- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Po treunutnim leakovima RX480 je između GTX 970 i GTX 980, više prema 970. Nema šanse da bude brži od jedne GTX 1070, u CF-u je također upitno dok ne dođu benchovi mada osobno sumnjam. A otići s GTX 970 na samo jednu RX480 nema apsolutno smisla. Pričekaj RX490 ili kako će se zvati, a ovo je glupo i uzaludno. Ne vidim što bi uopće dobio prelaskom s GTX 970 na RX480, jedino podršku za VR...

Tonemo sve dublje i dublje. Sad samo moramo vidjeti dokle možemo doći.
Uzmeš RX 480 i izdržiš do vege. Ili idući mjesec polovnu GTX 970. Na ovoj 1080 buš popušio lovu epskih razmjera.
Sa time nebi apsolutno nista dobio, prodao sam R9 390 jer trebam jacu grafu, sada da ponovo kupujem nesto podjednakih performansi nema nikakvog smisla. Šta se tice pušenja love, gle lovu ces uvijek popusit kako god okrenes, kada dođe gtx 1080ti ili Vega, ja cu se vec dobrano naigrat na gtx 1080, a isto tako kada dođe gtx 1080ti, opet ce 10 mjeseci nakon nje dolaziti nova serija pa ti na kraju sve dolazi na isto, i samo se vrtis u krug.
Na kraju krajeva ja na svakoj novoj seriji mijenjam grafu, tako da mislim da c emi godinu ipo dana izdrzati ta gtx 1080, a ako nece promjenim ju ranije sa Vegom...
tako i kod mene
Tonci onda nemoj prodavat titan x ako je tako dobar,zasto ga uopće prodaješ?
Pa i ne prodaje, samo prica da prodaje/bi prodao, ja eto pokusavam/kupujem 3 komada TX od Toncia barat bratu evo ima dva mjeseca i nikako da ih "porodimo" :) :). Ocel to Tocni ajmo , nova mashina je u slaganju a neda mi se prebacivat sadasnje kartice ;).
GTX 1070 non FE.
MSI Armor, Gaming 8X i Gigabyte G1 Gaming. Kome pare nisu problem, navalite dok ima
zašto su founders edition na lošem glasu?
Jer su vrlo tihe.

Ne znam otkud to, čak naprotiv. Ljudi ih ne kupuhu pošto custom modeli imaju veći OC potencijal i manje se griju te ipak imaju tehnologije da se ventilatori ne vrte dok temperature ne pređe 60 stupnjeva. Kod FE toga nema i blower tip hladnjaka stalno vrti. Daleko od toga da su loše, stvar je toga što ljudi preferiraju. Ja osobno Čekam MSI Gaming 8X pošto mi ide uz sadašnji build po bojama i svemu...
Radi buke ,loseg oc-a,nekima su ruzne i kostaju vise
Iskreno meni tak svejedno i sam sam ih imao i sad ih imam
Poziitivno je to stonje chamber fan pa pushe zrak van sto je idealno u multy gpu sustavima uz to ne siluju pci-e konektore
Jer su rubosnije te cvrsche gradje ☺
FE ima jednak oc potencijal, sve ostalo su price za malu djecu.
GTX 1070 non FE.
MSI Armor, Gaming 8X i Gigabyte G1 Gaming. Kome pare nisu problem, navalite dok ima
Koliko su kostale GTX 970 kad su izasle? Ovo je kradja.
GTX 1070 non FE.
Koliko su kostale GTX 970 kad su izasle? Ovo je kradja.
ja bi na njihovom mjestu stavio cijenu 2000$ jer dok ima ludjaka šta kupuju nije kradja, nitko te ne tjera da im tutneš lovu
Je da, sve netko kod nas trči kupit grafu za 4500kn. Sumnjam da je i vani puno bolje. Prije bih rekao da ih malo imaju u prometu nego da se prodaju ko lude.
Koji ce ti k Fanboy verzija?

3.5 keka al gotovina oko 4k je bila msi g4 na krticu
Stigla mi je danas grafa nakon desetak dana čekanja. Nakon 2 mjeseca na integruši mogu samo reći - napokon.
Usporedba s GTX 980 G1, stock vs stock.
GTX 980 G1: 12140
GTX 1070 G1: 15586
Boost bez ikakvog overclockinga 1975 MHz.
1. na forumu ...cestitke
dal je moguće da si dobio haribo u nekom Hrv dućanu?
nažalost, bojim se je ovo u Njemačkoj kupljeno
sretno sa grafom
Ja sam evo isto 2 mjeseca na integriranoj i za 7 dana uzimam 1070 , najvjerojatnije iz Computeruniversa. Nadam se da si zadovoljan dobivenim. Ja znam da ću ja biti. Želim ti svu sreću u daljnjem igranju igara.
Haribo je od Casekinga-a, lijepo od njih.
Cestitam na prinovi.
Di su oni kaj su rekli da ruzno izgleda G1 gaming? Btw. Xtreme verzija za 1070 je tek u dolasku: http://videocardz.com/61411/gigabyte-announces-geforce-gtx-1070-xtreme-gaming
Jedino kaj mene cudi kod te Gigabytice koju si kupio su samo 2 toplovodne cijevi u cijelom dizajnu, no nist cudno s obzirom na malenu povrsinu chipa.
Xtreme ima duall ball bearing lezajeve ventova tako da to jesu dugorocno dobri ventovi. Ovo sto je lik dobio se zna desit.. zato postoji jamstvo.
Cestitam na prinovi.
Di su oni kaj su rekli da ruzno izgleda G1 gaming? Btw. Xtreme verzija za 1070 je tek u dolasku: http://videocardz.com/61411/gigabyte-announces-geforce-gtx-1070-xtreme-gaming
Jedino kaj mene cudi kod te Gigabytice koju si kupio su samo 2 toplovodne cijevi u cijelom dizajnu, no nist cudno s obzirom na malenu povrsinu chipa.
Moram priznati da sam i ja bio malo skeptičan zbog toga, ali ako Gigabyte zna nešto odraditi, onda je to napraviti kvalitetan i efikasan cooler.
Pustio sam Valley da se malo vrti u pozadini, ovo je temperatura, taktovi i ostalo nakon cca 25 minuta: slika