tako je tema je polaris a ne neke mrtve grafe. isprike..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pred ekranom svi znalci, da vam se iza ekrana ponudi nova 970ka i nova 470ka svi bi odabrali 970ku, već viđeno, Sretan Božić
LOL, kaj će mi grafa sa drvenom memorijom, bez DX 12 podrške i bez freesynca, koja je još otišla u legacy. Između ove dvije grafe nema dvojbi.
Mozes imat sta god oces (a i poslikat slobodno) ali tvoji komentari pricaju drugu pricu, ak ti ikad kupis Nvidia graficku za svoj sistem ja cu se zaredit
GTX 460, GTX 650 ti boost, GTX 760, GTX 770 grafe koje sam imao prije trenutne 380X, da ne nabrajam one prije toga. Sve sam ih kupio polovne i sve ih fino prodao uz nikakav gubitak. Super je Nvdija pogotovo sa te strane uz lopovsku politiku na koju imaju pravo jer im prolazi. Siguran sam da sam imao otprilike 50/50 nvida/ati(amd) i Intel/AMD od kako mi je PC hobi a hobi mi je još od spetruma 64.
Nema obojanih naočala, samo zabava na forumu koji je oduvijek bio debilana . Zašto bi ja pokušavao biti realan ako je oko mene hrpa podjebanata, nema smisla
Kupio danas MSI RX 480 Gaming X 8GB, i izgleda da je DOA... Ventilatori i LEDice se upale al nema slike ni na jednom izlazu...
Nisam bas pratio temu... jel bilo slicnih slucajeva?
Meni ista stvar bila, zamjenio HDMI i sve bilo ok, doduše 470 XFX 4GB.
Kupio danas MSI RX 480 Gaming X 8GB, i izgleda da je DOA... Ventilatori i LEDice se upale al nema slike ni na jednom izlazu...
Nisam bas pratio temu... jel bilo slicnih slucajeva?
Ja imam isti model, sliku sam imao odmah, ali ledice možeš ugasit jedino preko MSI gaming APP, ventilatore namjestiš preko Afterburnera.
Probaj zamjeniti kabel kojim spajaš na monitor ili kad ga upališ, iskopčaj kabel na par sekundi i ponovno ga ukopčaj. Možda upali.
Probao sinoc sa dva razlicita hdmi kabela i dalje nije radila... Stara grafa sa istima radi bez problema.
Kartica jutros vracena u HG Spot, sutra stize nova... Pohvale HGSpotu za rijesavanje reklamacije bez je*ada!
Imam problem sa MSI RX 480 Gaming X 8GB grafom. Jučer sam primjetio da mi dok mi je upaljen Unigine Valley ventilatori znaju skočiti do 100% i tek počnu sporim tempom padati kad izađem iz programa. Danas sam stavio zadnje drivere ali problem je ostao isti. Nakon novih drivera vrtnja ventilatora u idleu mi je bila 20%, probao sam resetirati-namještati wattman postavke ali ništa. Kad stoji tako na 20% zna se čuti kao nekakvo kliktanje, djeluje mi na ventilatore. Nešto sam i probao i u MSI Afterburneru i nakon nekoliko puta je prihvatilo opcije i vratilo se na 0% vrtnje u windowsima, sad se regulira pomoću default postavki wattmana. Nakon toga sam pustio da odvrti u Metro LL Redux verziji 20 krugova benchmarka i sve je prošlo u redu, temp je išla max do 62C a ventilatori su bili na 18-19%. Ona power opcija iz Afterburnera mi je išla do 150-160W. Nakon toga gasim komp i vraćam se za dva sata te ga opeta testiram u Metro LL benchmarku i ventilator zna skočiti malo više nego inače (oko 27%) i kad sam izašao iz igre ventilatori se nisu ugasili nego se opet čulo ono kliktanje. Koliko sam primjetio to se kliktanje samo čuje kad ventilatori trebaju biti ugašeni u idlu a nisu. Nakon restarta sve je bilo u redu. Odigrao sam sad 40mn Metroa i temp i vrtnja su bili u normalnom redu. Je li ovo problem sa driverima? Imam grafu već par mjeseci nisam se uopće puno igrao ali do sada nisam imao problem sa vrtnjom ventilatora u idlu. Jedino što mi se do sada sa grafom znalo dešavati je da mi se zacrni ekran na sekundu pa sve bude normalno. Obično se desi prilikom surfanja, nikad mi se nije desilo kad gledam filmove ili igram. Čitao sam da je to do drivera. Stvarno mi se neda slati grafu na servis, to mi sad nije ni na kraj pameti...
Imam problem sa MSI RX 480 Gaming X 8GB grafom. Jučer sam primjetio da mi dok mi je upaljen Unigine Valley ventilatori znaju skočiti do 100% i tek počnu sporim tempom padati kad izađem iz programa. Danas sam stavio zadnje drivere ali problem je ostao isti. Nakon novih drivera vrtnja ventilatora u idleu mi je bila 20%, probao sam resetirati-namještati wattman postavke ali ništa. Kad stoji tako na 20% zna se čuti kao nekakvo kliktanje, djeluje mi na ventilatore. Nešto sam i probao i u MSI Afterburneru i nakon nekoliko puta je prihvatilo opcije i vratilo se na 0% vrtnje u windowsima, sad se regulira pomoću default postavki wattmana. Nakon toga sam pustio da odvrti u Metro LL Redux verziji 20 krugova benchmarka i sve je prošlo u redu, temp je išla max do 62C a ventilatori su bili na 18-19%. Ona power opcija iz Afterburnera mi je išla do 150-160W. Nakon toga gasim komp i vraćam se za dva sata te ga opeta testiram u Metro LL benchmarku i ventilator zna skočiti malo više nego inače (oko 27%) i kad sam izašao iz igre ventilatori se nisu ugasili nego se opet čulo ono kliktanje. Koliko sam primjetio to se kliktanje samo čuje kad ventilatori trebaju biti ugašeni u idlu a nisu. Nakon restarta sve je bilo u redu. Odigrao sam sad 40mn Metroa i temp i vrtnja su bili u normalnom redu. Je li ovo problem sa driverima? Imam grafu već par mjeseci nisam se uopće puno igrao ali do sada nisam imao problem sa vrtnjom ventilatora u idlu. Jedino što mi se do sada sa grafom znalo dešavati je da mi se zacrni ekran na sekundu pa sve bude normalno. Obično se desi prilikom surfanja, nikad mi se nije desilo kad gledam filmove ili igram. Čitao sam da je to do drivera. Stvarno mi se neda slati grafu na servis, to mi sad nije ni na kraj pameti...
Bilo je kod nekih modela tih probnlema, pokusaj resetati factory settings Crimsona i napraviti custom fan curve. Nije uobicajen problem vec do odredjene serije
Obriši afterburner i počisti drivere sa ddu u safe modu. Onda instaliraj 16.12.1 i vidi jel to vratilo vent u normalu. Nakon toga možeš instalirat afterburner.
Što se tiče problema prilikom surfanja - probaj ugasi hardware acceleration u browseru. Mislim da su pisali negdje da je to popravljeno sa relivom al mislim da nije.
Opet samo preview znači za očekivat je da će pokazat komp kako vrti neku igru (doom, ashes, hitman, deux, titanfall) i to je to?
Nadam se da sam u krivu i da će biti nešto konkretnije od toga jer nvidia izgleda ipak priprema 1080ti za ces.
Bilo je kod nekih modela tih probnlema, pokusaj resetati factory settings Crimsona i napraviti custom fan curve. Nije uobicajen problem vec do odredjene serije
Obriši afterburner i počisti drivere sa ddu u safe modu. Onda instaliraj 16.12.1 i vidi jel to vratilo vent u normalu. Nakon toga možeš instalirat afterburner.
Što se tiče problema prilikom surfanja - probaj ugasi hardware acceleration u browseru. Mislim da su pisali negdje da je to popravljeno sa relivom al mislim da nije.
Provao prvo vratiti na factory settings i namjestiti custom fan curve, nije pomoglo. Nakon toga izbrisao Afterburner, izbrisao drivere u safe modu sa najnovijom ddu, stavio predzadnje (prije ovih zadnjih koje sam stavio imao sam neke drivere stare dva mjeseca), opet nista. Nakon toga stavio drivere iz 9 mjeseca, opet nista. Svaki put kad izadem iz Unigine valleya ventilatori se još vrte i tu počinje zvuk kliktanja. Zvuk kliktanja se čuo i u safe modu i kad sam izbrisao drivere onda je stao. Što još mogu pokusati? Imam i win7 na drugom disku, tu takoder Valley zna zakucati na 100 posto ventilator. Nije valjda da je grafa neispravna? Ako se sjećam dobro ove slične testove sam radio kad sam je dobio i nije bilo problema, cuo bi sigurno onda kliktanje.

Provao prvo vratiti na factory settings i namjestiti custom fan curve, nije pomoglo. Nakon toga izbrisao Afterburner, izbrisao drivere u safe modu sa najnovijom ddu, stavio predzadnje (prije ovih zadnjih koje sam stavio imao sam neke drivere stare dva mjeseca), opet nista. Nakon toga stavio drivere iz 9 mjeseca, opet nista. Svaki put kad izadem iz Unigine valleya ventilatori se još vrte i tu počinje zvuk kliktanja. Zvuk kliktanja se čuo i u safe modu i kad sam izbrisao drivere onda je stao. Što još mogu pokusati? Imam i win7 na drugom disku, tu takoder Valley zna zakucati na 100 posto ventilator. Nije valjda da je grafa neispravna? Ako se sjećam dobro ove slične testove sam radio kad sam je dobio i nije bilo problema, cuo bi sigurno onda kliktanje.
Ovo nikad nije dobro, moze biti da je neispravna. Vrlo lako.
jel tebi mozda zapinje kakav kabal ili ti lopatica od ventilatora zapinje za nesto, na nekim karticama los dizajn i slabi spojevi koji spajaju dva ili vise elemenata zbog vibracija venta na odredenim rpm-ovima znaju stvarati svakojake zvukove!lp
na sta oni bacaju novce... filmici za djecu!
lp
na sta oni bacaju novce... filmici za djecu!
lp
Trebali su to davnih dana raditi, negdje 2009-2010 kad su im GPU-i bili brzi, jeftiniji, efikasniji i prije na tržištu a oni su gubili od Fermija i takvih gluposti. Da je AMD ulagao u marketing nebi se našli u ovakvim problemim (barem što se tiče grafičkih kartica)
chaselol jesi to ti na reklami ?
Zanimljiv si ko parket od lucija u sobi
Fanboiz everywhere

I na nvida.com je odbrojavanje za CES.
Neće li valjda prvi put u povjesti zeleni i crveni
predstaviti konkurentne grafičke kartice?!
Vega vs. Volta: Clash of Superheroes.
Nvidia odbrojava do predstavljanja drvene kartice iz koje vire sarafi, kao sto je to vec radila u povijesti.

Nvidia odbrojava do predstavljanja drvene kartice iz koje vire sarafi, kao sto je to vec radila u povijesti.
ili do predstavljanja opet najjace kartice na trzistu sto radi zadnjih 5g..
Ja mislim da tko izda prvi, bude pokupio sve vrhnje...
Vega baš mora jako i brzo van ako misli konkuruirat ...(that's what she said)
daj se skoncentriraj
a kao nv se nije nikad
hahaha jesam vas ....ispuco sam se ... sad sam smiren bonvazaj
na G.O sam pa se glupiram malo
sve 5 samo reno 4
ukratko vega ima pontencijala ako ce biti jaka kao 2 f-x-a sto cisto sumnjam.
a NV im dise za petama bice ovo zanimljiva godina za 4k gaming jer cemo napokon
imat single gpu rejesnje imho. za isto uz pristojnu cijenu iz oba tabora
samo da amd ne ujebe sa driverima tj re-liveom
mislim da ce se morat jako potrudit
4mal posto placas peticu? vidim da imas nesto dobro pa pretpostavljam da je vise od 400kn..