GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.553.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

ma sad su cijene skoro u svim ducanima ispod 4000kn, jos ce to pasti...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Stjepanj kaže...

ma sad su cijene skoro u svim ducanima ispod 4000kn, jos ce to pasti...

Sumnjam, potraznja je ogromna a konkurencije nema...

10 godina
neaktivan
Navodno cijene custom 1060 - vani
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...
ParaNO1d kaže...

Di to? Bitno da sam ja za svoju dao 4900 

U Linksu, Gainward Phoenix, 3700kn..

Pheonixica je bila toliko i kad se pojavila u Linksu. Tako da su cijene iste. Ekipa na forumu koja ih je kupila prije nekoliko tjedana isto je toliko platila. Mislio sam da su sve išle dolje. Sad sam pogledo, iste su cijene i kao prije 2 tjedna kad sam ja uzeo MSI

13 godina
4mal kaže...

Na 4k rezi AA je nepotreban a to svi vrapci na krovu znaju zato nemoj se sramotit i stani. 

ovisi koliki ti je monitor...

4k bez AA je nešto kao 1080p sa 2xAA

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
13 godina

vi i vaši placi...

ono što sam htio reći jest da 4k ne eliminira rubove u potpunosti i što je veći monitor to se više primjeti..

dakle, AA u 4k nije obavezan al nije ni nepotreban... ovisi i o igri

http://www.extremetech.com/gaming/180402-five-things-to-know-about-4k-gaming-were-glitching-our-way-to-gaming-nirvana/3

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran

pikseli u igrama se vide poprilicno i to na 27"@4k, i sam sam se iznenadio...lagani fxaa to popravlja bez prakticki ikavog gubitka perfomasni!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 17:49 (Stjepanj).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

pikseli u igrama se vide poprilicno i to na 27"@4k, i sam sam se iznenadio...lagani fxaa to popravlja bez prakticki ikavog gubitka perfomasni!

monitor nije 4k? naravno da se vide ak imas 1080p rezu. 

xfact
9 godina
Stjepanj kaže...

o boze sad ce ispasti da je 4k i 720p isto...nemoj pretjerivati, 4k medium bez ikakvog aa tsaa fxaa pmaa izgleda bolje od 1080 na ultra s zmaksanim "zamućivačima rubova" i slicnih gluposti

13 godina
protjeran

cek jel ti imas 4k monitor pa znas ili pricas na pamet? imam Dell 4k P2715Q pa ono...kao i benq GW2760 Fullhd!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 21:01 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

cek jel ti imas 4k monitor pa znas ili pricas na pamet? imam Dell 4k P2715Q pa ono...kao i benq GW2760 Fullhd!

Stjepko 27" baš i nije za usporedbu 4k vs FHD...

Moje neko mišljenje je minimum 32" pa i više

13 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
Stjepanj kaže...

Stjepko 27" baš i nije za usporedbu 4k vs FHD...

Moje neko mišljenje je minimum 32" pa i više

pa velim samo da se slazem s sylar951 u nekim igrama su pikseli jako primjetni, jednostavno ti zasmeta! velim opet i sam sam ocekivao da ih necu vidjeti, malo sam ostao razocaran s obzirom na cijenu od  5500kn!

13 godina

A šta vi buljite 20cm od monitora u potrazi za pixelima

13 godina
darijoman kaže...

Tako je, pravi gejmeri se zavale u stolice/fotelje metar/dva od monitora, dzoja u ruci i to je to

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
Je na 1-2 m nebi k vidio..koje ti gluposti pricas, samo da nesto pises....
17 godina
darijoman kaže...

bulje u pixele i gledaju benchmarke cijeli dan, na to se svodi danasnje "gejmanje" i gomilanje hardvera u kucistu.

cim se primjeti da nesto nije u skladu sa OCD-om odma se ide po novu komponentu.

ne trudi se ;)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
NathanDrek kaže...

o boze sad ce ispasti da je 4k i 720p isto...nemoj pretjerivati, 4k medium bez ikakvog aa tsaa fxaa pmaa izgleda bolje od 1080 na ultra s zmaksanim "zamućivačima rubova" i slicnih gluposti

e sad ti pretjeruješ... detalji su detalji, ak ih isključiš, nema ih ni u 4k ni u FHD.. ne možeš medium pretvoriti u ultra samo zato što si povećao rezoluciju

13 godina
Stjepanj kaže...

Cek jesi ti ozbiljan ili trolas sad?

Ti ako ne vidis sa metar udaljenosti na 22" tebi je vid banana, sjeti se starih CRT televizoda i konzola svi su se igrali manje vise na 55cm iliti 21-22" i odmaknes se metar do dva i kuvas MGS na PS2 bez ikakvih problema?!

Obavezna posjeta bijelim mantilima za remont optike xD

11 godina
ParaNO1d kaže...
Stjepanj kaže...

Vidim gtx-ice 1070 lagano svugdje padaju ispod 4000,taman kad se svi vratimo s mora laganini po novi gpu..da imamo za zimu!

Di to? Bitno da sam ja za svoju dao 4900 

wtf kaj fakat 4900 za 1070 ...2much why?mogo si malo naštukat i piknut 1080 za te pare 

SILA/ZGX@ZGamers
13 godina
chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

Ti ako ne vidis sa metar udaljenosti na 22" tebi je vid banana, sjeti se starih CRT televizoda i konzola svi su se igrali manje vise na 55cm iliti 21-22" i odmaknes se metar do dva i kuvas MGS na PS2 bez ikakvih problema?!

Ovo je moram priznat brutalna istina...Ja više kca ne vidim ni s naočalama, a prije sam bio dva metra od 20" tva...

16 godina
odjavljen

Ni ja više ne vidim.  Gledam kupiti 32" 4K monitore i skalirati ih na 200% 1920x1080 da bih fino k'o čovjek vidio sve. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

meni je 55 incha na 2m postalo premalo sljedeca telka ce bit 65 

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina

ja se još nedam držim razmak na jedno 1.5 metar dok sam za kompom al bilo je to prije i puno više...jbg nije zdravo više niti disat a kamoli cjele dane buljit u monitor 

SILA/ZGX@ZGamers
13 godina
chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

pa i ja sam kuvo MGS jedinicu na PS1 i to na portable TV-u iz pi*de materine al to je prošlost... jebeš to, davno sam se okanio konzolitisa

a kad igram na kompu glupo mi se odmicat više od 50-60cm

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 22:46 (sylar951).
17 godina

ja nemrem ko prije vise za kompom sjedit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam tako igrao witchera i mgs (volim taj serijal) tastatura i mis i udri. Onda se sjetim kako se to igralo na konzolama, preblizu sam bio majku mu.

Xbox 360 dzoja i na ovaj 23" i odmaknes se malo cisto da vidis kako ide, doduse igrao sam se i na 32" tv witcher ali gledam bar 2m da se odmaknem, preblizu jbte.

Dzoja je zakon za neke igre, witcher i neki drugi naslovi su totalno druge igre i definitivno opravdava kupovinu dzoje. Probajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Ja sam tako igrao witchera i mgs (volim taj serijal) tastatura i mis i udri. Onda se sjetim kako se to igralo na konzolama, preblizu sam bio majku mu.

Xbox 360 dzoja i na ovaj 23" i odmaknes se malo cisto da vidis kako ide, doduse igrao sam se i na 32" tv witcher ali gledam bar 2m da se odmaknem, preblizu jbte.

Droga je zakon za neke igre, witcher i neki drugi naslovi su totalno druge igre i definitivno opravdava kupovinu dzoje. Probajte.

a moze i prava 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 22:48 (4mal).
9 godina
sylar951 kaže...
NathanDrek kaže...

e sad ti pretjeruješ... detalji su detalji, ak ih isključiš, nema ih ni u 4k ni u FHD.. ne možeš medium pretvoriti u ultra samo zato što si povećao rezoluciju

Da ti doslovno pojednostavim što je pisac htio reći: 1280x1024 na low izgleda bolje nego 640x480 na high...pročitaj o čemu se radi pa bubni pajdo

12 godina

Da nije netko od vas kupio gtx 970 sa njuškala za 1000kn da ga prebijem hahaha. Čovik stavia oglas ima 30 min i ja šaljem poruku i on odgovara nakon 1 sat da je prodana. Pa kad prije u tri materine.

Gamer

1 0 hvala 0
11 godina
4mal kaže...
chaselol kaže...

Droga je zakon za neke igre, witcher i neki drugi naslovi su totalno druge igre i definitivno opravdava kupovinu dzoje. Probajte.

a moze i prava 

dns si na dizalicama i spuštalicama pa sad na đojama...da te nije ovaj duh Ultre malo ponio...a zoberu?

SILA/ZGX@ZGamers
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice