AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Haf932 kaže...

Onda probaj reinstalirat 12.4 ili stavi natrag 12.1 !

Žalosno je da se opet moram vračati, i to po drugi puta. Možda nije stvar drivera nego moje grafičke ili je nešto treče u pitanju{#}.

15 godina
protjeran

http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=20

Probaj ove s tweekforcea.

Ja ih još nisam probao - jer na popisu tih drivera nije 4870HD.

(samo 4870HD mobilna verzija, te desktop X2 verzija)

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Jeli sa ovim voltažama sve uredu. Pošto sam vidio sliku od nekog frajera on ima drugačiji raspored voltaža(brojeve, kod mene je sve isto), a ista grafička. Nekužim se baš u sve to pa nemojte zamjerit ako je pitanje glupo.

0 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...

...sa tom konfiguracijom mozes igrat igre prije 2010..i to ako...

ma stvarno se 'potrudio' u detalje opisati konfiguraciju{#}{#}

Saro_Teklic kaže...
zeko73 kaže...
Saro_Teklic kaže...

Pozdrav, kupio sam novi komp, i u njemu je XFX RADEON HD6850 i pise da podrzaje HD3D u igrama, al ja neznam kako se to ukljuci... Gleda sam ovde na BUG-u kad su igrali BF3 u 3D-u samo tamo u Nvidia postavkama ga ukljuce, a ovde ima samo podesanja nema za ukljucit... Pa ako neko moze pomoc...

Koji monitor imaš? Jel podržava 3D? Jel imaš naoćale za 3D?

Imam LG Flatron DM2350D, podrzava 3D i sa njim sam dobio naocale za 3D. Ja mogu na ekranu upaliti 3D, ali mogu ga upalit i kad nije komp upaljen, jer to je 3D od ekrana, kad gleda TV ili tako nesto... Neznam kako ukljucit ovaj na grafickoj 3D

svojedobno tražeći mogučnost igranja 3D-a s onim crveno-plavim naočalama na ATI-u (sada AMD-u {#}), naletio da je jedino moguće s iz3d driverima

i kad sam podesio i malo ih prokužio, čaj je dobro radilo, ali več nakon nekoliko dana kad sam opet išao sprobavati, več nikako nije htjelo, al' tada su bili ionako v1.11,

pa ako želiš isprobati, mislim da nema veze ako pod podržani hardware nema recimo baš tvog monitora, glavno je znati koju vrstu/tehnologiju za 3D koristi,

te ju izabrati u popisu kasnije kad su instalirani te pokrenuti/aktivirani iz3D driveri

ako ćeš trebati kakvu dodatnu pomoć kasnije, samo pitaj, ali sve ti se svodi na uključivanje kraticama pod postavkama, s kombinacijom dvije tipke,

jer sad ih nemam, a i Winsi su mi u pre lošem stanju da ih idem stavljati {#}{#}

Đapa club kaže...
PlayMaker10 kaže...

S kojim Ati driverima L.A. Noire radi najstabilinije i bez trzanja?

Trenutačno imam 12.4 drivere i nikako nisam zadovoljan. Neznam što se dešava sa računalom, ali micro stuttering se pojavljuje u gotovo svakoj igri. Prije je sve radilo super, mislim na 12.1 verziji ili tako nešto.

Haf932 kaže...

Onda probaj reinstalirat 12.4 ili stavi natrag 12.1 !

ili kako se vidi čak i ovdje po forumu, da su još uvijek najstabilniji 11.11 rekao bih (da sad ne idem tražiti),

pa ako stvarno želiš najsigurnije da bude sve stabilno, a valjda neče baš neka najnovija igra koju igraš, zahtjevati baš neku od zadnje dvije/tri verzije

Don Kihoty kaže...

http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=20

Probaj ove s tweekforcea.

Ja ih još nisam probao - jer na popisu tih drivera nije 4870HD.

(samo 4870HD mobilna verzija, te desktop X2 verzija)

da i ja ih s vremena na vrijeme isprobam (njihove drivere), ionako ne izdaju baš modifikaciju baziranu na baš svakim AMD driverima

(za nVidiu toliko ne znam), nego na svega 4-5 verzije godišnje, ali nikad nisam imao nekih problema, i možda je bolje ipak probati onu

prvu stariju verziju (12.2, il' dakle još bolje 11.11, koja je najhvaljenija dosadašnja, i od NE-modificiranih, a 'ovi' bi uvijek trebali biti još optimiziraniji)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 12:09 (DenY's007).
14 godina
neaktivan

Nakon što sam napravio sve moguče i nemoguče na kraju sa pobrisao windowse. Uglavnom nakon nove instalacije i dalje je sve ostalo manje, više po starome(neke igre pate od micro stutteringa). Zatim sam uključio opciju u ati catalystu, triple buffering. Nakon toga igra koja mi je zadavala muke fifa12 i još nekolicina drugih rade odlično.

0 0 hvala 0
16 godina
Đapa club kaže...

Nakon što sam napravio sve moguče i nemoguče na kraju sa pobrisao windowse. Uglavnom nakon nove instalacije i dalje je sve ostalo manje, više po starome(neke igre pate od micro stutteringa). Zatim sam uključio opciju u ati catalystu, triple buffering. Nakon toga igra koja mi je zadavala muke fifa12 i još nekolicina drugih rade odlično.

ja san na 12.1 i nediran dok mi dobro rade

kradem mine iz minskog polja
17 godina

12.4b official hotfix - preporuka za starije serije, uglavnom:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=363558

Issue Description:
We’ve recently identified an issue where some of our legacy graphics products are producing certain artifacts in Diablo III and The Elder Scrolls V: Skyrim with our latest release of AMD Catalyst™ 12.4. This issue affects users of ATI Radeon™ HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards.

Resolution:
This issue has now been addressed with the AMD Catalyst 12.4b hotfix driver. Users of the ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards should download this hotfix driver.

Build Info:
DriverVer=05/24/2012, 8.961.3.0000
8.961.3-120524a-139456E-ATI
Catalyst: 12.4
CCC: 2012.0524.1614.27160
D3D: 7.14.10.0904
OGL: 6.14.10.11631

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Koji su driveri najbolji za HD4870? U biti me zanima sa kojim su driverima izbacili nadogradnje za hd4000 seriju tj. kada su se fokusirali samo na seriju hd5000 i novije.

Ovi 12.4 mi nisu najbolji, a nedavno sam reinstalirao windowse, a ne znam koje sam imao prije koji su radili super.

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 21:49 (unique83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stavi si 11.12  najbolji za sad.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 22:00 (WrongType).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Koji su driveri najbolji za HD4870? U biti me zanima sa kojim su driverima izbacili nadogradnje za hd4000 seriju tj. kada su se fokusirali samo na seriju hd5000 i novije.

Ovi 12.4 mi nisu najbolji, a nedavno sam reinstalirao windowse, a ne znam koje sam imao prije koji su radili super.

Za 4870 i ja ju imam i iz iskustva su mi 11.11 bili najjaci i 11.11a i 11.11c. ta tri mi rasturaju ovo poslije toga mi nista ne valja.

17 godina

Catalyst 12.5 neće biti, ali evo službenih Catalyst 12.6 beta (8.980):

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst126beta.aspx

A evo i rasprave o driveru na Guru3D forumu:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=363830

Preporuka je driver koristiti samo na HD5000 i novijim karticama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 15:41 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Na ovim driverima su najvise sadrzani fixevi za HD7000 seriju. Mene odlicno slusaju 12.4, tako da ne mislim prelaziti na 12.6 beta.

14 godina
neaktivan

Reinstalirao sam OS i opet instalirao NFS The Run koja je prije normalno radila i sad mi javja ovu grešku. Driver mi je 12.4.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da li taj driver radi na 4870?

13 godina
neaktivan

Ako mislis na ove 12.6 beta

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zasato pobogu ja nemogu nove drivere na svoju grafu stavit 

imam hd 6850

kad idem izbrisat stare drajveere bude sve ok,promjeni se rezzolucija i onda se komp crasha. odem i gledam nema drivera

onda instaliram skinute drivere s amd.com 

i i dalje mi budu 11.5 umjesto 12.4

vec 1365132 5 puta sam probao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Ako mislis na ove 12.6 beta

Ma nabijem ovaj sugavi ATI, dosad sam imao sve ATI kartice i jednu 8800GT. Ne mogu vjerovat kako tjeraju ljude na promjenu. Mene su natjerali ali nece ATI sljedeca bit sigurno. Ja znam da je to biznis i tako su im driveri zadnje smece i jos sad im odjednom smeta 4870.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 10:23 (PlayMaker10).
17 godina

12.4 ima bug da ne upiše u Registry svoju vrijednost, pa onda winsi vade neku staru vrijednost.

Treba ručno podesiti u registry-u 12.4:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=362016&page=11

@Playmaker:

Za 4870 preporučam neku od 11.11 verzija drivera. Trebao bio biti zadovoljan s njima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 11:08 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
live4cro kaže...

zasato pobogu ja nemogu nove drivere na svoju grafu stavit

imam hd 6850

kad idem izbrisat stare drajveere bude sve ok,promjeni se rezzolucija i onda se komp crasha. odem i gledam nema drivera

onda instaliram skinute drivere s amd.com

i i dalje mi budu 11.5 umjesto 12.4

vec 1365132 5 puta sam probao

Idi u CCC/Information/Software, ako ti u prvom redu,  pod Driver Packaging Version, stoji 8.961-120405a-137224C-ATI, onda imaš 12.4, samo se taj string nije updateovao (pola ljudi u temi je imalo taj problem).

14 godina
neaktivan

8.961-120405a-137813C-ATI

-.-

a sad mi pisalo napokon da je sve dobro instalirano

0 0 hvala 0
17 godina
live4cro kaže...

8.961-120405a-137813C-ATI

...

Boldovano: 12.04 (mada ta oznaka nije u 100% slučajeva ista kao i zvanično ime releasea). Zapravo, ako pogledaš deo koji se ne poklapa, ti na neku foru imaš višu oznaku paketa od mene. {#} 

16 godina
neaktivan

Za Windows 8 su se mogli udostojit napravit drivere za 4xxx seriju nece im ruke otpast. Cim skupim pare kupujem novu karticu ali to nece bit ATI

0 0 hvala 0
17 godina

Za to se slažem, mada nije 100% sigurno da neće. Čini se da je celo to odeljenje lagano krenulo u pogrešnom pravcu otprilike u isto vreme kad ga je napustio Terry Makedon (mada, ovo za seriju HD 4000 i Win8 se verovatno odlučuje na višem nivou). Pre možda godinu dana je bio intervju o budućnosti Catalysta i sav je bio u fazonu "Boli nas đoka za 3D, AVIVO i sve ostalo što ne radimo kako treba", a sad dižu ruke od samodiscipline koju im je mesečno izdavanje drivera nametalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Za to se slažem, mada nije 100% sigurno da neće. Čini se da je celo to odeljenje lagano krenulo u pogrešnom pravcu otprilike u isto vreme kad ga je napustio Terry Makedon (mada, ovo za seriju HD 4000 i Win8 se verovatno odlučuje na višem nivou). Pre možda godinu dana je bio intervju o budućnosti Catalysta i sav je bio u fazonu "Boli nas đoka za 3D, AVIVO i sve ostalo što ne radimo kako treba", a sad dižu ruke od samodiscipline koju im je mesečno izdavanje drivera nametalo.

Tu se slažem kada je Makedon bio to je i licilo na nesto a sad je totalna katastrofa. Driveri su im očajni u ovoj 12.x seriji i sa novim karticama jer sam radio i na njima pa znam, ako ti jedno radi kako treba ne radi drugo i tako stalno u krug i mislim da su onio totalno krivo krenuli. Imaju odlicne kartice ali drveri im kasne za hardwareom godinu dana.

14 godina
neaktivan

jos nije rijesen problem xD recimo kad ulazim u bf3 pise mi you have 11.5 drivers and reccomendet is 11.7 or higher..... 

kako u registryu podesit da ih ocitava?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li netko preporučiti koji su naj driveri za Mobility HD4330 ? Stavio sam ove zadnje, ali mi se snjima u D3 raspadaju teksture...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
Za taj problem su ti 12.4b.Imaš ih u cataylst hotfixima.
Evo link:http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst124bhotfix.aspx
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Za te drivere piše :

Hardware 

• ATI Radeon HD 4500 Series
  • ATI Radeon HD 3600 Series
  • ATI Radeon HD 3400 Series
  • ATI Radeon HD 2900 Series
  • ATI Radeon HD 2600 Series
  • ATI Radeon HD 2400 Series

Oće li sigurno odgovarati na HD4330 mobility ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
Hm,e sad neznam no možeš probati možda upale
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Nope nikakvog pomaka :( Baš mi je glupo to, jer piše da je grafa u minimalnim zahtjevima ....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice