GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 210.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: GTX 7XX Club
eywa33 kaže...
@cyber, pusti nvidijin experience, nafrlji te postavke na ultra {#}

ne znam zašto su postavili na default tako nisko postavke za 770ku...ako netko ima 120+hz monitor, ima smisla, al ovako i ne baš.

{#}{#}

Jesam: High-ultra

I vise nista ne mjerim. Izbrisao sam sve benchmarke s kompa {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
GTX 7XX Club

Jel tko uspio snimiti igru ili dio igre s Shadowplayom?

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sudy_freak kaže...

Da. Ako ti radi (mislim da je jos beta) radi odlicno. Ako ne radi, onda (bf4, jel?) igru pokrenes kao administrator.

Jedan od najmanjih fajlova, cisto ok kvaliteta. I skoro ne smanjuje framerate u igrama.

Ne znam zasto jos nisi probao? :)

I da, konkurencija mu je besplatni Afterburner koji je u zadnjim verzijama cak dobio i vise opcija.

Ja razmisljam izmedju njih dva, ali sam nekako blize Shadowplayu jer koristi kodiranje na graf. kartici i ne dira procesor.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
sudy_freak kaže...

Da. Ako ti radi (mislim da je jos beta) radi odlicno. Ako ne radi, onda (bf4, jel?) igru pokrenes kao administrator.

Jedan od najmanjih fajlova, cisto ok kvaliteta. I skoro ne smanjuje framerate u igrama.

Ne znam zasto jos nisi probao? :)

I da, konkurencija mu je besplatni Afterburner koji je u zadnjim verzijama cak dobio i vise opcija.

Ja razmisljam izmedju njih dva, ali sam nekako blize Shadowplayu jer koristi kodiranje na graf. kartici i ne dira procesor.

Aha, znači da je do admin ovlasti.
Ok, to sam i mogao misliti.

Hvala puno, pa mislim, što koristiti nešto drugo, kad imam već to softverski/hardverski omogućeno od strane GPU-a.

Super ako je tako. Probam kad dođem na komp s tim.
Evo baš sad idem probati na laptopu snimiti s Afterburnerom.

A mogu li Shadowplay i Afterburner snimati i dekstop? A ne nužno full screen program? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...
Aha, znači da je do admin ovlasti.

Ok, to sam i mogao misliti.
Hvala puno, pa mislim, što koristiti nešto drugo, kad imam već to softverski/hardverski omogućeno od strane GPU-a.
Super ako je tako. Probam kad dođem na komp s tim.
Evo baš sad idem probati na laptopu snimiti s Afterburnerom.
A mogu li Shadowplay i Afterburner snimati i dekstop? A ne nužno full screen program? 

Na disku nadji bf4.exe i bf4_x86.exe i stavi da ih uvijek pokrece ko administrator.

Ovisno kako imas podesen UAC, uvijek kod pokretanja igre ce te pitati da li dozvoljavas pokretanje :(

Ja se nadam da ce to popraviti u slijedecoj verziji.

Afterburner moze snimati desktop ako ugasis sve programe koji koriste 3d akceleraciju (ims i onih za koje to ne bi rekao - TeamViewer, Viber...), ili ih rucno dodas pod ignorirane programe.

Shadowplay ne moze. Cak ne moze snimati u prozoru. Ili Open GL igre.

Da je svemoguc, ljudi s Nvidia karticma ne bi koristili nista drugo. :)

Ali polako dodaju opcije...

11 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

i meni je stigla nova kartica, Gainward GTX 780 phantom GLH, kutija ostecena u transportu, od fizickih ostecenja vidim par rebara na hladnjaku savijenih, pa imam pitanje:

kako provjeriti da li je sve u redu s grafickom? ona radi, pokrece igre, probao sam Heaven benchmark, ima li jos nesto da mogu/trebam napraviti?

ima li ovdje jos koji vlasnik "phantom" edicije? naime, da li je normalno da se plastika oko hladnjaka malo klima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lowridin kaže...

i meni je stigla nova kartica, Gainward GTX 780 phantom GLH, kutija ostecena u transportu, od fizickih ostecenja vidim par rebara na hladnjaku savijenih, pa imam pitanje:

kako provjeriti da li je sve u redu s grafickom? ona radi, pokrece igre, probao sam Heaven benchmark, ima li jos nesto da mogu/trebam napraviti?

ima li ovdje jos koji vlasnik "phantom" edicije? naime, da li je normalno da se plastika oko hladnjaka malo klima?

Uf, daj ta oštećenja poslikaj da vidimo. Što nisi vidio dok si preuzimao da je kutija oštećena, već onda bih mu rekao nek si ju vozi otkud ju je i uzeo jer to je neprihvatljivo što se mene tiče. Gdje je kupljena? 3DMark 11/13 još isprobaj. 

12 godina
GTX 7XX Club

- Koja je po vama bolja GTX 760 ili R9 270x ? 

- Uglavnom je gaming u pitanju i cak bi se snimali igre poput GTA 4 BF4 FC3

- Neznam koju da uzmem, ali uzimat cu cijelu konfu za negdje 6-7 mj.

- Samo bih htio vase misljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

ako ces snimat aj na 760 gtx zbog shadowplaya inaće je r9 270x jača malo po pitanju sirovih preformansi

14 godina
hahhaajaads kaže...

GTX 760. Po svemu.
A i što očekuješ u ovoj temi kao odgovor? :D 

14 godina
GTX 7XX Club

A mi baš pričamo o Shadowplayu, kad ono.

Evo novosti.

[link]

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
hahhaajaads kaže...

a da malo pričekaš i s pitanjem kad već misliš čekati sa kupnjom još pola godine, dotad bi se dosta toga trebalo razbistriti...na prvom mjestu famozni mantle i hoće li donijeti 40-postotni rast perfomansi (ili bar blizu tome) pri čemu je onda sasvim suvišno pitanje izbora između ove dvije grafe, a do roka kojeg si odredioza kupnju vjerojatno će se u prodaji naći i nova serija nvidia u toj klasi

btw, u potpunosti razumijem tvooje nestrpljenje jer već mjesecima kupujem novi proc, matičnu i ram, no s tri cure u kući moji se planovi uvijek spuštaju na listi prioriteta

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 19:24 (picajzla0707).
14 godina
picajzla0707 kaže...
hahhaajaads kaže...

a da malo pričekaš i s pitanjem kad već misliš čekati sa kupnjom još pola godine, dotad bi se dosta toga trebalo razbistriti...na prvom mjestu famozni mantle i hoće li donijeti 40-postotni rast perfomansi (ili bar blizu tome) pri čemu je onda sasvim suvišno pitanje izbora između ove dvije grafe, a do roka kojeg si odredioza kupnju vjerojatno će se u prodaji naći i nova serija nvidia u toj klasi

Pa zna li itko točno, hoće li Mantle biti samo za AMD ili i za nVidiu?
Jer, koliko sam vidio, po netu su podijeljenih mišljenja. 

13 godina
protjeran
GTX 7XX Club

thief 4 izlazi sljedeci mjesec! koji je raden za mantle i trebao bi biti kakti prva igra za to, pa prema tome ocekujemo nekakav finalni proizvod do tada i rezultate amd(s upaljenim mantleon) vs nvidia u thief-u4 !{#}

edit. iako vec na testiranju amd kartice postizu 45% bolje perfomanse u bf4 naspram nvidije! da se useres...{#}

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 19:41 (Stjepanj).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
sudy_freak kaže...

zasad samo za amd, za nvidiu možda i to, vjerujem, samo ako bude doista pravio toliku razliku da nvidia s maxwellom neće uspijevati konkurirati starijim generacijama amd-a, tek tada će se poniziti i pihvatiti amd-ovo rješenje i opet ako u međuvremenu ne izmudrijaju vlastitu verziju

12 godina
Stjepanj kaže...

thief 4 izlazi sljedeci mjesec! koji je raden za mantle i trebao bi biti kakti prva igra za to, pa prema tome ocekujemo nekakav finalni proizvod do tada i rezultate amd(s upaljenim mantleon) vs nvidia u thief-u4 !{#}

bumo videli, rekli su slepci...mislim te rezultate i tih 40 posto većih perfomansi koje najavljuju, a ako se to pokaže istinitim, nvidia nema kaj raditi pored amd-a niti sa maxwellom niti da spuste cijene za 50 posto

14 godina
picajzla0707 kaže...
sudy_freak kaže...

zasad samo za amd, za nvidiu možda i to, vjerujem, samo ako bude doista pravio toliku razliku da nvidia s maxwellom neće uspijevati konkurirati starijim generacijama amd-a, tek tada će se poniziti i pihvatiti amd-ovo rješenje i opet ako u međuvremenu ne izmudrijaju vlastitu verziju

Evo, i drugih vijesti.

Ajd me linkaj molim te na neki strani forum, portal kom se može vjerovati.

Evo jedan od prije 2 mjeseca.
http://wccftech.com/amd-mantle-api-require-gcn-work-nvidia-graphic-cards/ 

a na službenim stranicama piše da treba GCN (što nVidia nema).
http://www.amd.com/us/products/technologies/mantle/pages/mantle.aspx# 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 19:44 (sudy_freak).
12 godina
sudy_freak kaže...

Evo, i drugih vijesti.

Ajd me linkaj molim te na neki strani forum, portal kom se može vjerovati.

viš, to nisam vidio, ajmo reć da je bliže istini, jer doista ne vidim kako bi nvidia mogla preživjeti tako jeftino povećanje perfomansi isključivo kod konkurencije

EDIT: teško je naći nešto čemu možeš stopostotno vjerovat, strpi se mjesec dana do thiefa kako je spomenuo stjepanj, pa će mnogo toga biti jasnije

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 19:45 (picajzla0707).
12 godina
sudy_freak kaže...

što se toga tiče, lakše će se nvidia prebaciti na gcn i progutat govno, nego dopustiti da im amd pobjegne predaleko i da propadnu (a ne bi bili prvi u tom biznisu koji su nestali preko noći)

14 godina
picajzla0707 kaže...
sudy_freak kaže...

što se toga tiče, lakše će se nvidia prebaciti na gcn i progutat govno, nego dopustiti da im amd pobjegne predaleko i da propadnu (a ne bi bili prvi u tom biznisu koji su nestali preko noći)

Ali bi to bilo prelako rješenje za zbaciti konkurenciju, ne mislite tako?

Ovo su sve špekulacije, ali meni to djeluje tako nahypeano, više da se nVidia ukenja i proguta govrno, da, nego što će to stvari impakt na performanse biti. 

A razlog je ovo

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 19:52 (sudy_freak).
12 godina
GTX 7XX Club

ova rasprava sve više dobiva odgovor - a možda su u šumi, najbolje se strpiti pa bumo videli

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
GTX 7XX Club

"Pros: Ok, I've tried everything. I've tried running games in ultra. I've tried adjusting the settings to go beyond what the in-game menus would normally allow. I've tried yelling at the case while the card was under load. This card cannot be stopped or even shaken. Even the newest games fail to give this thing anything to even think about, and I think it is becoming self aware. 

It's surprisingly quiet, too. It has 3 fans on a custom cooler - you'd think it would wail like a banshee. It doesn't. The fans just hum like everything is ok. This Geforce idles at about 39 degrees C and tops out at 79 degrees C under full load. I think it wants to go unnoticed. It wants me to think that it isn't there. But I know it's there - crunching pixels as though it were child's play. I know it's there. 

Help me.

Cons: There is nothing wrong with this product. And I'm not just saying that out of quaking fear. The price of admission is high, but you get a lot in return.

Other Thoughts: The beast must feed. It requires two 8-pin connectors. Make sure your power supply is adequate, or the card may decide that YOU are inadequate. 

Don't upset the card." 

- jedan od jačih, ako ne i top customer review za gpu koji sam pročitao :)

riječ je o 780ti...

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
Moj PC  
6 0 hvala 4
12 godina
GTX 7XX Club

trenutno imam:

i5 3470 3.2ghz

2x4gb ram

2xssd

2xhdd (7200rpm)

1dvd

xfx core 450w

zanima me da li bi to napajanje bilo dovoljno za gtx770? koliko citam po netu, dosta vise struje vuce 

ili ako ima kakvih naznaka da bi uskoro trebala izaci 8xx serija temeljena na maxwell arhitekturi, pa da bolje onda to pricekam?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 23:59 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Napajanje je dovoljno ( ako neces pretjerivati s OC-om ) !

Music As A Weapon !!
12 godina
GTX 7XX Club

ne planiram nista OCati, ali koliko citam po netu svi savjetuju neko napajanje od 550W i nadalje, official page geforcea navodi 500W minimum pa se bojim da to nece ici s ovim mojim napajanjem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

XFX 450W isporucuje nesto sitno preko 400W ( tocnije 408W ) i to je cisto dovoljno za tvoju konfu , pogotovo jos ako neces OC-ati !

500W kao minimum stave da se ograde od onih koji imaju manje kvalitetna napajanja !

Music As A Weapon !!
14 godina
GTX 7XX Club

Još novosti o GTX 750/750 Ti {#}

One će biti prve kartice na Maxwell arhitekturi {#}

Moj PC  
2 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Još novosti o GTX 750/750 Ti {#}

One će biti prve kartice na Maxwell arhitekturi {#}

navodno će biti sporija od 660 gtx. imate na video cardz jos ingo o njoj

12 godina
odjavljen
GTX 7XX Club

Evo jedan bf4 footage što sam snimia preko shadowplaya. Nemojte zamirit, nisam baš vješt u obradi videa - loša je kvaliteta

Iša sam probat lockat igru na 60 fpsa preko ODS-a i snimit preko shadowplaya na ultri. Nije da se kristalno vidi al kad se potrefi kontrast vidi se da je lock tu. Zanimljivo je da je gpu usage ispod očekivanog, a i dalje je lock na 60fpsa a shodno tome i temp čipa je poprilično niska. Kad se makne lock naravno da je usage na 99% 99% vremena. No mislim da ću lockat ubuduće igre na oko 65fps-a jer je razlika neprimjetna, a kartica je hladnija. Budem još koji footage skomponirao...baš sam se ufura {#}

prvi postotak na OSD je usage a drugi je fan brzina...

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice