AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 627.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Radeon R9 300 Series

Sam kažeš da tebe boli kita za njih a njih boli kita za tebe i onda kažeš da sad oni kad se brinu za sebe da je to lakrdija. Hm, logička presumpcija tu ti ne drži vodu onda. Nisu ti po volji zato što ne idu tebi na ruku a ti ne bi njima išao na ruku da ti se pruži izbor. 

13 godina
Butcher kaže...
dad0r kaže...

U Linksu su se napušili stvarno neceg divljeg R9 390 samo 4800 kuna..

To je cijena za temu njuškalo biseri!

I zato nam je Links najdraži u shop u HR !!! Deru 100% maržu :-) Najsmješnije je kad netko nešto prodaje i onda još veli "ja sam to platio xxx u Linksu"

14 godina
itomic009 kaže...

Sam kažeš da tebe boli kita za njih a njih boli kita za tebe i onda kažeš da sad oni kad se brinu za sebe da je to lakrdija. Hm, logička presumpcija tu ti ne drži vodu onda. Nisu ti po volji zato što ne idu tebi na ruku a ti ne bi njima išao na ruku da ti se pruži izbor. 

a i u tvojoj teoriji fali logička veza da oni ovise o kupcima - ne kupci o njima. njih treba biti briga kako se odnose sa kupcima, jer kupci biraju. amd i kupci nisu jednaki, prema tome, ni tvoja logika ne drži vodu.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
11 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

nemoš ti pravnike sjebat 

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa to je uzajamni odnos u kojem jedni ovise o drugima mada više naravno oni ovise o nama kupcima jer mi bez njih možemo nekako a oni bez nas nikako .  To je začarani krug, mi bi jeftinije grafe a oni bi zaradili što više i tako u krug.

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

ma strpit se malo i gotovo, početne cijene su ionako gotovo uvijek tu da poharaju novčanike naj nestrpljivijim.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Evo malo oc reviewa za 390 i 380 - za one kome se ne da čitati, očekivano malen oc potencijal

http://www.gamersnexus.net/guides/1986-amd-r9-390-r9-380-overclocking-benchmark/Page-2

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
4 2 hvala 2
16 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...
Butcher kaže...
dad0r kaže...

I zato nam je Links najdraži u shop u HR !!! Deru 100% maržu :-) Najsmješnije je kad netko nešto prodaje i onda još veli "ja sam to platio xxx u Linksu"

A ljudi i dalje kupuju u Linksu. jednostavno nema logike. Ja nikad nisam tamo kupovao jer su cijene bezobrazno visoke. Uvijek kupujem u ADM-u.

16 godina
zeroname kaže...
DarthMarkus kaže...
Butcher kaže...
dad0r kaže...

A ljudi i dalje kupuju u Linksu. jednostavno nema logike. Ja nikad nisam tamo kupovao jer su cijene bezobrazno visoke. Uvijek kupujem u ADM-u.

Ja kupujem tamo gdje najniža cijena, nisam lojalan dučanima nego cijeni!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
14 godina
ElektričnaOvca kaže...

Evo malo oc reviewa za 390 i 380 - za one kome se ne da čitati, očekivano malen oc potencijal

http://www.gamersnexus.net/guides/1986-amd-r9-390-r9-380-overclocking-benchmark/Page-2

Mogao si linkat i stranicu gdje je overclockano više pa da se nađe sredina.

13 godina
zeroname kaže...
DarthMarkus kaže...
Butcher kaže...
dad0r kaže...

A gle, trgovina izgleda dobro, daju beskamatno plaćanje na rate (reket uračunat u cijenu:-) i isporuka je na licu mjesta...Ovo zadnje mi je full ok...Ništa ljepše kad odeš u trgovinu i kupiš komad HW-a, te ga odma nosiš kući s kezom od uva do uva

14 godina
zeroname kaže...
DarthMarkus kaže...
Butcher kaže...
dad0r kaže...

Nisu svugdje tolko loši. Recimo, grupna kupnja zna biti win za neke zanimljive proizvode, i7 4790k je kod njih trenutno najjeftiniji, memorija isto dosta jeftina, dobar izbor napajanja i kučišta po fer cijeni. Grafičke su im uvijek bile debelo overpriced.

13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Da i laptopi se daju povoljno ubost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Linkao sam što sam našao. Mogao si i ti umjesto svog komentara staviti neki drugi/bolji review, ne radi ti google možda? :P
Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Links je okej ako se kupuje na rate / na karticu jer su cijene koje se vide iste za sve vrste plaćanja. Dok se recimo u ADM-u cijene koje se vide za gotovinu moraju povećati za barem 5% ako se plaća karticom pa dođe na više nego je cijena u Linksu.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
5 6 hvala 0
15 godina
AMD Radeon R9 300 Series

počele su već lagano curiti slike od AMD Fury X, čak i neki benchmarkovi (ali ništa još pouzdano)

Moj PC  
5 0 hvala 7
14 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ako ne bude bar 20% brži od 980ti, badava im sve...

Sutra se čitaju recenzije.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Nisam vidio recenzije ali očito je da nije 20% brža. Da imam keša i biram GTX 980 Ti i ovu Fury X, uzeo bi sigurno Fury X.

13 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Ne treba zaboraviti da su rekli da Fury X ima ogroman OC potencijal pogotovo zbog hladjenja, tako da bilo bi fino vidjeti i OC test 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
suspendiran
chaselol kaže...
Tiby kaže...

Ne treba zaboraviti da su rekli da Fury X ima ogroman OC potencijal pogotovo zbog hladjenja, tako da bilo bi fino vidjeti i OC test 

First reports from Fury X owners coming in:

- Slower than 980Ti/Titan X
- 60°C thermal throttle (very vulnerable to heat?)
- Bad overclocker
- Can't overclock VRAM (but this was already known for a few weeks)

15 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Predlažem modovima da ovu temu maknu iz News/Vijesti by forumaši i daju joj zasluženo mjesto u Hardver/Grafičke kartice.

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
protjeran
chaselol kaže...
Tiby kaže...

Mos mislit sta hladjenje bitno utjece na oc potencijal. Ako ne pricamo o ln-u naravno...

15 godina
protjeran
Cryogenic kaže...

- Bad overclocker

Znaci epic fail ko i ovo dosad. Zasto me to ne iznenadjuje...

Ako stave cijenu 400$ mozda i prodaju koju...

16 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Isplati li se prelaziti sa r9 270x na seriju 300 ili cekati sledecu generaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...

- Bad overclocker

Source?

Guru 3D nista jos nije izbacio.

ansha kaže...

Mos mislit sta hladjenje bitno utjece na oc potencijal. Ako ne pricamo o ln-u naravno...

Samo ponavljam sta su rekli na E3.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Isplati li se prelaziti sa r9 270x na seriju 300 ili cekati sledecu generaciju?

Nije svar u seriji nego u modelu. Ako ti je ta slaba i prelaziš na R9 390x razlika je nebo zemlja, ali ako misliš kupiti karticu u istom cjenovnom ragnu kao 270x onda ne.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 9:42 (Zura).
17 godina
Zura kaže...

guru3d i techpowerup (koje najviše volim pročitati) također su izdali svoj review.

di tocno? ja nalazim samo teasere i previewe

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
Zura kaže...

guru3d i techpowerup (koje najviše volim pročitati) također su izdali svoj review.

di tocno? ja nalazim samo teasere i previewe

greška u koracima.. krivo sam vidio. ima samo 390x review od prije par dana.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice