Gts 450

poruka: 81
|
čitano: 16.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Gts 450
ivanoile kaže...

Svašta!!! To je isto kao da mu kažeš, ja sam hodao po vatri i nisam se opekao. Zašto misliš da on neče??

Držao sam i ja Phenoma x4 + HD4850 na codegen 400. Ali držao sam samo nekih mjesec dana. I nije bio nikakav OC u pitanju.

Stavio sam, čisto da malo istestiramo u kakvom je stanju, koje je nakon tih mjesec dana riknilo.

To su šrotovi od napajanja i amen. Sve malo ozbiljnije na takva napajanja stavljajte na svoju ruku.

Nemojte poslije govorit rekla/kazala.

Ja osobno ne bi sami hdd držao na tom napajanju.

Druga je stvar ako se nema novaca. Ali nemojte onda forsirat neki jači hardver.

Veča je vjerovatnost da če napajanje riknit nego da če ostat čitavo.

A ako povuče još šta za sobom, onda je banana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 12:36 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan
Gts 450

Izvinjavam se nisam napomenuo da uzimam ovo napajanje..Ono ce 100% drzat obe al koju da uzmem.Ja bi radije gts 450 zbog garancije i zbog 1 gb ddr5 memorije sta mislite vi.

0 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...

Kako bezveze lazete covjeku.Nije svako MS napajanje lose.Ja sam drzao Phenoma 955BE na 3.9Ghz,zajedno sa GTX 460 1 Gb,2 plocice po 2GB DDR3,2 HDD,3 venta itd,i to pola godine.Ali danas eto nasla se prilika uzeo VX-a za 200kn,

I naravno imao sam isto napajanje kao auto teme,ali to ne znaci da ce i njemu drzat.

Pa ja sam mu samo rekao sto sam ja drzao sa takvim napajanjem.Isto sam negdje procitao da su od MS-a napajanja jako laksa u u usporedbi sa Corsair-om.To nije istina,drzao sam u ruci jedan MS od "550W" i VX 550 i razlika jako jako malena.

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Pa ja sam mu samo rekao sto sam ja drzao sa takvim napajanjem.Isto sam negdje procitao da su od MS-a napajanja jako laksa u u usporedbi sa Corsair-om.To nije istina,drzao sam u ruci jedan MS od "550W" i VX 550 i razlika jako jako malena.

MS otpada i za jednu i za drugu grafu. Don je to fino sročio:

"ne bih ga držao ni kao podmetač za vaze"

Imao sam u rukama Inter Techov Energon od 750W (right, ošla 4890 na njemu) i VX450 i razlika je zaista primjetna. Inače, 750W je Andertekov shrot model dok je 650W CWT-ov čini mi se i po komentarima se bolje drži od 750W modela.

15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Izvinjavam se nisam napomenuo da uzimam ovo napajanje..Ono ce 100% drzat obe al koju da uzmem.Ja bi radije gts 450 zbog garancije i zbog 1 gb ddr5 memorije sta mislite vi.

Nemojte sad tu raspravljat se jel dobro ovo napajanje gore sto sam stavio link.

16 godina
neaktivan
Gts 450

pozz...

evo ovako imam ovu gts 450 glh model 1 gb karticu kupio ju nedavno...

e sad ovako dok sam imo gt 8600 nikad nisam imo nikakvih problema s komp.

kad sam stavio ovu karticu unutra na call of duty-u mi se na multplayeru samo slika zamrzne znaci bude mi crn ekran 4-5 sec i ponovo se vrati normalno slika...imo sam skinute nove drivere s nvidi-ne stranice i i sta stvar mi se dog.jucer sam to sve pobriso i stavio org.drivere sto sam dobio na cd-u i opet ista stvar...

neznam u cemu je problem!!! dali se pregrije,dali je slabo napajanje imam asus-ovo 450 w komp.mi je malo overclociran nebi reko da je zbog pregrijavanja jel imam ona svoj hladnjak i ja sam stavio jos jedan da puse po njoj i po maticnoj ploci.

dali netko zna sta da probam napravit ili u cemu je problem ???

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gts 450

D i ja ne otvaram novu temu pa da pitam. Je li veliki dobitak u performansama u Photoshopu Cs5, onako ponekad malo bezveze? I hoce li neko Frontier 450 W napajanje izdrzat GTS 450?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gts 450

ovdje nitko nedaje odgovore na pitanja???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bongy kaže...

pozz...

evo ovako imam ovu gts 450 glh model 1 gb karticu kupio ju nedavno...

e sad ovako dok sam imo gt 8600 nikad nisam imo nikakvih problema s komp.

kad sam stavio ovu karticu unutra na call of duty-u mi se na multplayeru samo slika zamrzne znaci bude mi crn ekran 4-5 sec i ponovo se vrati normalno slika...imo sam skinute nove drivere s nvidi-ne stranice i i sta stvar mi se dog.jucer sam to sve pobriso i stavio org.drivere sto sam dobio na cd-u i opet ista stvar...

neznam u cemu je problem!!! dali se pregrije,dali je slabo napajanje imam asus-ovo 450 w komp.mi je malo overclociran nebi reko da je zbog pregrijavanja jel imam ona svoj hladnjak i ja sam stavio jos jedan da puse po njoj i po maticnoj ploci.

Razlikuj hladnjak (cooler) i ventilator (fan).

Idi na OVU stranicu, unesi podatke, skini i instaliraj driver-e.

Koji je Call of Duty? Koje su temperature procesora?

Nije do napajanja... Napajanje ne izaziva takve pojave.

dragan225 kaže...

D i ja ne otvaram novu temu pa da pitam. Je li veliki dobitak u performansama u Photoshopu Cs5, onako ponekad malo bezveze? I hoce li neko Frontier 450 W napajanje izdrzat GTS 450?

http://www.nvidia.com/object/adobe_photoshop.html

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
16 godina
neaktivan
Gts 450

ma sve sam ja moguce drivere probo,al gresku mi na unique hevenu stalno izbacuje da nevalja netsta s dx-om skinio i novi dx ista stvar. poslo sam graficku na reklamaciju pa cu vidjet sta oni kazu.sad sam stavio gt 8500 zamjensku i normalno mi odradio test do kraja bez ikakvih problema 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gts 450

Ja guram hd5770 i c2d na Ms-u 400w..

Zasad je sve ok..ali naravno planiram ga mijenjat, vjerojatno, samo zbog sigurnosti..

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brane47 kaže...

Ja guram hd5770 i c2d na Ms-u 400w..

{#} aj nabaci sliku komplet konfe, da i ja vidim tu fantastičnu pogonjenu soluciju.

14 godina
neaktivan
Gts 450

stavim sliku, popodne, sad zurim..

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brane47 kaže...

Sorry što sam se onako nasmijao, ali nisam izdržao.

Dobro, možda nisi imao novaca za bolje/kvalitetnije/izdržljivije i svakako pogodnije napajanje za navedenu kombinaciju,

ali čemu onda stavljanje još jedne grafe u Cross??

Kolko god 2xHD5770 ne tražile previše, MS400 nije ni blitu onoga što bi ti trebao imat.

Ja ga osobno ne bi stavio ni na jednu grafu, a kamoli dvije u kombinaciji.

Ne samo da riskiraš crkavanje napajanja, nego riskiraš i ostale komponente.

Ili barem, neku od ostalih komponenti.

Vjeruj mi, MS je smeče nad smečem, te se zaista igraš sa životnim vijekom svojih komponenti.

Mjenjaj to što je prije moguče. A moj ti je savjet da vadiš tu jednu grafu, prije nego uzmeš drugo napajanje.

I ništa nemoj OC-at, nego sve ostavi kako je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 13:07 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan
Gts 450

Da ne otvaram novu temu:

Prije 4 mjeseca sam kupio grafu point of view gts 250 1 gb... platio sam je 1024 kune ( u adm-u)... jeli to realna cijena za tu grafu??? 

Jesam li mogao bolju grafu kupit za te pare?

Inace volim igrat igre...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 15:46 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
brane47 kaže...

Sorry što sam se onako nasmijao, ali nisam izdržao.

Dobro, možda nisi imao novaca za bolje/kvalitetnije/izdržljivije i svakako pogodnije napajanje za navedenu kombinaciju,

ali čemu onda stavljanje još jedne grafe u Cross??

Kolko god 2xHD5770 ne tražile previše, MS400 nije ni blitu onoga što bi ti trebao imat.

Ja ga osobno ne bi stavio ni na jednu grafu, a kamoli dvije u kombinaciji.

Ne samo da riskiraš crkavanje napajanja, nego riskiraš i ostale komponente.

Ili barem, neku od ostalih komponenti.

Vjeruj mi, MS je smeče nad smečem, te se zaista igraš sa životnim vijekom svojih komponenti.

Mjenjaj to što je prije moguče. A moj ti je savjet da vadiš tu jednu grafu, prije nego uzmeš drugo napajanje.

I ništa nemoj OC-at, nego sve ostavi kako je.

covjek ima garanciju pa deri dok ide kad bude pred kraj garancija onda mjenjaj {#}

15 godina
bongy kaže...

covjek ima garanciju pa deri dok ide kad bude pred kraj garancija onda mjenjaj {#}

Svašta!!

Što se mene tiče, radite šta hočete.

Ja samo dam po koji savjet, s ciljem da olakšam ili pomognem ljudima.

S tim napajanjem ne riskira samo konkretno napajanje.

Več je u rizik stavljen i ostatak konfiguracije.

Ali opet kažem!! Šta se mene tiče, slobodno deri.

Ja ga ne bi stavio ni da ga đabe dobijem.

Opet, s druge strane se pitam, možda čovjek nema novaca??

Ali onda mi sine, zašto ej onda stavljao drugu grafu??

Ako se ima za dvije grafe, onda bi se moralo imat ia za neko poštenije napajanje.

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
bongy kaže...

covjek ima garanciju pa deri dok ide kad bude pred kraj garancija onda mjenjaj  {#}

Svašta!!

Što se mene tiče, radite šta hočete.

Ja samo dam po koji savjet, s ciljem da olakšam ili pomognem ljudima.

S tim napajanjem ne riskira samo konkretno napajanje.

Več je u rizik stavljen i ostatak konfiguracije.

Ali opet kažem!! Šta se mene tiče, slobodno deri.

Ja ga ne bi stavio ni da ga đabe dobijem.

Opet, s druge strane se pitam, možda čovjek nema novaca??

Ali onda mi sine, zašto ej onda stavljao drugu grafu??

Ako se ima za dvije grafe, onda bi se moralo imat ia za neko poštenije napajanje.

Covjece, pa odakle tebi da imam 2 u cf-u?

Imam single 5770 i c2d kojeg sam vratio na default clock..upravo zbog toga, da mi izdrzi napajanje jos mjesec dana, il manje..

Nije me pamet ostavila da stavim 2 u cf..cudi me sto i ovo radi..svjestan sam rizika, ali sta sad..samo kazem da zasad ide..ko da neznam da je srot..hrv. brand, kina djelovi..

15 godina
brane47 kaže...

{#}šamarčina za mene i to od mene {#}.

Duboke isprike!! Imam upalu sinusa i več sam dosta u kučnom pritvoru.

Valjda je to rezultiralo krivim čitanjem.

Umjesto onog cd2 , ja sam uhvatio cross.

Svašta!! Tako ide kad se brzo čita.

Još jednom isprike, ali svakako gledaj zamjenit napajanje što prije mogneš.

MS, a pogotovo ovi slabiji modeli nisu za ništa {#}

14 godina
neaktivan
Gts 450

Ma mi smo Bosanci jednostavni preskupi....sad se kajem sto nsiam ja svoj PC uzeo u Protisu....dao sam 800KM za igracku...ccc pih

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
brane47 kaže...

{#}šamarčina za mene i to od mene {#}.

Duboke isprike!! Imam upalu sinusa i več sam dosta u kučnom pritvoru.

Valjda je to rezultiralo krivim čitanjem.

Umjesto onog cd2 , ja sam uhvatio cross.

Svašta!! Tako ide kad se brzo čita.

Još jednom isprike, ali svakako gledaj zamjenit napajanje što prije mogneš.

MS, a pogotovo ovi slabiji modeli nisu za ništa {#}

Ma np, i imslio sam da si krivo procitao..i ovo sam se jedva usudio staviti..znam kolko je bitno napajanje dobro..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice