POCETNICKI DSLr

poruka: 7
|
čitano: 2.756
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Pocenicki Dslr

Ljudi imaneki pocetncki DSLR sa opcijom snimanja 720p do 3000kn+objektiv? Po mogucnosti novi, ali razmotrit cu i rabljene. Brend nije bitan, bitna mi je kvaliteta slike i videa.

EDIT: Da je u cijenu ukljucen objektiv.

BF3: MicroGuyCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 13:00 (MrSneakyGuyGaming).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pocenicki Dslr

Canon EOS 1200D imaš novi s 18-55 kit objektivom, 60FPS 720p, 30FPS 1080p.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 13:04 (Mitsuoka).
11 godina
Mitsuoka kaže...

Canon EOS 1200D imaš novi s 18-55 kit objektivom, 60FPS 720p, 30FPS 1080p.

Taman sam taj gledao upravo sada. I jako mi se dopada. Nasao sam ga za 2900kn.

15 godina
neaktivan
MrSneakyGuyGaming kaže...

Ljudi imaneki pocetncki DSLR sa opcijom snimanja 720p do 3000kn+objektiv? Po mogucnosti novi, ali razmotrit cu i rabljene. Brend nije bitan, bitna mi je kvaliteta slike i videa.

Ako ces potrosit malo vise, Pentax K-500 ti je puno bolji izbor sto se fotografije tice. Za video su tu negdje ali opet, uzimati DSLR samo zbog videa nema nekog smisla....
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 1:24 (Trickortreat).
11 godina
neaktivan
Trickortreat kaže...
MrSneakyGuyGaming kaže...

Ako ces potrosit malo vise, Pentax K-500 ti je puno bolji izbor sto se fotografije tice. Za video su tu negdje ali opet, uzimati DSLR samo zbog videa nema nekog smisla....

Potpisujem, Ono sto taj pentax ima, to canoni i nikoni nude tek na duplo skuplim modelima. 

Imas stranicu snapsort tamo mozes usporediti osnovne specifikacije, pa ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj. Obrati pozornost da je Pentaprizma puno bolja od Pentaogledala, I da ISO nije toliko bitan tj najviše se koristi 1600 ili 2500 tu negdje. a sve veče je nepotrebno jer je slika previše zrnata.

Broj megapiksela ti stvarno nije toliko bitno, tj 16 ti je sasvim dovoljno jer ionako nemas tako jako velike monitore. Veči broj megapiksela ne znači da će slika biti bolja. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 12:05 (Markić7).
11 godina
POCETNICKI DSLr

Mozete mi poslat tu neke linkove gdje je najjeftiniji taj pentax, nije bitno je li iz hrvatske, bitno da je iz europe. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: POCETNICKI DSLr
U hrvatskoj ti je najjeftiniji na edigital.hr Odi njihove stranice i upisi pentax k-500 u trazilicu. Nekih 3200kn dode sa kit objektivom. Linkanje sa edigitala iz nekog razloga ne radi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice