Prvo, ta lista na koju se pozivate s techpowerup stranice i nije baš reprezentativna.
Na čemu temeljiš svoj stav? Obavio si bolje testove?
Prvo, ta lista na koju se pozivate s techpowerup stranice i nije baš reprezentativna.
Na čemu temeljiš svoj stav? Obavio si bolje testove?
Jel bude dosla default 1070? Vidim sve neke FE i OC verzije.
klik ali i to je precjenjeno
Isuse kako me svrbe prsti da narucim lol.
A pazi ovo Asus Matrix 980ti + doom 3 za 3400
jedino još kingpin model nisam našao ispod 3.5K...bila i lightning i classefied
http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-Asus-GeForce-GTX-980-Ti-Matrix-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1029826.html
Da, ali to ne znači ništa za Hrvate...
http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-Asus-GeForce-GTX-980-Ti-Matrix-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1029826.html
Da, ali to ne znači ništa za Hrvate...
Ali znači za rvate
:) Eventualno ako uleti nešto dobro na CU + poštarina...
Rezultati koje imam s GTX 970 više nisu reprenzetativni jer su napravljeni odmah nakon predstavljanja, na "zelenim" driverima, ali zato imam relativno svježe rezultate s GTX 980.
Evo par:
Gigabyte GTX 980 G1 Gaming; Base Clock: 1228 MHz, Boost Clock: 1329 MHz (stvarni clock: 1367-1380 Mhz)/Memory Clock: 1752 MHz;
Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; Base Clock: 1595 MHz, Boost Clock: 1785 MHz (stvarni clock: 1925-1975 Mhz)/Memory Clock: 2002 MHz.
Unigine Valley
1080p:
GTX 1070: 96.4 fps
GTX 980: 72.7 fps
Koliko god me ona cijena mami za GTX 980 Ti nekako ne zelim uzimat staru seriju. Nvidia je poznata po tome da zapostavlja prijasnje serije uvezi drivera. Necu nikad zaboravit kad je Witcher 3 radio bolje na GTX 960 nego na GTX 780 ti
NVidioti
Uzmi radje neki oc 1070
Koliko god me ona cijena mami za GTX 980 Ti nekako ne zelim uzimat staru seriju. Nvidia je poznata po tome da zapostavlja prijasnje serije uvezi drivera. Necu nikad zaboravit kad je Witcher 3 radio bolje na GTX 960 nego na GTX 780 ti
Ista stvar i mene brine, uzeo bi polovnu 980ti ali eto kad Nvidia sa svakom novom serijom zapostavi staru... A smiješno je da u nekim novim igrama npr. 1060 radi bolje od 980ti
Ima li tko iskustva sa ovom trgovinom gdje je kolega u prethodnim postovima ostavio link ?
Ista stvar i mene brine, uzeo bi polovnu 980ti ali eto kad Nvidia sa svakom novom serijom zapostavi staru... A smiješno je da u nekim novim igrama npr. 1060 radi bolje od 980ti
To ce se sigurno dogoditi, a steta jer ove cijene za tu graficku su sada jako primamljive.
NVidioti
Uzmi radje neki oc 1070
Tesko je odlucit stvarno. Kad bi znao da ce do recimo jeseni pasti cijene GTX 1070 onda bi cekao.
Ima li tko iskustva sa ovom trgovinom gdje je kolega u prethodnim postovima ostavio link ?
To je broj 1 trgovina za kupovinu hardvera u Njemackoj i 99% sam siguran da NE dostavljaju u HR.
NVidioti
Uzmi radje neki oc 1070
Tesko je odlucit stvarno. Kad bi znao da ce do recimo jeseni pasti cijene GTX 1070 onda bi cekao.
Ma burky past će cijena ali do jeseni ko živ ko mrtav
Ma burky past će cijena ali do jeseni ko živ ko mrtav
Strpljenje mi stvarno nije jaca strano. Jos najbolje da pad bude 300kn.
To je broj 1 trgovina za kupovinu hardvera u Njemackoj i 99% sam siguran da NE dostavljaju u HR.
Odlično, ali dostavljaju u Austriju odakle mi rođak šalje poštom
Uh, sad se i ja nećkam da uzmem tu 980 Ti za 3800 krznenih
Uh, sad se i ja nećkam da uzmem tu 980 Ti za 3800 krznenih
Pričekaj bit će ti moja jeftinija samo dok mi ovih dana stigne 1070 ka
Znam da je off topic ali upravo mi grafa izbacila artefekte po ekranu.
Ne daje signal na ekran, a kada spojim na integrušu sve radi.
E sada kako da znam dali je do grafe ili do pci slota?
Ako je crkla, uletiti će 1070-tka.......
ponovo je izvadi/premjesti i instaliraj pa javi
Nemojte pušiti te priče o zapostavljanju starih serija, samo kako bi vam se prodale nove kartice pored jeftinih starih; pogotovo zato što su Maxwell i Pascal iste arhitekture.
Probao sam to i neće, čak sam je stavio u drugi slot pa ništa.
Dali uopće i može raditi na drugom slotu koji nije primarni?
Uopće ne daje signal na monitor.
Onda je peci ak ne sljaka zemi 1070k
Nemojte pušiti te priče o zapostavljanju starih serija, samo kako bi vam se prodale nove kartice pored jeftinih starih; pogotovo zato što su Maxwell i Pascal iste arhitekture.
Prvo kažeš jedno pa sad ovo, koje je na kraju ?
U krivu si. Nekoliko puta smo tome svjedocili.
Prvo kažeš jedno pa sad ovo, koje je na kraju ?
Hmm, ne vidim problem? To su problematični driveri, ništa više, ništa manje. Niti je prvi niti je zadnji put da Nvidia ili AMD imaju botchane drivere.
U krivu si. Nekoliko puta smo tome svjedocili.
Nismo. To je mit koji se širi po nekim forumima, a kako odgovara i Nvidiji, zašto bi ga se netko trudio opovrgnuti. :)