Sam kažeš da tebe boli kita za njih a njih boli kita za tebe i onda kažeš da sad oni kad se brinu za sebe da je to lakrdija. Hm, logička presumpcija tu ti ne drži vodu onda. Nisu ti po volji zato što ne idu tebi na ruku a ti ne bi njima išao na ruku da ti se pruži izbor.
AMD Radeon R9 300/Fury Series
- poruka: 6.870
- |
- čitano: 627.489
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U Linksu su se napušili stvarno neceg divljeg R9 390 samo 4800 kuna..
To je cijena za temu njuškalo biseri!
I zato nam je Links najdraži u shop u HR !!! Deru 100% maržu :-) Najsmješnije je kad netko nešto prodaje i onda još veli "ja sam to platio xxx u Linksu"
Sam kažeš da tebe boli kita za njih a njih boli kita za tebe i onda kažeš da sad oni kad se brinu za sebe da je to lakrdija. Hm, logička presumpcija tu ti ne drži vodu onda. Nisu ti po volji zato što ne idu tebi na ruku a ti ne bi njima išao na ruku da ti se pruži izbor.
a i u tvojoj teoriji fali logička veza da oni ovise o kupcima - ne kupci o njima. njih treba biti briga kako se odnose sa kupcima, jer kupci biraju. amd i kupci nisu jednaki, prema tome, ni tvoja logika ne drži vodu.
nemoš ti pravnike sjebat
Pa to je uzajamni odnos u kojem jedni ovise o drugima mada više naravno oni ovise o nama kupcima jer mi bez njih možemo nekako a oni bez nas nikako . To je začarani krug, mi bi jeftinije grafe a oni bi zaradili što više i tako u krug.
ma strpit se malo i gotovo, početne cijene su ionako gotovo uvijek tu da poharaju novčanike naj nestrpljivijim.
Evo malo oc reviewa za 390 i 380 - za one kome se ne da čitati, očekivano malen oc potencijal
http://www.gamersnexus.net/guides/1986-amd-r9-390-r9-380-overclocking-benchmark/Page-2
I zato nam je Links najdraži u shop u HR !!! Deru 100% maržu :-) Najsmješnije je kad netko nešto prodaje i onda još veli "ja sam to platio xxx u Linksu"
A ljudi i dalje kupuju u Linksu. jednostavno nema logike. Ja nikad nisam tamo kupovao jer su cijene bezobrazno visoke. Uvijek kupujem u ADM-u.
A ljudi i dalje kupuju u Linksu. jednostavno nema logike. Ja nikad nisam tamo kupovao jer su cijene bezobrazno visoke. Uvijek kupujem u ADM-u.
Ja kupujem tamo gdje najniža cijena, nisam lojalan dučanima nego cijeni!
Evo malo oc reviewa za 390 i 380 - za one kome se ne da čitati, očekivano malen oc potencijal
http://www.gamersnexus.net/guides/1986-amd-r9-390-r9-380-overclocking-benchmark/Page-2
Mogao si linkat i stranicu gdje je overclockano više pa da se nađe sredina.
A gle, trgovina izgleda dobro, daju beskamatno plaćanje na rate (reket uračunat u cijenu:-) i isporuka je na licu mjesta...Ovo zadnje mi je full ok...Ništa ljepše kad odeš u trgovinu i kupiš komad HW-a, te ga odma nosiš kući s kezom od uva do uva
Nisu svugdje tolko loši. Recimo, grupna kupnja zna biti win za neke zanimljive proizvode, i7 4790k je kod njih trenutno najjeftiniji, memorija isto dosta jeftina, dobar izbor napajanja i kučišta po fer cijeni. Grafičke su im uvijek bile debelo overpriced.
Da i laptopi se daju povoljno ubost...
Links je okej ako se kupuje na rate / na karticu jer su cijene koje se vide iste za sve vrste plaćanja. Dok se recimo u ADM-u cijene koje se vide za gotovinu moraju povećati za barem 5% ako se plaća karticom pa dođe na više nego je cijena u Linksu.
Ako ne bude bar 20% brži od 980ti, badava im sve...
Sutra se čitaju recenzije.
Nisam vidio recenzije ali očito je da nije 20% brža. Da imam keša i biram GTX 980 Ti i ovu Fury X, uzeo bi sigurno Fury X.
Ne treba zaboraviti da su rekli da Fury X ima ogroman OC potencijal pogotovo zbog hladjenja, tako da bilo bi fino vidjeti i OC test
Ne treba zaboraviti da su rekli da Fury X ima ogroman OC potencijal pogotovo zbog hladjenja, tako da bilo bi fino vidjeti i OC test
First reports from Fury X owners coming in:
- Slower than 980Ti/Titan X
- 60°C thermal throttle (very vulnerable to heat?)
- Bad overclocker
- Can't overclock VRAM (but this was already known for a few weeks)
Predlažem modovima da ovu temu maknu iz News/Vijesti by forumaši i daju joj zasluženo mjesto u Hardver/Grafičke kartice.
Mos mislit sta hladjenje bitno utjece na oc potencijal. Ako ne pricamo o ln-u naravno...
- Bad overclocker
Znaci epic fail ko i ovo dosad. Zasto me to ne iznenadjuje...
Ako stave cijenu 400$ mozda i prodaju koju...
Isplati li se prelaziti sa r9 270x na seriju 300 ili cekati sledecu generaciju?
- Bad overclocker
Source?
Guru 3D nista jos nije izbacio.
Mos mislit sta hladjenje bitno utjece na oc potencijal. Ako ne pricamo o ln-u naravno...
Samo ponavljam sta su rekli na E3.
Isplati li se prelaziti sa r9 270x na seriju 300 ili cekati sledecu generaciju?
Nije svar u seriji nego u modelu. Ako ti je ta slaba i prelaziš na R9 390x razlika je nebo zemlja, ali ako misliš kupiti karticu u istom cjenovnom ragnu kao 270x onda ne.
-------- greška.
guru3d i techpowerup (koje najviše volim pročitati) također su izdali svoj review.
di tocno? ja nalazim samo teasere i previewe
guru3d i techpowerup (koje najviše volim pročitati) također su izdali svoj review.
di tocno? ja nalazim samo teasere i previewe
greška u koracima.. krivo sam vidio. ima samo 390x review od prije par dana.