7600GS oc

poruka: 10
|
čitano: 1.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
7600GS oc

Imam navedenu grafičku karticu u AGP 8x. Overclockao sam je CORE: 500 MHz

Memory: 450 MHz

Grafa i dalje ima 48 C° kao i prije, pa me zanima dali se može ići i dalje s OC-om. Napominjem: imam hladnjak cca. 10 CM koji puše 6500 RPM.                             

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
7600GS oc

Baš nitko...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 7600GS oc

temp je ok, ja bih reko da možeš krenuti dalje.

a i pročitaj ovo ->>> http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/tutorialoc-graficke-karticenvidia/24343.aspx

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 11:30 (sauron_15).
17 godina
neaktivan

a cemu to? ako se hoces igrati, iskesiraj i kupi si novu graficku/komp.... ili jos bolje, kupi xbox360.

17 godina
neaktivan
harti kaže...

a cemu to? ako se hoces igrati, iskesiraj i kupi si novu graficku/komp.... ili jos bolje, kupi xbox360.

i to je istina, ovako ju možeš samo uništiti sa OC-om.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
7600GS oc

pa mozda covjek nema para za kovu graf/komp....

recesija jee

:)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da je temp ok. jer ja imam istu grafu i u igrama je temp oko 50 °C, a u idleu oko 40 °C. sad je malo viša jer je i u kući toplo... a ja sam još namjestio da vent puše po hladnjaku jer grafa ima pasivno hlađenje i to je snizilo temperature za oko 10-ak stupnjeva i u loadu i u idleu

Bubamara na steroidima.
17 godina
7600GS oc

Sto se tice temperature mozes jos overclockirati, ali ipak nemoj pretjerivati, posebno sa taktom memorije.

Neboj se za temperaturu, ja sam svoju 7300 Gt skoro stalno drzao na 74 C (pasivno hladjenje + clockana). Cool

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
7600GS oc

Gledao sam po netu, uglavnom, ljudi su je dizali do 600 MHz core.....

Imao sam i ja tu grafu, probal sam clockat (došao do nekih 560 MHz stabilno...al nakon samo tjedan dva nabavio sam novi komp tak da ne znam koliko bi izdržala)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
7600GS oc

vratio sam clock na stari i sad dok je veća temperatura počne "štekati" Serious Sam II (inače ide 60 FPS, a onda se smanji na 5-10 FPS što zna biti jako frustrirajuće)... čak niti smanjenje grafičkih postavki i rezolucije ne pomaže... čuo sam da nVidia ima nekakav safe system pri kojemu kod velike temperature želi smanjiti temperaturu smanjenjem performansi pa je onda možda to....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice