Dis narucija??
AUDIOFIL
AUDIOFIL
Nisu još, ali uskoro mislim. U EVGA. :)
Nisu još, ali uskoro mislim. U EVGA. :)
Da oni su fakat država za sebe...Imaš sve ostale i EVGA...
Pokojni Vlada, koji sad trola po srpskim i stranim forumima je nekad i znao pogodit za njih neke stvari...
Još jedna igra koja treba više od 4gb Vrama , according to that hairy guy...
I totalno glupa metodoligija testiranje - 1080 mu na skoro 2 Ghz, 980 Ti na 1228 iako svaka ide + 200 još, Fury na 1050
...
Što reći, kakvu posluku porati...
EDIT :
970scc brža od FuryX na 1440p
???
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Još jedna igra koja treba više od 4gb Vrama , according to that hairy guy...
I totalno glupa metodoligija testiranje - 1080 mu na skoro 2 Ghz, 980 Ti na 1228 iako svaka ide + 200 još, Fury na 1050
...
Što reći, kakvu posluku porati...
EDIT :
970scc brža od FuryX na 1440p
???
Pravilnije bi bilo reći "koristi" nego treba
.
Daj Stjepko pogledaj ovog čupavog majke ti...
I pogle 4:45...
Ma muka mi je više od svih tih silnih youtubera i njihovih recenzija,svak na svoju stranu vuče,ima toliko parametara u igri da su mi počeli izgledat ko naši političari!!
Daj Stjepko pogledaj ovog čupavog majke ti...
I pogle 4:45...
bas gledam, cudno skroz
(taj kanal mi se ne svida uopce), no kak sam i predpostavljao 1070 nastavlja fenomenalnu 970
.
Ak pogledas specke 1070 mala je razlika naspram 1080 sto je odlicno, ja ili bilo tko drugi bi bili ludi da sad kupujem gtx 980ti/t-x...sad je 4000kn gtx 1070 za 1mj ce biti na 3500kn ako ne i nize...tu karticu uzimam definitivno, samo cekam da vidim koji ce tocno modeli biti kod nas...
980ti je i dalje 5500kn, ak joj polovna cijena bude oko 3000kn neki ce debelo popljugati zbog gtx 1070! debeloooo
a o titanu da ne govorim...uzalud vam trud sviraci, nvidia napacuje dodatnih 4gb rama za 4000kn vise novaca!
lol! ubijaju sami sebe tj svoje proizvode, no zadnjih 5 serija su sve bolji i bolji a rulja se otima...
tko nebi kad ce gtx 1070 da ubija sve zivo i mrtvo!
lp
pa no sli 1070 neki oc model i vozis 4k u 2k16/17bez beda 
pa no sli 1070 neki oc model i vozis 4k u 2k16/17bez beda 
da ta kartica ce ocigledno biti ubojica za sli, imaju 8gigi rama dovoljno za 5k rezu i sve sljedece naslove na poprilicnim detaljima! no zabrinjava me gdje je tu Amd i njegov radeon, pogotovo fury i fury-x, ta kartica meni osobno na danasnji dan ne vrijedi vise od 3000kn(u ducanu da se razumijemo)...bez uvrede!lp
e nemoj tako iako se slabo oca moj cf je zvijer za 4k do vege ili pascala 
A gdje bi bio, 2x480 će koštat ko jedna 1070 a očekuje se da u CF obriše pod s njom
.
pa vidimo iz prilozenog radi TB 3.0 chip je na samom limitu kod ocanja dok kod polarisa ima lufta i to dosta
490 cf ce tako brisat pod sa 1080 isto 
Pa ova 1070 klokana ne može držati witcher 3 na 1440p ni u 30 fpsa na max detaljima. Meni to nema smisala kad je tolika lova u igri.
kod ocanja dok kod polarisa ima lufta i to dosta
To ne možeš nikako znat...
Pa ova 1070 klokana ne može držati witcher 3 na 1440p ni u 30 fpsa na max detaljima. Meni to nema smisala kad je tolika lova u igri.
kak ne drzi, 30fps-a drzi gtx970...55 sam imao s 970/ultra/hair on/1080p!
koliko će uopće koštat u HRV 1070? otprilike barem
i koliko fps-a daje 1080 u witcher 3 na 1440p?
neda mi se listat prijašnjih 88 stranica pa ko može odg thx
da fhd a na 1440p bi imao 25 jedva sa njom 
50 all max out
ja na 2k imam 80-85 
4k 45-50 60 rijetko
witcher je ljepi ubojica 
koliko će uopće koštat u HRV 1070? otprilike barem
i koliko fps-a daje 1080 u witcher 3 na 1440p?
neda mi se listat prijašnjih 88 stranica pa ko može odg thx
Startna cijena je sada oko 4100kn (prednarudžba) ali brzo će to kroz koji tjedan ili najviše mjesec - dva past ispod 4000kn na oko 3500kn pretpostavljam. Pa daje dosta FPS-a, ovisi o postavkama. Ako pratiš hardware ugrubo je brza kao GTX 980 Ti ili TitanX što je do prije mjesec dana bilo najbrže u single GPU gamingu što znači da je dobra
.
da fhd a na 1440p bi imao 25 jedva sa njom 
pa nema sanse, kakvih 25 fps-a! sad bas gledam po youtubeu 970-tka daje cca 35fps-a ultra@hair on,1440p... ali evo mozda se varam pa nek netko provjeri s gtx970 ima vas hrpa s njom...
a velike razlike nes ti cekia 
kak ne djeztusents nije mogo nis a ti i tx ili vegu kupujem samo u aio izdanju ...jebiga navikao na mrklu tisinu i konpaktnost te niske tempe 
stop dugim karticama sa pipovima i fanovima koji siluju i pigaju nase pci slotove 
pa vidimo iz prilozenog radi TB 3.0 chip je na samom limitu kod ocanja dok kod polarisa ima lufta i to dosta
490 cf ce tako brisat pod sa 1080 isto 
to se traži neka je konkurencija pa makar i sa 2 na 1 pa da i toj 1 padne cijena! 
a velike razlike nes ti cekia 
pa ta rezolucija + detalji, razlika u fps-u je ogromna 25 vs 35, neznam sta je smjesno?! ak izracunas to je 40%
tebi je to mala razlika?
meni osobno je jer sam razmazen jebiga 2god na 4k vec gejmam idemo podic ljestvicu 

ja bi se zabrinuo, polovna fury-x ce po ovome vrijediti cca 50% njene trenutne cijene...bio sam odsutan zadnjih tjedan dana pa sam slabo pratio no ovo mi je šaka u glavu za amd
opet...a njih nigdje, predstavljaju tamo neko ruzno pace iz doba yugoslavije( crni, plasticni, odvratni referentni dizajn star 10g)
koji k?!...skrivaju se ko vanzemaljci u dosjeima-x!
i to tamo neki low-mid gpu!
lp
LOL, ne brini biti će ih u 7. mjesecu u većem broju po trgovinama nego ovih preskupih i precijenjenih shitworksa