Može li Phenom 965BE dobro pratiti ovu karticu ili treba jači proc ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da taj je, radi mi na 4.0 sa frio extreme hladnjakom, temp nikad viša od 48, imam 7850 ali imam priliku nadoplatit 200 kn za 7870, mislim da se isplati ..
...samo uzimaj ako je ispravna.
Može mi netko preporučiti koja je najbolja verzija ove kartice?
Clockanje me ne interesira, najbitnije mi je da bude tiha.
ne mogu ti reć koja je najbolja, ali ako želiš da ti bude tiha, izbjegni ovu koju ja imam. vtx 7870 tahiti, ima jedan vent i preko 46 % je sve, samo nije tih.
Sapphire su u principu najtiše, čak i jako dobre.
Sapphire sam i gledao uzeti, čini mi se okej, nije ni najskuplja a ima 2 venta koji se čini solidno po izgledu.
Na netu nema nigdje nekakvog usporednog testa pa pitam ovdje ako netko ima osobnog iskustva.
Prijašnje Sapphire koje sam imao su 4890 vapor-x, 6850 toxic, meni su tihe bile, čak i tiše nego ovaj 7870 hawk, makar ne mogu uspoređivat tako jer su različite kartice. Kad sam uzimao 7870 prvo što sam htio je uzet baš ovu Sapphire, no uzeo sam hawk edition jer je bila na akciji + 3 godine jamstvo pa sam ipak 200-300 kn više izdvojio. Taj hawk se čuje prilikom igranja, vent ne prelazi 46%. Tako bi slično bilo i kod Sapphire, ali ona ima drukčije ventilatore i veće lopatice, pa bi zbog toga trebala biti tiša, a i ima testova na netu di pokazuje da je dosta dobra u noise testu. Po meni najbolji izbor je ova. Imaju je neki ljudi na forumu, pa pitaj u jednoj od tema 7870 ili općenitoj temi za grafičke pa se možda netko javi ko ima baš taj model.
Samo ću reći, bježi od XFX-a...
windforce 3 hladjenje je za mene jedno od najboljih koje postoji
Sapphire su u principu najtiše, čak i jako dobre.
Asus je tiši...
windforce 3 hladjenje je za mene jedno od najboljih koje postoji
potpis msi 560 ti twin frozer se znala cuti poprilicno. dok za sadasnju 7870wf3 niti neznam da je u kompu
potpis msi 560 ti twin frozer se znala cuti poprilicno. dok za sadasnju 7870wf3 niti neznam da je u kompu
Ništa čudno, radi se od 80mm fanovima naspram, i to dva.
Dok na WF3 imaš 92mm fanove i to njih 3, cooling capacity je puno veći a ne trebaju biti na višem broju okretaja kao ovi na TF modelima.
posjedujem sapphire hd 7870 ghz edition i ne cujem ju uopce!
Odlično, onda je uzimam. Jel itko ima iskustva sa ovim Uzi Online Shopom?