GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.557.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Ankete na bugu su inace uvjek realan pokazatelj sto je bolje...Veca masa je uvjek u pravu...Zanemarite benchmarke i perfomanse i slijedite krdo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 21:57 (DarthMarkus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

zeleni su većinom na plažama tak da nije fer ko ni Timespy...

SILA/ZGX@ZGamers
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Prince-Artas kaže...

nesto sam ti linkao i pokazao a ti o necem desetom, jel ti znas čitati? dakle rx 480 gubi u 98% dx12 naslova od gtx 1060...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
protjeran
ZGamer kaže...

zeleni su većinom na plažama tak da nije fer ko ni Timespy...

Ti ustvari želiš reći da su zeleni bogati a crveni sirotinja koja, osim što nema za GTX 1070, nema ni za na more 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina

to si ti rekao a inače sezona je mora pa razmisli malo?!

SILA/ZGX@ZGamers
17 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Prince-Artas kaže...

nesto sam ti linkao i pokazao a ti o necem desetom, jel ti znas čitati? dakle rx 480 gubi u 98% dx12 naslova od gtx 1060...

Fali ti lp (TM) na kraju posta. Nisi se valjda naljutio?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
protjeran

sry nekad zaboravim! nemam radi cega da se ljutim osim kad citam o losim crvenim proizvoda!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Kud ste osli? Vratite se na anketu...Ne mogu vjerovat kako se pokusava umanjiti preporuka bugovih strucnjaka i vidioca

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...

Kud ste osli? Vratite se na anketu...Ne mogu vjerovat kako se pokusava umanjiti preporuka bugovih strucnjaka i vidioca

Dobro je, hvala Bogu, i ti si preživio anketu.

11 godina

nema ljutnje bez napredka amd-a nvidia opet dominira tržištem i $$$...tak da mislim da treba pomoći crvenima i stisnuti pravu(krivu)opciju na anketi...

SILA/ZGX@ZGamers
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Gle budimo realni, GTX 1060 i RX 480 su relativno podjednako jake grafe ovisno od igre da li je DX 11, DX 12 ili Vulkan, FPS će biti jedanput u korist RX 480, a drugi put u korist GTX 1060. Uzmimo da su im i cijene podjednake, mislim da je više future proof RX 480 radi svoje nove arhitekture, radi Vulkan-ai mislim da će AMD razvijati i definitivno još unaprijediti driver-e za RX 480, što ne vjerujem da će se desiti za GTX 1060 (što imamo i dokaz u prošlim generacijama grafa gdje su performanse kod AMD-a napredovale sa novim driverima dok su kod GTX stagnirale ili čak padale sa izlaskom novijih generacija GTX-ica) i kroz naredno vrijeme kako budu izlazili driveri RX 480 će biti jača kartica garantirano.

Osobno imam AMD R9 290 već dvije godine i sve vrtim na max detaljima na FHD-u bez problema i uopće ju ne planiram mjenjati jer je dovoljno jaka, a dvije godine je prošlo - po meni svaka čast AMD. AMD je zanačajno uznapredovao sa driver-ima koji daju život starijim grafama da konkuriraju bez problema novima koje izlaze - naravno govorim o višoj klasi grafa.

Na kraju zapravo ostaje samo preferenca koga više "štimate" i toga ćete i kupiti, ali nekada bi ipak trebalo malo stati na loptu i pogledati sve činjenice i odabrati ono što je stvarno bolje.

Inače koristio sam i Nvidia grafulje sa kojima sam bio zadovoljan - da sada ne bi bilo da se javio neki AMD fan

Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina

Ma kakva Nvidia čovječe? Ja idem prodat svoju staru1080 Phoenix i uzet 2 x 480 koje rade na samo 50% je ne žele pre dominirat tržištem i od silne snage palit ploče, te ih zakopat u vrt... Onda za godinu dana kad izađe još jedna igra sa Vulkanom ja i ekipa anketara ćemo ih otkopat i tražit vlasnike zastarjelog Pascala sa vilama....Chaselola ćemo puštat samo kad zagusti

Moj PC  
3 2 hvala 0
11 godina

oho novi gpu tek sad skužio...zašto si kupio tak lošu zastarjelu arhitekturu?nisi u koraku sa future fičerima ili neš drugo?

SILA/ZGX@ZGamers
17 godina

ZGamer kad ces benchat taj SLI i bacit neki rivju oko iste i gamingu tj ono sto igras trenutno  ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 22:35 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
4mal kaže...

ZGamer kad ces benchat taj SLI ? 

sli nebu u moj komp od crossa 4870...zke?

SILA/ZGX@ZGamers
16 godina
DarthMarkus kaže...

Ma kakva Nvidia čovječe? Ja idem prodat svoju staru1080 Phoenix i uzet 2 x 480 koje rade na samo 50% je ne žele pre dominirat tržištem i od silne snage palit ploče, te ih zakopat u vrt... Onda za godinu dana kad izađe još jedna igra sa Vulkanom ja i ekipa anketara ćemo ih otkopat i tražit vlasnike zastarjelog Pascala sa vilama....Chaselola ćemo puštat samo kad zagusti

Ja sam govorio o usporedbi RX 480 i GTX 1060, a ne o tvojoj cijenjenoj GTX 1080. Tvoji nesuvisli komentari u ovoj temi su apsolutno nepotrebni ili nabijaš broj postova za treću zvijezdicu. Malo se saberi pa smisli nešto pametno i konstruktivno te onda to slobodno i napiši.

Svi smo mi sretni što si ti nabavio GTX 1080 i evo sad smo svi to zapamtili po 1000-ti put da imaš odličnu grafu. Inače ne shvaćam šta će ti GTX 1080 za FHD rezu, nadam se da ćeš ići na 2K ili 4k jer ovo su inače bačene pare.

13 godina
ZGamer kaže...

oho novi gpu tek sad skužio...zašto si kupio tak lošu zastarjelu arhitekturu?nisi u koraku sa future fičerima ili neš drugo?

Ma zajebo sam se...Tek mi se sad oči otvaraju i vidim da to nije to.... Jednostavno kad ti jedna igra i jedan port dobije boost od 15 % u mid segmentu gpua, ovih 190 fpsa u Doomu mi izgleda kao 25...Ode pitat Kanta oce mi prodat natrag Furya posto je i on sad na prastaroj 1080... 

Masteru, ja imam malo previše godina za brojanje zvjezdica, a što se tiče ostalog, donekle si u pravu, a donekle u krivu...Skužaj

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 22:42 (DarthMarkus).
17 godina

hahah sorry zamjenio sam te za Zajeb-a 

jos si mislim znam da se zove na Z i da je kupio nedavno 1080 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 22:44 (4mal).
13 godina
4mal kaže...

pa jesi kupio nedavno dvije 1080? kak sad nece u tvoj komp..objasni 

Ne, jednu... Htio sam dvije 1070 ali mi se nije svidjela sli podrška...Da se kolega Zajeb ne uvrijedi...Nadam se da budu to pokrpali

17 godina

Z-gameru odgovaram 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
MasterOfDisaster kaže...

Tvoji nesuvisli komentari u ovoj temi su apsolutno nepotrebni ili nabijaš broj postova za treću zvijezdicu.  

kaj nisi prije reko ja sam tek na jednoj...

4mal ne zove se bezveze čovjek Zajeb?!

SILA/ZGX@ZGamers
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 22:51 (ZGamer).
9 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...

Ankete na bugu su inace uvjek realan pokazatelj sto je bolje...Veca masa je uvjek u pravu...Zanemarite benchmarke i perfomanse i slijedite krdo..

Pa inace je Nvidia vece krdo, tako da u ovom slucaju izgleda da ekipa vise preferira rx 480 zato jer nije puno slabija, ali zato je bolji zalog za buducnost jer je u DX 12 njena prava snaga

17 godina

kaj se tice SLI-a Tonchi je reko da se neisplati uzimat trenutno za Pascal hmmm koce ga sad znati... 

takodjer se nadam da ce to ispravit inace NV  po neznam koji puta ove god. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Prince-Artas kaže...

Linkao si Tomb Raider kojemu samo an papiru stoji da ima DX 12, u praksi nema veze s vezom, u ostalim igrama je RX 480 jaca ili podjednaka.

13 godina
ZGamer kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Tvoji nesuvisli komentari u ovoj temi su apsolutno nepotrebni ili nabijaš broj postova za treću zvijezdicu.  

Baš mi sad žena sere "Jel opet nabijaš zvjezdice na forumu"

13 godina
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...
Prince-Artas kaže...

Linkao si Tomb Raider kojemu samo an papiru stoji da ima DX 12, u praksi nema veze s vezom, u ostalim igrama je RX 480 jaca ili podjednaka.

Pokaži brojke i dodaj oc na obje kartice...Daj barem 5 novijih igara

16 godina
DarthMarkus kaže...
ZGamer kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ajde ne pričaj gluposti, ti da imaš ženu ne bi ti ona dozvolila da kupiš komp od 10.000-15.000 kn 

Zatucala bi te u crnu zemlju.

9 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...
Prince-Artas kaže...

Pokaži brojke i dodaj oc na obje kartice...Daj barem 5 novijih igara

Pricam za DX 12 igre, o njima je i on pricao...

13 godina
MasterOfDisaster kaže...
DarthMarkus kaže...
ZGamer kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ajde ne pričaj gluposti, ti da imaš ženu ne bi ti ona dozvolila da kupiš komp od 10.000-15.000 kn 

Stjepkova metoda... Ili to ili birtija je bio uvjet...Ovo je jeftinije, a i doma sam...Pitaj Toxica i Stjepka za dodatne savjete...

I još nešto... Jel ti stvarno misliš da prosječna žena može odšarafiti stranicu, popisati hw i provjerit na nabavi kolko što vrijedi ? Jedino što mi bude neugodno je kad me pita gdje ode ta tvoja plaća

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 23:03 (DarthMarkus).
16 godina
DarthMarkus kaže...
MasterOfDisaster kaže...
DarthMarkus kaže...
ZGamer kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Stjepkova metoda... Ili to ili birtija je bio uvjet...Ovo je jeftinije, a i doma sam...Pitaj Toxica i Stjepka za dodatne savjete

To kod moje ne prolazi i tu ne vrijede nikakvi dodatni savijeti. Nego jel onda i ona može spalit 15.000 na svoje pizdarije ili ju ti šalješ redovito u birtiju da možeš odigrati u miru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice