- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preskupa plastika, ako vec dajes 2600 bilo je FuryX za te pare, ako ih je jos gdje ostalo za tu cifru ne postoji bolje

Ja sam se odlucio na ovo pa sto mislite klik
Skupo, neisplativo. Dodaj do najjeftinije 1070-ke, dobit ces puno bolje performanse..
prodao sam dvije r9 270x prijatelju nemogu vise izdvojiti a svakako kesom placam nista kreditna kartica
Dreadmore, koliki ti je buđet? Ak je oko 2700 obavezno njuska i gtx980 ti!lp
Sebi sam uzeo gtx980 evga class. Za 1700kn koja je i mrvu jaca od te grx 1060, pa ako nemas za toliko love 980-tka ti je jos uvjek super izbor(rang 390x/fury)lp
Ma tu je negdje ma da sam u hrv nebi mi bilo tesko naci preko njuske posto ovdje u bih cijene su nenormalne moj max budjet je 350€
Pa kupi si onda neku povoljniju GTX 1060 i uštedi novac jer bezveze daješ više za ništa. S obzirom da cchip na GTX 1060 nije zahtjevan za hlađenje nema potrebe za ovakvim cirkusima pored normalnih hladnjaka jer dobiješ bržu grafu isto kao što je i Kaby Lake brži od Sky Lake a to je 0. Nađi neku s 3 godine gare povoljniju i miran si.
Sebi sam uzeo gtx980 evga class. Za 1700kn koja je i mrvu jaca od te grx 1060, pa ako nemas za toliko love 980-tka ti je jos uvjek super izbor(rang 390x/fury)lp
cek 980ti na njuski su polovne koliko 1070 nove,mozda se mogu spustit nesto ali ima li smisla uopce 980ti pored 1070?
Naravno da nema ako su cijene takve. Polovna 980Ti treba biti mi bar 600-700kn ispod nove 1070-ke da se isplati...
Ma gtx 1070 ce kupiti nemam se sta vise misliti
naravno da nema smilsa uzet ovo je novi i bolji chip
ansha ne trabunjaj
Opet ci ici na gigu a koju je bolje da narucim ovu http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=5916#kf ili ovu http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=5922 ili msi armor OC
MSI armor OC
Kazes do 350eur, mozes naci MSI gaming za tu cifru, ne moras uzimati MSI armor. A imas isto tako i ASUS STRIX, Gigu ne bih uzeo tako su poceli da skrtare na kvaliteti pcb i komponenti da je to strasno
Kazes do 350eur, mozes naci MSI gaming za tu cifru, ne moras uzimati MSI armor. A imas isto tako i ASUS STRIX, Gigu ne bih uzeo tako su poceli da skrtare na kvaliteti pcb i komponenti da je to strasno
On prica o 1070-ci...
prosiorio sam budjet pa tako da kad vec gledam nista puno ne dobivam zamjenom cf-a osim ako ne kupim nesto tipa gtx 1070
EDIT znaci ovako msi armor OC gtx 1070 cijenu koju moram platiti je 3.538KN a za gigu onu od dva venta 3.461 KN pa eto vi meni recite jel ima neke velike razlike izmedju njih dvije
pozz ljudi ja sam uzea ovu grafu gtx 1060 ichill x3 6gb za 2550kn s dostavon jel nisam moga nać r9390x ili fury polovne .. dvojba je bila ovo ili rx 480 8gb sad ne znam jel sam se zenina ovo je moja kartica http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=251... komp radi dobro trenutno je monitor 1580x1050 i na toj rez i na bf1 resolution scale 130 i ultra postavkama drzi mi uredno lock 60 fps .... sad me zanima jel sam falio 1070 mi je bial preskupa a ove dvi nisam moga nać niti 980ti da je to 3000kn ... jedino mi je ža malo možda rx 480 8gb
koji to monitor imas moze liink?
I RX480 i GTX 1060 su tu negdje, tako da nisi puno fulao. Ove su hladnije, a AMD je zahvalniji što se tiče monitora ako želiš Freesync/GSync. Jedino kaj si mogao nešto jeftinije proći vjerojatno.
Imam samsung syncmaster 2032bw 1680x1050
Za 1600kn si moga uzeti rx 470 4gb i odličan 1080p monitor (benq gw2470h npr.) za 1000kn
Pa di ti je ona 1070 šta li je bilo?
A uzet cu lg 29" ultrawide ips
Već i ptice na grani, ribe u vodi i cijeli ovaj forum znaju što si ti imao, što imaš sada i što ćeš imati.
Daj uživaj u tom računalu i ne zamaraj se što možeš ili ne možeš s njime.
A uzet cu lg 29" ultrawide ips
Pa onda bi valjda bilo logično da to naglasiš prije postavljanja pitanja :)
Gurat će 1060-tka na toj rezoluciji sve bez problema isto ka rx 480 jer su kartice iz istog ranga. Amd bi možda bia bolji izbor ako monitor koji misliš uzimat ima podršku za freesync
Planiram uzeti 4k TV - hoće li GTX 1060 moći furati igre na tome?
Neke da, neke ne u full detaljima. Ovisi šta ti je bitno, možda ti bude i ok.
RX 480 bi bila bolja čisto zbog veće količine VRAM-a, no za ugodno iskustvo bi ipak trebala high-end kartica.
RX 480 bi bila bolja čisto zbog veće količine VRAM-a, no za ugodno iksutvo bi ipak trebala high-end kartica.
Fanboy je ovdje da nam kaze sta je dobro
Ne, jedna je premalo za 4k a posto SLI ne radi na 1060 onda ti se ne isplati.

Da li je onda bolje uzeti 1050Ti?
Igre mi inače nisu primarne, ali kad već uzimam grafu, da ne požalim kasnije. Na 1070 mi se ne bacaju novci.