Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 953.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Gtx 9xx Club
Steve Jobs kaže...

Cjena od 2900kn je previsoka, iako se radi o Asusu ipak je previse, realno je oko 2500kn -

Gtx 980 je preslaba za 4K pa makar to bio i G1 model na 1500+ mhz Core Gpu

Je realna je cijena manja od tog, ali ocito i 2900kn prolazi posto, nadam se, uzimam tu karticu sutra ili preksutra.

Ništa od tog, prespor sam {#}

Lieber tot als rot
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 20:29 (8ax).
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

http://eu.evga.com/articles/00877/EVGA-GeForce-GTX-980-970-FREE-5-Years-Warranty/

http://eu.evga.com/articles/00876/EVGAs-Got-Your-Back/

Garancija vrijedi za kupovinu u "Denmark, Finland, France, Germany, Netherlands, Norway, Sweden, and United Kingdom", a backplate za "EU and EEA countries, and Switzerland only"

Pro patria
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Gtx 9xx Club

Tko rano rani... dobije zadnji G1 Gaming u ADM-u :D

3 komada su dobili, negdje sinoc, bio sam u 9 ujutro u ducanu, samo jedna je ostala... srece vise nego pameti.

Probat cu testirat preko vikenda, ali od prigodnih igara imam samo Shadow of Mordor.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

3 komada su dobili, negdje sinoc, bio sam u 9 ujutro u ducanu, samo jedna je ostala... srece vise nego pameti.

Probat cu testirat preko vikenda, ali od prigodnih igara imam samo Shadow of Mordor.

Koji ti je average u Mordor benchu na ultra i 1080p?

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Majke ti ovo je ko black friday zgrabi dok jos ima {#}

12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ja kupio u FUTURI IT MSI GTX 970 Gaming 4G.

Mislim da će mi biti dobra nadogradnja sa HD 7850.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 12:33 (Iwan7SeVeN).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
voyager kaže...
Rhodin kaže...

Majke ti ovo je ko black friday zgrabi dok jos ima {#}

Ja kada sam danas kupovao u FUTURI IT MSI GTX 970 Gaming 4G poslao sam im na mail dal će dobiti gigabyte, a oni mi odgovorili da se rasproda prije nego stigne do njih i da su MSI-ove GTX 970 Gaming 4G grafičke dobili malo komoda nisu rekli koliko točno samo sam vidio da 1 sat poslje šta sam kupio više nije ih bilo dostupno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 12:38 (Iwan7SeVeN).
12 godina
Gtx 9xx Club
Ajde ljudi zavrtite ove bencheve na forumu pa da vidimo sta mogu te nove GTX-ice
nista mi se neda
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Ajde ljudi zavrtite ove bencheve na forumu pa da vidimo sta mogu te nove GTX-ice

Ja sam svoju MSI GTX 970 Gaming 4G naručio danas tako da bi mi u ponedjeljak trebala doći budem review napravio.

15 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...
nicky.sl kaže...

Ja sam svoju MSI GTX 970 Gaming 4G naručio danas tako da bi mi u ponedjeljak trebala doći budem review napravio.

Koliko je kostala ta msi u futuri?

12 godina
neaktivan
voyager kaže...
Iwan7SeVeN kaže...
nicky.sl kaže...

Koliko je kostala ta msi u futuri?

3.199.00 Kn

12 godina
neaktivan

Ne bih rekao, pošto je otišla u roku par sati nakon objavljivanja oglasa po toj cijeni.

...but once you get locked into a serious hardware collection, the tendency is to push it as far as you can.
12 godina
neaktivan
Vojnik kaže...

Ne bih rekao, pošto je otišla u roku par sati nakon objavljivanja oglasa po toj cijeni.

Šta nebi rekao da je tolika cijena ili nisam te razumio?

12 godina
neaktivan

Odgovarao sam na poruku člana "Steve Jobs", nisam citirao pa je ispalo malo zbunjujuće - moje isprike.

...but once you get locked into a serious hardware collection, the tendency is to push it as far as you can.
15 godina
Rhodin kaže...

Koliko krznenih?

13 godina
neaktivan

Maxwell GTX980 ce da bude specijalno dobra prilika za 12-15 meseci kada ljudi pocnu da prelaze na nesto drugo.

Tada ce kupci sa manje para u dzepu moci da se domognu dobrih karti i igraju kao ljudi. Racunam da ce izlaskom Volta cipa GTX980 SLI kostati 500e a bice odlicna za 750-850W napajanja i 1440p rezoluciju.

NVIDIA ce razbiti od prodaje. Ali je mogla jos malo da spusti cenu na 450-500e zavisno od modela. Karte su toliko trazene da je EVGA GTX980 SC sa turbinom vec otisao na 620$. Bio 560$.

17 godina
Gtx 9xx Club

Eto i mene sutra nakon godinu dana u zelenom taboru  u SLI konbinaciji MSI 970 Gaming G4 {#} HDMI 2.0 4/60 ipak je presudio !

odu i zadnjih 2 u ADM-u {#} javim neke bencheve prijepodne {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 18:39 (4mal).
Moj PC  
9 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ja sam naručio iz slovenije 970 strix za 2950kn, u ponedjeljak dobivam pa ću isto odvrtit par igara da vidimo kako ide.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 19:09 (IvanCROsemo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Eto me doma, tek sad... jos nisam ni stavio grafu u komp. Kostala je 3070kn ili tako nesto, koju kunu gore. Spojit cu ju sada, ali neki bench/test tek sutra. Budem i poslikal, cijela konfa je nova, mozdam si i i7 4790 malo "opteretit"... Cekao sam sa njom 2 tjedna grafu da se useli.

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vojnik kaže...

Odgovarao sam na poruku člana "Steve Jobs", nisam citirao pa je ispalo malo zbunjujuće - moje isprike.

Super, drago mi je da si prodao{#}, po meni je to ipak previsoka cijena, ali iz razloga koji nisam spomenuo, dakle ne iz razloga da ta grafa nevrijedi nego iz razloga jer su tek stigle i sad su im cijene najveće jer ih nema a potražnja postoji, realno gledajuci najbolje je pricekati da sve trgovine dobiju modele pa ce krenuti spustanje cijena između trgovina (adm links itd, i onda kad ih dobiju web shopovi poput extreme digitala cijene idu dolje ... )

BF3 / BF4 ESL
15 godina
neaktivan
Steve Jobs kaže...
Vojnik kaže...

Super, drago mi je da si prodao{#}, po meni je to ipak previsoka cijena, ali iz razloga koji nisam spomenuo, dakle ne iz razloga da ta grafa nevrijedi nego iz razloga jer su tek stigle i sad su im cijene najveće jer ih nema a potražnja postoji, realno gledajuci najbolje je pricekati da sve trgovine dobiju modele pa ce krenuti spustanje cijena između trgovina (adm links itd, i onda kad ih dobiju web shopovi poput extreme digitala cijene idu dolje ... )

Nadam se da si u pravu al ako se ovako nastave prodavat tesko

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 1:10 (voyager).
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Kad ce kod nas na tržište stic nereferentni modeli gtx 980?Jel ima ko kakvu info.?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 8:31 (lazicki88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

negdje je vec netko spomenuo da cemo se nacekati za gtx960 i izgleda da ce stvarno tako biti jer se kakti nove gtx-ice prodaju abnormalno( nazalost izgleda da nasa drzava tek ulazi u krizu:)

http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-960-allegedly-postponed-q1-2015-due-strong-geforce-gtx-980-gtx-970-sales/

imamo jedan svijet, dva proizvodaca grafickih i dva proizvodaca procesora, znamo kako to zavrsava na nasoj planeti, pitanje je samo vremena{#}

lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

http://www.alzashop.com/search.htm?exps=gtx%20970

Evo vam jedan EU shop ako ne želite trošiti 3000+ u našim dućanima. Dostava je besplatna i dobijete popust od 5%

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 3
17 godina
Volume kaže...

Evo vam jedan EU shop ako ne želite trošiti 3000+ u našim dućanima. Dostava je besplatna i dobijete popust od 5%

Mogao bih naruciti od tamo stvarno nije skupo i od 2 do 5 dana pise da dode dostava... jer ovi nasi slao u sam upit u par trgovina i kazu nije poznato kada ce doci... pa mi ovi jedni odg... asus i gigabyte modeli ce doci a msi jos ne... a jedni su mi rekli da za 15 dana tek dolazi  nova posiljka no ni sami ne znaju kojih tocno modela {#}

14 godina
protjeran
Frenkyca kaže...
Volume kaže...

Mogao bih naruciti od tamo stvarno nije skupo i od 2 do 5 dana pise da dode dostava... jer ovi nasi slao u sam upit u par trgovina i kazu nije poznato kada ce doci... pa mi ovi jedni odg... asus i gigabyte modeli ce doci a msi jos ne... a jedni su mi rekli da za 15 dana tek dolazi  nova posiljka no ni sami ne znaju kojih tocno modela {#}

Naravno da ti se i više nego isplati. Npr. jedna Strix-ica se kod nas kreće oko 3300 kn, a ista takva u ovom shopu je 2660 kn. Pa ti pogledaj uštede... 

U petak sam zvao centro.hr i kažu da nemaju pojma kad će gigabyte i msi opet biti na stanju

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...

Jesili već nabavljao na toj stranici? Zanima me koliko je sigurna, da nebi bio scam. >.<

14 godina
protjeran
Vakaka kaže...
Volume kaže...

Jesili već nabavljao na toj stranici? Zanima me koliko je sigurna, da nebi bio scam. >.<

Nisam ali sam čitao po netu da su pouzdan i poznat shop. A imaš i plaćanje  paypalom pa ako kojim slučajem nešto i ne prođe kako treba nema te čega biti strah

battlelog - Volume_CRO
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Koliko sam citao i gledao nema bas nekih velikih pomaka u stock performansama al zato OC potencijal je bijesan. 

Vise su se koncentrirali na potrosnju, temperature nego "nabrijavanje" kartica. Vlasnik sam 780 i ne mislim davati bjesne pare ako ne ispljunu neku ludacku 980TI verziju koja ce vrtit 4k ko pastetu! Al svaka cast nVidia, nije me sram sta sam njihov fan boy.

Btw ovo sa trgovinom iz vanka ne volim zbog 1 stvari, 99% ih dostavljaju Hrvatske Poste. Da ne pricam kako su mi dostavili Headset. Nakon sta su mi ubacili samo obavijest da dodem u postu a ne da oni donesu, i nakon poziva da ne mogu doc jer sam u kolicima a njihov ured ima jedno 209417924710929371092 skala. (onaj ko je iz ST zna gdje je glavna posta u gradu pa ce znat). Dostavili su mi 7 dana kasnije potrganu kutiju i uz pitanje postaru "Kakva je ovo kutija?", dobia sam odg "Sta te boli k, htio si da ti je dostavimo". Zato izbjegavam iz vanka narucivat.

Ako ima postarina velika tipa sa CU, dode ti skoro na isto.

Moj PC  
4 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice