nešto me džep zasvrbio i wolio bi da uzmem 2 HD 5870 i da ih ućeram u CF šta vi mislite hoće li sve igre današnjice ići na 1920x1080 (može i 1680x1050) na MAXXX settings,dx11,8xAA bez problema trenutno imam CF HD 5750 i snage je kao 1x HD 5850,hvala unaprijed
nešto me džep zasvrbio i wolio bi da uzmem 2 HD 5870 i da ih ućeram u CF šta vi mislite hoće li sve igre današnjice ići na 1920x1080 (može i 1680x1050) na MAXXX settings,dx11,8xAA bez problema trenutno imam CF HD 5750 i snage je kao 1x HD 5850,hvala unaprijed
Prije par dana si ruku u vatru davao za amd i govorio da je puno bolji od intela u igrama, preporučao ga svakome...sad odjednom intela imaš...
OT:ovo ti je sasvim dosta, što si uopće išao stavljati(iako, da se razumijemo, ništa ti ne vjerujem) 2x5750, kad si za parsto kuna više mogao imati 5870...
prije 10 dana sam dizao amd u oblake i falio ga ali ona ploča za phenoma 965 nije podržavala ram od 1600mhz tako da sam uzeo i5 i ovu drugu 1156 ploču koje podržavaju ram do 1600mhz
prije 10 dana sam dizao amd u oblake i falio ga ali ona ploča za phenoma 965 nije podržavala ram od 1600mhz tako da sam uzeo i5 i ovu drugu 1156 ploču koje podržavaju ram do 1600mhz
Bravo, hvala na savjetu. Idući put kad budem imao problema s ramima promijenit ću ploču i procesor...
aj daj sliku gpu i cpu-z-a...
onda ćeš dobiti pomoć!
I zašto bi ti sad mjenjao ove dvije kad su to sasvim dobre grafe a ako imaš pare slobodno ako ćeš i dvije HD5970
Potpuno nepotrebno bacanje para...da me toliko svrbe novci uzeo bih si Dell 27"/30" monitor ili radije 2x24"!
ma mali je doša sr*t po forumu, samo radi probleme
5870 u crossfire na rezoluciji 1920x1080 ili 1680x1050.
stvarno bezvezno bacanje para i nepotrebno. i jedna 5870 je puno za 1680x1050 a kamoli neće bit 2.
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
daj i BUG da se vidi na njima
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
daj sliku cpu-z i gpu-z...
kako pališ kompjuter kad je tako izvan kućišta?
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
daj i BUG da se vidi na njima
??? ne kontam ovo??? kakav BUG da dam ???
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
I naravno...na prvoj slici ti je matična s i7 procesorom...
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
daj sliku cpu-z i gpu-z...
kako pališ kompjuter kad je tako izvan kućišta?
slikao sam odmah pri kupovini da se malko ku**** na forumima
aa cpu-z i gpu-z sad ćeš i to dobiti xd
ljudi šta je s vama? kao prvo: ako čovjek ima para i oće dati za dvije 5870 neka daa i amen,kao drugo: zašto bi lagao?!?!?
e sad...dvije 5870 u crossfireu,radilo bi ti se sigurno na max,ali vidim da imaš i5...možda bi mogao se prebacit na i7 i oc na 4ghz ,onda bi to bilo to...i da...ja bi prije uzeo 5970..vidio sam da je bolje od tog CFa
Aj skužia sam te, nisam budala...
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
nee!ono je scythe 2 cooler na i5-ici zato što je klokan na 3.6
ljudi šta je s vama? kao prvo: ako čovjek ima para i oće dati za dvije 5870 neka daa i amen,kao drugo: zašto bi lagao?!?!?
e sad...dvije 5870 u crossfireu,radilo bi ti se sigurno na max,ali vidim da imaš i5...možda bi mogao se prebacit na i7 i oc na 4ghz ,onda bi to bilo to...i da...ja bi prije uzeo 5970..vidio sam da je bolje od tog CFa
A pogledaj malo teme, lik nije pri sebi...
Uglavnom, reka je da ima i5..a na gornjoj slici ti je matična s socketom 1366 i memorijom u triple channelu...
dovoljan razlog za prijavu od mene!
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
da i slučajno je na slici trokanalna mamorija na u tvom pcu piše 2x2
zakasnija
I gdje je sad taj ss
i stavi sliku buga u kadar
I gdje je sad taj ss
Ma otkriven je lik već...ad traži po googleu gpu-u 2x5750
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
zakasnija
ooo zemljo otvori se !!! ono je dual channel ploča i ima 4 slota za ram !!!!jedan se ne vidi od coolera a dok tri channel memorije imaju 6 slotova !!!!!
čime se ovdje ljudi bave ja stvarno ne kužim... ovaj se forum pretvara u nešto strašno
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
zakasnija
ooo zemljo otvori se !!! ono je dual channel ploča i ima 4 slota za ram !!!!jedan se ne vidi od coolera a dok tri channel memorije imaju 6 slotova !!!!!
pa na slici i je 6 slotova
e sad...dvije 5870 u crossfireu,radilo bi ti se sigurno na max,ali vidim da imaš i5...možda bi mogao se prebacit na i7 i oc na 4ghz
Zašto na i7? Zar i5 nije dovoljno jak za "gayming"? Ajde molim te prosvijetli me...
traži na guglu Aleksandar Ješić...
evo vidite ko laže
to je moja konfa !!!
Slika Br. 1. Zašto imaš ondje 3 ili 6 GB ram-a, ne znam točno po kolko GB su moduli, a pod MOJ PC piše da imaš 2 x 4GB DDR3 to jest 8GB.
Ja isto mislim da lažeš i zahebavaš se ovdje po forumu.
e sad...dvije 5870 u crossfireu,radilo bi ti se sigurno na max,ali vidim da imaš i5...možda bi mogao se prebacit na i7 i oc na 4ghz
Zašto na i7? Zar i5 nije dovoljno jak za "gayming"? Ajde molim te prosvijetli me...
ak imam sve uber,zašto nebi još malo para nadodao ako IMA i dao za i7? oc je sigurno veći