GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.543.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

gtx 1060 g1 , 2138 gpu clock , bez ostalog prckanja, samo clock dignut

1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Lucidius kaže...
Glavas_ZG kaže...
Kopsi1304 kaže...

Clock ne ide na više od +100, crasha na svemu poslije toga

Eto ti obična Phoenix verzija, da si uzeo GS ili GLH verziju sad bi se mogao igrati sa klokanjem, ovih mizernih 100mhz nisu vrijedni spomena. Trebao si napravit kako si sam govorio, dakle da su GS i GLH bolji modeli za klokanje a ne slusati Lucidusa koji svakog pokusava nagovorit da kupi ono sto on ima pa kog nagovori, sad kad se kartica kloka lošije od Fermija veli da neznas klokati, nema tu filozofije oko klokanja, pomaknes u desno i to je to, samo eto dobio si ono sto si i narucio, obicnu verziju.

Pa i uzeo je GS model 

Ups

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 7:58 (Prince-Arthas).
9 godina
protjeran

Ah kao da je to nesto novo da je ispao popisan 

Pa vi bacajte pare na super duper binane i testirane skuplje modele 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

jedno pitanje, 

unaprijed se ispricavam ako ce se neko uvrijedit mojim neznanjem, oprosti.

naime, imam 1060 g1 , i program gigabyte extreme gaming engine od graficke

drzim ju trenutno na gaming mode koji kaze  Boost: 1809 MHz / Base: 1594 MHz in Gaming

znaci dize se clock do 1809, ok, zasto onda u igrama imam 1999 na gaming mode , 

te 2025 na oc mode koji kako pise daje  Boost: 1847 MHz / Base: 1620 MHz in OC Mode

znaci sta jos se boosta , to ne kuzim.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Procitaj malo o nvidia GPU boost 3.0

Lucidius 

moram probat oc od 100 do 115.. +1 po +1 gledat stability, nemam vremena sada nisam nikako kod kuće ovih dana, tako da javim još zadnji stable clock koji dobijem. Što se tiče GS i obične, kao što sam rekao razlika mi je bila u 100kn tako da

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 9:47 (Kopsi1304).
17 godina
neaktivan

Da tako radi nvidijin novi boost, podiže i više nego piše "na papiru". Dakle sad ti radi na oko 2GHz što je sasvim ok, mogao bi je možda navući do malo preko 2.1GHz ali ako ti se ne da zezat ostavi kako je, ne bi baš primjetio tih ~5% razlike.

Will this run on my 486?
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 9:50 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

e hvala, obojci.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Promjena defaultne paste na karticama čuda radi. Temperature sa 70 išle na 60 stupnjeva za iste uvjete.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Super je to, samo što je sa garancijom onda 

16 godina
odjavljen
Kopsi1304 kaže...

Teoretski, gubiš garanciju. Teoretski. No, nitko nikad nije.

17 godina
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...
Lucidius kaže...

Da, tako je i ovdje na forumu bilo, sve 970ke su zapinjale na 2900 bodova, nas 5 sa 390kama smo svi isli na 3100+.

sve?, ja sam s 5 komada kao od sale presao 3000!

evo zadnja msi(74%asic):

skoro svaki driver donese koji fps...s onom od 89% asic bi vec mozda i dotaknuo 3500! jer 3100 prelazim vec na 1560mhz!lp

Pa i ja da sada odvrtim nakon 15 revizija drajvera bi dosao na 3400 po tome, mi smo ono mjerili prije 6 mjeseci 

ha?

pa ja sam davno prije stjepka lupio score s svojom g1 preko 3000 bodova tako da ti ovo bas ne igra ulogu.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Promjena defaultne paste na karticama čuda radi. Temperature sa 70 išle na 60 stupnjeva za iste uvjete.

Tako puno se moze dobiti? Hm ja sam stavio neki dan arctica mx-4 nije spalo vise od 1-2*C 

Kopsi1304 kaže...

Samo moras da pazis kako skidas kuler da ne poderes onu malu naljepnicu, varira od proizvodjaca do proizvodjaca.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
odjavljen
Prince-Arthas kaže...
Lucidius kaže...
Glavas_ZG kaže...
Kopsi1304 kaže...

Clock ne ide na više od +100, crasha na svemu poslije toga

Eto ti obična Phoenix verzija, da si uzeo GS ili GLH verziju sad bi se mogao igrati sa klokanjem, ovih mizernih 100mhz nisu vrijedni spomena. Trebao si napravit kako si sam govorio, dakle da su GS i GLH bolji modeli za klokanje a ne slusati Lucidusa koji svakog pokusava nagovorit da kupi ono sto on ima pa kog nagovori, sad kad se kartica kloka lošije od Fermija veli da neznas klokati, nema tu filozofije oko klokanja, pomaknes u desno i to je to, samo eto dobio si ono sto si i narucio, obicnu verziju.

Pa i uzeo je GS model 

Ups

Fuck me i'm famous, i stay corrected.

Lucidius bio si u pravu oko ovog djela za klokanje.

12 godina
odjavljen

Čovjek je onaj koji zna reći da je falija, a ne onaj koji stalno tvrdi da je u pravu. ^ 

No, on topic, ova 1060ka bome dere dobro. Izvrsna kartica za 1080p srednjeg budžeta. U jednoj seriji su sa xx60 stigli x80 karticu prošle generacije. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Pa takav je i bio plan.. trebalo mi je nešto s čime mogu derat ove nove igre što iziđu (mafia 3, bf1, deusex...) do izlaska vege; onda ide 2K 144hz ips + vega, a ovu 1060-ku ću prodat nekome tko ostaje pri 1080p 

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Tako puno se moze dobiti? Hm ja sam stavio neki dan arctica mx-4 nije spalo vise od 1-2*C 

Na čemu? Moguće je da AIB kartice imaju bolji TIM, ali defaultni Titan X (Pascal) ima neko smeće.

15 godina
protjeran

To mi nikako nema logike da stavljaju smece od paste, to nije nikakva usteda a povecavaju buku i smanjuju performanse kartice...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Na čemu? Moguće je da AIB kartice imaju bolji TIM, ali defaultni Titan X (Pascal) ima neko smeće.

Nitro 380X, moguce da...al svejedno se isplati zamjeniti ako znas sta radis koji celzijus dole je uvijek dobro.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
odjavljen
ansha kaže...

To mi nikako nema logike da stavljaju smece od paste, to nije nikakva usteda a povecavaju buku i smanjuju performanse kartice...

Da samo vidiš kakvo je govno stock cooler na Titanu. Uobičajeno smeće koje je zaista neprikladno za klasu proizvoda od 1300 eura.

17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 2
9 godina
Tonči kaže...
ansha kaže...

Da samo vidiš kakvo je govno stock cooler na Titanu. Uobičajeno smeće koje je zaista neprikladno za klasu proizvoda od 1300 eura.

možeš birat ili dugotrajna ili "loša" pasta, tako da mora bit "loša" ta originalna.
doma recimo imam pola kile bjele iz ćipoteke za tranzistore(pre jeftina), ta se neće osušit nakon par godina i milijon ciklusa,ali zato su temperature 5-10 stupnjeva veće odma u startu nego s recimo odlicnom shin-etsu x23 koju treba svako pola godine(torture) mjenjat jer temperature skoće opet tih istih 5-10 stupnjeva kad se osuši, svaka pasta ima svoju namjenu.
ustvari je stvar jednostavna, nvidija stavlja ovu pastu koja je ko ova bjela pre jeftina i kakva je prvi dan bit će i onaj dan kad isteće garancija kartici, ako se korisnik ne zamara s tim "glupostima" stoji origigi pasta i sve pet.ako se zamara sve i da stave ovu shin etsu isto bi je zaminija cisto da buden siguran da je po mom guštu.
tako i ovaj cooler, koga smeta će ionako stavit vodu,a ovima kojima ne smeta neće ni primjetit trotlanje i svi sretni a nvidija u gužvi uštedila par milijuna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 17:11 (dabar_solta_V2).
10 godina

Bože me prosti ail čovjek je prepisao od Vojnika recu novinarski uobličenu

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/review-gtx-1070-gigabyte-g1-gaming/241117.aspx

lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 17:11 (Taraba).
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Čovjek je onaj koji zna reći da je falija, a ne onaj koji stalno tvrdi da je u pravu. ^ 

No, on topic, ova 1060ka bome dere dobro. Izvrsna kartica za 1080p srednjeg budžeta. U jednoj seriji su sa xx60 stigli x80 karticu prošle generacije. 

Da se drzis toga sta si napisao ja bi vec popio onu gajbu 

16 godina

Evo stigla Evga gtx 1070 SC.

Ovo je rezultat Valley-a, sve stock i proc i grafa.

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 20:41 (goodie).
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina

Ni rijec o coil whineu? Hmm...

Da znam poljski skuzio bi o cem je rijeci, OC full load? jako se cuje g1.

Nebi se htio previse kockat s tom karticom,rade phoenix uzimam sa manjim clockom. Ili ako ima kakve nade zotac 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 20:20 (matecro007).
9 godina
protjeran
matecro007 kaže...

Ni rijec o coil whineu? Hmm...

Da znam poljski skuzio bi o cem je rijeci, OC full load? jako se cuje g1.

Nebi se htio previse kockat s tom karticom,rade phoenix uzimam sa manjim clockom. Ili ako ima kakve nade zotac 

Kolko je ovo sve glasnije a k tome i toplije od Palita, da ne pricam i osjetno skuplje 

Gainward Phoenix i Palit jetstream RULS (iste grafe)

Vidim se i po ocjenama koje je lik dao za svaku kako stoje stvari 

EDIT:

Ne kuzim sta se opterecujete sa tim stock taktovima, ionako ces klokat grafu i presisat sve te stock taktove od bilo koje grafe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 20:27 (Lucidius).
17 godina

Zanimljivo, imam G1 nit ju čujem nit čujem coil whine, koji fail od grafe

Izbegavat G1 u širokom luku

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

da li stanu u SLI, vidim da je poveći hladnjak

9 godina
protjeran
nex987 kaže...
Lucidius kaže...

da li stanu u SLI, vidim da je poveći hladnjak

Nece stat, treba ti maticna sa 3 PCI-e utora, pa da stavis jednu u prvi drugu u treci utor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 21:06 (Lucidius).
14 godina
neaktivan

onda ću vjerovatno MSI Gaming ili EVGA

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice