ali mozda treba samo malo prodrmat graficku, mozda je malo izasla iz PCI utora.

A mozda je i neispravna...

Ali ustvari po tvom opisu, trebas uci u BIOS i namjestit da ti je primary PCI grafika, a ne integrusa, 99% bi ovo mogao bit problem.

16 godina
odjavljen

Da, podesi primarnu grafu na PEG, ovako:

12 godina
Gtx 9xx Club

Pa ako su mu oni slagali računalo onda bi to sve trebalo već biti namješteno u biosu, nebi trebao ništa dirati. A ako ima naljepnicu bolje ne lupati grafičku, jer će izgubiti besplatnu dijagnostiku. Provjeri s drugim monitorom da li će raditi. Nebi smjelo biti u njemu problem.

2 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Ako su... :) No, ovo zaista izgleda kao da kartica ili nema spojeno napajanje ili nije uključena.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Ako su... :) No, ovo zaista izgleda kao da kartica ili nema spojeno napajanje ili nije uključena.

E moze i to bit, ali sto ne tuli ako joj fali struje?

16 godina
odjavljen

Imaš pravo, tuli. No, ako nije uključena u BIOS-u, ne tuli, ide IGP. :)

10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

U BIOS-u ti je primarna kartica integrirana, desilo se i meni sa GTX 970 i istim procesorom. Lijepo ti je kolega napisao ovo sa AGP-om nešto, isto sam i ja napravio, i eto ga sad je GTX primarna. :)

0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Pa ništa te ne košta da provjeriš u BIOSu što ti je stavljeno kao primary izlaz,i misli da ne bih smio gubit pravo na dijagnostiku ako je stvarno kvar do grafike ili nečeg drugog,ipak si kupio novo i sve je pod garom!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Mi se raspisali, a autora nigdje, bar nek javi jel rijesio ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
volegradele kaže...

Pa ništa te ne košta da provjeriš u BIOSu što ti je stavljeno kao primary izlaz,i misli da ne bih smio gubit pravo na dijagnostiku ako je stvarno kvar do grafike ili nečeg drugog,ipak si kupio novo i sve je pod garom!!

Ako skineš naljepnicu, kako ne gubiš besplatnu dijagnostiku? Zato i je naljepnica tu da se ne dira po unutrašnjosti računala.

14 godina

Pa ljudi ti govore da provjeriš u BIOS-u ?? Kakve veze ima naljepnica s time ?? Nije ti BIOS nešto za što trebaš otovoriti bočnu stranicu pa da ga tražiš po kućištu {#}.

12 godina
Gtx 9xx Club

Čitaj od početka razgovor, pa ćeš shvatiti o čemu se radi. Nisam mu ja niti predlagao da trga naljepnicu niti išta slično. Nadovezao sam se samo na njihov komentar da lupa po grafi i provjeri unutar kućišta.

0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

čovo se nakon jučerašnjeg pitanja više nije niti pojavio na forumu i vjerojatno su mu već oči iscurile od peglanja igrica, a vi i dalje tamburate uprazno

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Texpi kaže...

Nadovezao sam se samo na njihov komentar da lupa po grafi i provjeri unutar kućišta.

?

12 godina
disco kaže...
balooog92 kaže...

Imam problem stigao mi komp... konf

gigabyte gtx 970 gaming

z97 pro4 

i5 4690k 

1x8 kingtson hyper fury 1866 mhz 

seageate 1 tb 

750 w raider 

Ugl... kad je graficka prikljucena nece da monitor radi uopce ne reagira kad prikopcam na integriranu radi sve normalno... graficka svjetli i rade ventilatori??!!  Hvala... zovem adm i oni mi kazu da moguce da graficka ne podrzava taj monitor ??!! Sto cisto sumnjam... da li je to uopce moguce ?? 

ali mozda treba samo malo prodrmat graficku, mozda je malo izasla iz PCI utora

Tonči kaže...
Texpi kaže...

Nadovezao sam se samo na njihov komentar da lupa po grafi i provjeri unutar kućišta.

?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 11:41 (Texpi).
16 godina
Gtx 9xx Club

Tebi je "malo prodrmat" = "lupat"? :D Okej.....

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Ne, ja samo cijelo vrijeme govorim da nema šta otvarati ako ima naljepnicu, a i glupo da mora išta podešavati u biosu ako su mu računalo složili. Vjerojatno su ga onda i probali. Ali očito nitko ne kuži.

0 1 hvala 0
15 godina
Gtx 9xx Club

sutra si kupujem GTX 970 u njemackoj, pa me zanima vaše mišljenje da li da uzmem ovu grafu za 300€ ili nesto s boljim coolerom?

edit: buni me to sto neke graficke imaju po 2*6 pin, neke 2*6+2pin, neke (6+2)+6pin a sve su GTX 970 :D

prilikom registracije na http://www.myprotein.com upišite referal code MP24804619..bodove za popust dobijemo i vi i ja..
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 15:35 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rasho kaže...

sutra si kupujem GTX 970 u njemackoj, pa me zanima vaše mišljenje da li da uzmem ovu grafu za 300€ ili nesto s boljim coolerom?

edit: buni me to sto neke graficke imaju po 2*6 pin, neke 2*6+2pin, neke (6+2)+6pin a sve su GTX 970 :D

Koliko mi se cini to je referentni kuler?!

Ja na tvom mjestu bih preko amazona.de birao izmedju  zelene i crvene do 300 evra.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Rasho kaže...

ako kupuješ u toj trgovini daj koji eurić više i uzmi ovo

https://www.hardwareversand.de/en/4096+MB/182096/EVGA+GeForce+GTX+970+ACX+2.0%2C+4GB+GDDR5%2C+2x+DVI%2C+HDMI%2C+DisplayPort.article

ili ovo

https://www.hardwareversand.de/en/4096+MB/181194/Gigabyte+GeForce+GTX+970+WindForce+3X%2C+4GB+GDDR5%2C+2x+DVI%2C+HDMI%2C+3+x+DisplayPort.article

15 godina
chaselol kaže...

Ja na tvom mjestu bih preko amazona.de birao izmedju  zelene i crvene do 300 evra.

nisam tražio savjet između GTX 970 ili R9 290, te mi uopće nije važno koje je boje!

@picajzla0707

jel se isplati dati 27€ više za tu Gigabyte WindForce? Ova druga grafa je out of stock ionako, tako da to ne planiram uzeti sigurno..

prilikom registracije na http://www.myprotein.com upišite referal code MP24804619..bodove za popust dobijemo i vi i ja..
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 15:56 (Rasho).
13 godina
Rasho kaže...

Uzmi ASUS Strix, MSI Gaming 4g ili Gigabyte Windforce3. Te 3 su tu negdje i bit ce ti odlicno koju god odlucis, osobno imam MSI i savrsena je.

12 godina
Gtx 9xx Club

Uzmi jednu od one dvije što ti je kolega iznad napisao. Referentne nisu baš najsretnije rješenje što se hlađenja i buke tiče.

0 0 hvala 0
15 godina
Minneyar kaže...
Rasho kaže...

Uzmi ASUS Strix, MSI Gaming 4g ili Gigabyte Windforce3. Te 3 su tu negdje i bit ce ti odlicno koju god odlucis, osobno imam MSI i savrsena je.

prve 2 opcije su out of stock, te skuplje za 50-60€, što mi je velika razlika :D

jel ima razlika između Windforce i G1 Gaming osim u OC-u?

16 godina
Rasho kaže...
Minneyar kaže...
Rasho kaže...

prve 2 opcije su out of stock, te skuplje za 50-60€, što mi je velika razlika :D

ne i ne, uzmi ovde gdje se ne naplačuje dostava biraj

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 16:14 (dery).
15 godina
dery kaže...
Rasho kaže...
Minneyar kaže...
Rasho kaže...

ne i ne, uzmi ovde gdje se ne naplačuje dostava biraj

uzimam cijelu konfiguraciju, preko 1000€, pa mi nije to tolko vazno

edit: čak taj tvoj shop ispada puno skuplji :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 16:25 (Rasho).
16 godina
Gtx 9xx Club

nepotrebno ti je to napajanje za taj gpu,uzmi neko za 50€ manje i eto ti za kvalitetniju grafu

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 16:26 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rasho kaže...

nisam tražio savjet između GTX 970 ili R9 290, te mi uopće nije važno koje je boje!

pogresno si protumacio kao i ova 3 td, samo sam ti pokazao sta je najbolje za 300 evra iz svabije uzeti, a ti kako hoces {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
dery kaže...

nepotrebno ti je to napajanje za taj gpu,uzmi neko za 50€ manje i eto ti za kvalitetniju grafu

čuvam prostor za drugu, a i 10 godina garancije je dobra stvar za super napajanje :D

edit: aj mi daj nesto sto bi moglo gurati GTX 970 SLI, a da je jeftinije..

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 17:00 (Rasho).
13 godina
Rasho kaže...
Minneyar kaže...
Rasho kaže...

razlika je OC i sto jeftinija verzija nema Backplate. znaci u principu potpuno ista stvar za manje para :), cak se i overclocka isto kao G1 verzija

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice