GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.557.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Kopsi1304 kaže...
Taraba kaže...
itomic009 kaže...

Odvrti sa 8xAA ko i svi što vrtimo pa da se može uspoređivati .

Pa dobro je stavio postavke, čini se da si pomješao ovaj sa valley benchom

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/unigine-heaven-benchmark-40--bughr/180444.aspx

lp

Nije, svi vrtimo 8xaa na heavenu, bar u ovim zadnjim benchmark-cima koje smo lijepili u ovu temu

Leopard_st

Ja sam uzeo 1060 Phoenix, trenutno je nema nigdje tako da preporučam RX 480 8GB MSI Gaming X za cijenu.. ne vidim čemu hejt prema toj kartici koja je stvarno fenomenalna i ima dosta dobro hlađenje (govorim o Gaming X modelu)

sry stari al onda si prvo fulao tema jer ovo nije bench tema a drugo sam stavio link za testiranje navedenog bencha, stoga nemoj mi govorit da sam u krivu, ok

lp

10 godina
neaktivan

Taraba

itomic009, lucidius, ja i jos par ljudi smo vrtili na 8xaa i lijepili u ovu temu.. vidit ces ako odvrtis par stranica prije u ovoj temi (2-3). Nisam rekao da si u krivu sto se tice testiranja u heavenu i stavljanja benchmarka u temu "Unigine heaven benchmark" da tamo se vrti na 4xaa, ali si u krivu sto govoriš itomic009 da je pomješao heaven sa valley benchom kad nije 

Ovo je tema gtx 10xx kartica, i kao takva možeš lijepiti benchmarke tih kartica kako bi se uspoređivale da ne skačemo sa teme na temu, tako da tema nije faljena

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 12:43 (Kopsi1304).
14 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...
Taraba kaže...
itomic009 kaže...

Odvrti sa 8xAA ko i svi što vrtimo pa da se može uspoređivati .

Pa dobro je stavio postavke, čini se da si pomješao ovaj sa valley benchom

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/unigine-heaven-benchmark-40--bughr/180444.aspx

lp

Nije, svi vrtimo 8xaa na heavenu, bar u ovim zadnjim benchmark-cima koje smo lijepili u ovu temu

Leopard_st

Ja sam uzeo 1060 Phoenix, trenutno je nema nigdje tako da preporučam RX 480 8GB MSI Gaming X za cijenu.. ne vidim čemu hejt prema toj kartici koja je stvarno fenomenalna i ima dosta dobro hlađenje (govorim o Gaming X modelu)

Ne kazem da je losa, dapace.

ali i dalje je zalba na drivere, cfx i itd, zadnji amd setup koji sam imao je r290x cfx, onako radilo je ok, ali je bilo problema koje nisam kasnije iskusio sa gtx 980 sli iako je i on imao musica, ali nista krupno.

odoh ja sa teme hahahah 

13 godina
Leopard_st kaže...

Ne kazem da je losa, dapace.

ali i dalje je zalba na drivere, cfx i itd, zadnji amd setup koji sam imao je r290x cfx, onako radilo je ok, ali je bilo problema koje nisam kasnije iskusio sa gtx 980 sli iako je i on imao musica, ali nista krupno.

odoh ja sa teme hahahah 

Otkad su crimson driveri izasli amd je rijesio probleme  dok zeleni pokusavaju da upale async i sta vec sve ne vec mjesecima(1080 portove itd)

p.s. danas su izbacili patch za Quantum break, hm mozda se ljudi i naigraju duze od 5 min ovaj put 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 13:09 (chaselol).
14 godina
neaktivan

Moze biti, nemam pc vise od godinu pa nisam pratio, iako ja ipak idem na zelene, hehhe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 12:59 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako se držiš tih godinu dana? Puca li te kriza povremeno?

14 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Kako se držiš tih godinu dana? Puca li te kriza povremeno?

Jasta je, ubi brate, jedva cekam da krenem narucivat.

13 godina
Leopard_st kaže...

Ova gtx 1060 je super grafa za relativno male novce, ne znam ko bi pored nje uzeo rx480.

De si Leo kućo stara, daj da te navučemo nazad...

I nemoj to govorit ovdje, od 1.7. je to zabranjeno

17 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...

Moze biti, nemam pc vise od godinu pa nisam pratio, iako ja ipak idem na zelene, hehhe.

Ja sam bio bez desktopa od 9. mjeseca prosle godine. Preporodio sam se sad kad sam ga ponovo slozio...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...
Leopard_st kaže...

Ova gtx 1060 je super grafa za relativno male novce, ne znam ko bi pored nje uzeo rx480.

De si Leo kućo stara, daj da te navučemo nazad...

I nemoj to govorit ovdje, od 1.7. je to zabranjeno

Tu sam druze, ocd me zezo, sad idem na operaciju da se obracunam sa njim za sva vremena, nakon toga ide benchanje.

9 godina
neaktivan

Dobio sam gtx 1060(od MSI-ja ako je vazno) i niti jedan drajver mi se ne zeli instalirat niti ne mogu upalit nijednu igru.Kad idem vidit u device menager njezine ˝specifikacije pise mi da ima 4053 mb˝,to me buni i ne razumijem da li imam pokvarenu graficku ili ...

Molim Vas za pomoc 

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
JanPula kaže...

Dobio sam gtx 1060(od MSI-ja ako je vazno) i niti jedan drajver mi se ne zeli instalirat niti ne mogu upalit nijednu igru.Kad idem vidit u device menager njezine ˝specifikacije pise mi da ima 4053 mb˝,to me buni i ne razumijem da li imam pokvarenu graficku ili ...

Molim Vas za pomoc 

Unaprijed hvala

update winsa obavezno...ništa više

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 23:03 (DarthMarkus).
9 godina
neaktivan

Probat cu sutra pa cemo vidjet

12 godina

Bilo bi bolje da je Poker ali za sad prolazi i "Dva Para" :)

--- Lewis --- www.lewis.tomsoft.hr --- Skype: lewis3d ---
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Leopard_st kaže...

Ja sam bio bez desktopa od 9. mjeseca prosle godine. Preporodio sam se sad kad sam ga ponovo slozio...

Hvala druže!!

AUDIOFIL
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Friday kaže...
Leopard_st kaže...

Hvala druže!!

LOL, zaboravio sam vec na to

Uglavnom, privremeno sam od frenda koristio 280x i pala je odluka da idem na 1060. Dosta dugo me vukla 1070 ali vidim da se ljudi jako lijepo igraju sa 1060 koja je prakticki upola jeftinija.

Phoenixica izgleda dosta obecavajuce, ha?

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan

Nema ti Phoenix-ice više nigdje u prodaji kod nas... Išao bih na RX 480 MSI Gaming X 8GB za istu cijenu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 9:47 (Kopsi1304).
16 godina
Kopsi1304 kaže...

Nema ti Phoenix-ice više nigdje u prodaji kod nas... Išao bih na RX 480 MSI Gaming X 8GB za istu cijenu 

u Irskoj ima

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
odjavljen
Kopsi1304 kaže...

Ali kod NAS ima 

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Uzmi radije RX480 u tom cjenovnom rangu. Ako nemaš G-Sync, a u tom cjenovnom rangu nemaš, onda ti nije nužna Nvidija, a RX480 je bolja kupovina.

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
dado16 kaže...

u Irskoj ima

Jesti ti kupio tu 1060 ili ces je kupiti?
Zivo me interesuje kako ce se nositi sa X6 

16 godina
chaselol kaže...
dado16 kaže...

u Irskoj ima

Jesti ti kupio tu 1060 ili ces je kupiti?
Zivo me interesuje kako ce se nositi sa X6 

imam 1060, al gainward, i izvrsno radi, al mi se proc pregrijava od kad igram sve na ultri, 80c 

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Uzmi radije RX480 u tom cjenovnom rangu. Ako nemaš G-Sync, a u tom cjenovnom rangu nemaš, onda ti nije nužna Nvidija, a RX480 je bolja kupovina.

Jos uvijek imam nocne more od AMD drivera i svega losega vezanog uz BF... Ne mogu se nikako odluciti na AMD, ali bas nikako.

Freak Show Inc.
13 godina

evo malo o tim syncovima.

0 0 hvala 0
13 godina
dado16 kaže...

imam 1060, al gainward, i izvrsno radi, al mi se proc pregrijava od kad igram sve na ultri, 80c 

Nego, istreses cca 330eur za grafu nemas 20 za kuler ne ide to tako :D

RIP ce ti procesor to su uzasne temperature (FX ne smije iznad 65*C), a tebi radi na 80 

p.s. smanji detalje sto opterecuje procesor, terrain distance, grass i ostale zajebancije tog ranga.

13 godina

Pa naravno da je gtx bolji izbor. Rx 480 je tak dobra da ju moraš undervoltat da se ne grije.Znači odlično istestirano i optimizirano nema šta i još se neko usudi to preporučit.Strašno.

16 godina
chaselol kaže...
dado16 kaže...

RIP ce ti procesor to su uzasne temperature (FX ne smije iznad 65*C), a tebi radi na 80 

p.s. smanji detalje sto opterecuje procesor, terrain distance, grass i ostale zajebancije tog ranga.

nemam ja stock cooler, imam aftermarket al ga hebi ne pomaze, moram mijenjat pastu nisam cca 2god mijenjao a i budem mozda uzeo vodeno da se poigram mal sa procom

9 godina
dado16 kaže...
chaselol kaže...
dado16 kaže...

nemam ja stock cooler, imam aftermarket al ga hebi ne pomaze, moram mijenjat pastu nisam cca 2god mijenjao a i budem mozda uzeo vodeno da se poigram mal sa procom

Imao sam x4 630 na 3.6 mhz četri godine sa istom pastom pa nikakvog pregrijavanja nije bilo. 

9 godina
mislioc kaže...

Pa naravno da je gtx bolji izbor. Rx 480 je tak dobra da ju moraš undervoltat da se ne grije.Znači odlično istestirano i optimizirano nema šta i još se neko usudi to preporučit.Strašno.

Da ,da zemi si msi gaming 1060 za 2650 kn biti ces super sretan. Pogotovo cijenom 😂😂😂😂😂😂

14 godina
protjeran
BOOMboy kaže...
mislioc kaže...

Da ,da zemi si msi gaming 1060 za 2650 kn biti ces super sretan. Pogotovo cijenom 😂😂😂😂😂😂

Ne pričaj gluposti, gtx 1060 phoenix se nabavi za 2400kn. Vrhunski, doslovno nečujan hladnjak i po testovima čak bolji od msi-ovog twin froza

https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gtx-1060-phoenix-6gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-051800083

Dok rx 480 gaming košta 2440kn i to je jedini hladnjak koji je pošteno odrađen u 480 seriji

http://www.iqcentar.hr/product&product_id=54570

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice