AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 534.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: AMD Vega

To je "stari" video no kad ga već spominjemo, ispada da je AMD (opet) ispred svog vremena sa tehnologijama ali uspijeh istih ovisi o developerima hoće li i u kojoj mjeri iskoristiti te tehnologije. Da se nebi ponovila priča kao sa asyncom kojem su trebale godine da postane imalo relevantan.

13 godina
neaktivan
AMD Vega
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Vega

RX580 i RX560 Ashes rezultati, od AMD zaposlenika

u ovome testu RX580 je u rangu 1070 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2017 12:47 (X3M).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
AMD Vega

Jbte bise AMD do kad cemo samo gledati usporedbe s starim karticama i po 2g...(te perfomasne je 2015g imala gtx 980ti)lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2017 16:40 (Stjepanj).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

To ti je napredak vege kako se čini i ona prva vijest što stoji da će biti malo jača od Gtx 1070

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Vega

Da mi je prošlu godinu netko rekao da ću u 2017. imat AMD proc i Neviđija karticu pljunuo bi mu u oko...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

Ma tek je godina počela sad će se Intel staviti da izbaci igpu nabaca jezgri i opet napravi monopol 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
dreadmoore kaže...

Ma tek je godina počela sad će se Intel staviti da izbaci igpu nabaca jezgri i opet napravi monopol 

Sudeći po xeonima nije im problem nabacat jezgre

neda mi se
12 godina
AMD Vega

Meni ovo iscekivanje jako ide na zivce! Pogotovo zato sto su sredinom 2016. kruzile informacije da ce AMD pozuriti VEGU kao do kraja 16' tj. listopad. Nervoza!

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
metallic kaže...

Meni ovo iscekivanje jako ide na zivce! Pogotovo zato sto su sredinom 2016. kruzile informacije da ce AMD pozuriti VEGU kao do kraja 16' tj. listopad. Nervoza!

Nemoj da te drži nervoza, nije zdravo nego svi mi ponekad bacamo filozofiju kad netko dođe tu pitati za savijet kaj da kupi, a onda pol foruma u sav glas, strpi se još koji mjesec dolazi nova bomba ( nebito cpu ili gpu i od kojeg proizvođača ). I tako izgleda stalno, to je moj osobi dojam. Isto se i meni desilo 2015 kad sam odlučio uzeti nove stvari pa sam dobio poruku, sačekaj koji mjesec izlazi novo i full jako ( pa i nije baš tako al ok ), međutim voljni moment u mom slučaju je bilo kad imam financije tad mogu i kupiti bez obzira kaj je na tržištu ili kaj dolazi novo ( a novo ide neprekidno ). Kad se odlučiš za kupnju, onda to trebaš i učiniti ne odgađajući isto jer je to neprekidni proces ( na stranu ako se radi unutar mjesec dana ).

12 godina

A gle, sve što si napisao ima mi smisla, jer naravno da i ja to mislim u racionalnim fazama.

Problem je u tome, što sam trebao još prije godinu dana uzeti R290-ku od frenda, ali se nije ostvarilo.

Nakon toga sam baš ozbiljno krenuo igrati i zaboravio na najnovije AAA igre i ostao bez novaca za taj upgrade.

Sad nakon svega vremena bio sam na rubu uzeti RX480(preferiram AMD očito) i uleti mi 2k monitor i sve mi je to nekako na preslično kao 7850 na fullHD.

Kao bližio se izlazak VEGE, pa sam se strpio da ne isforsiram slabije pa zažalim, i sad sam već nekako razočaran.

Mislim da kao odgovorni kolege uvik dobronamjerno savjetujemo da se strpi pred izlazak nove generacije grafi, baš radi boljeg omjera perf/cijena.

Samo taj savjet treba uzeti s zrnom soli, tj. kad čovik ima živaca čekati...

coffe,coffe,coffe.....
16 godina
neaktivan
AMD Vega

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
AMD Vega

Upravo gledam.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Vega

Unreal 2017 engine, Vulcan API support 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

Radeon  RX VEGA !

fuck yeah i puno bolje zvuci od 5xx !

a i AMD se izgubio u nazivu!

bdw tko nije gledao !

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 20:57 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Vega

A zipa prvi komentar :

If you are here for Vega it will be called Rx Vega. That is all they cover your welcome I saved you an hour.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

kakvav spoiler 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

ne gleda mi se sat i pol videa pa ako netko moze sumirati tko je gledao? Specifikacije,izlazak,cijena ak je recena? Nesto posebno?

nema bas clankova po netu o tome,nije valjda da su 1 sat tukli praznu slamu?

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
AMD Vega

Nije rekao ništa posebno...

0 0 hvala 1
9 godina
protjeran
AMD Vega

Ma to su reda radili napravili event zato jer Nvidia ubrzo izbacuje 1080ti, znaci vec 4tu karticu uz 1070/80/TXP na koju AMD nema odgovor, pa eto da probaju malo rastjerat agoniju.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
izvone kaže...

ne gleda mi se sat i pol videa pa ako netko moze sumirati tko je gledao? Specifikacije,izlazak,cijena ak je recena? Nesto posebno?

nema bas clankova po netu o tome,nije valjda da su 1 sat tukli praznu slamu?

sto se tice vege rekli su da ce se zvati RX Vega i svima u publici su podjelili vega majice

to je sve sto se tice vege u prezentaciji od 1h, ne zajebavam se.

15 godina
AMD Vega

Katastrofa... nadao sam se bar datumu ako nista drugo. Skroz sam izgubio volju da ih čekam.

Mislio sam još od onog hajperskog videa sa bubnjevima da bude nešto,da će sad sa nečime izaći, ali opet kifla.

Neznam kako da to protumačim,dobro ili loše. Ili nemaju ništa ili čekaju 1080ti pa da budu još bolji?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Vega

Ja mislim da ce oni "ubost" kad se najmanje bude nadalo.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Vega

vega po ovome jača od gtx1080 vega  gtx1080

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možda i od Ti. 

16 godina
AMD Vega

izgleda da bi mogla biti tu negdje jer je nvidija hitno izbacila ti verziju, znaju oni da se nešto kotrlja iza brda

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 11:56 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

Znaci Vega 10 je nasljednik fury x-a sa manjom bitnom sabirnicom istog bandwitcha(i vise Tflops-a) uz duplo HBM-a i

malo tweekanja drivera te ne pretjeranu cijenu ce biti dobar high end deal 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 11:57 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
dery kaže...

vega po ovome jača od gtx1080 vega  gtx1080

Ne znam koji amdov flagship nije imao nadmoćnije brojke na papiru... Pogledaj tahiti>hawai>fury i onda pogledaj 780/ti>980/ti>1080/ti. AMD je na papiru oduvijek imao zavidne brojke, od stream procesora do memory bandwitha, a opet se grčio u igrama i redovito parirao nvidijinoj x80 seriji, a x80ti nije mogao primirisat; jedino evo fury x je došla jako blizu 980ti u nekim testovima, ali ipak overall gubi od nje.

U suštini, amd treba dobro obavit softwer, drivere, jer ako su brojke i specke tu, ne znam koji je razlog tome da grafa sa više streaming procesora bude slabija od one sa manje... Možda općenito gcn arhitektura? Ne znam. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice