DSLR do 2000 kn

poruka: 13
|
čitano: 7.093
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DSLR do 2000 kn

Znam da ste se odmah začudili da ovaram temu DSLR do 2000 kn jer ih ima vrlo malo. Želim samo čuti vaše mišljene. Megapiksela nisu važni (na kraju što manje to bolje kako kažu u Bugu), a ni zoom ni težina. Ekran 2,5 ili 2,7. Raspon fokusne daljine od 30 (otprilike) - 200, 300, 400 ili 500 (svejedno). Sve otalo manje važno.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: DSLR do 2000 kn

pentax k200, sve ispod preskoći, eventualno k/m model

17 godina
neaktivan
DSLR do 2000 kn

DSLR do 2000kn ne postoje, pogotove ne oni s izmjenjivim objektivima. Za te novce teško možeš kupiti i one DSLR-like, npr. Sony DSC-H9 ili slične...Pogledaj među polovnima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskabloodymary kaže...

Ekran 2,5 ili 2,7. Raspon fokusne daljine od 30 (otprilike) - 200, 300, 400 ili 500 (svejedno).

do 2000 kn ćeš dobiti uglavnom samo tijelo, bez objektiva.

recimo, rabljenog olympusa E1 dobiš za 1000 kn, za objektiv se sam pobrineš takiovak.

gotovo bilokoji 500mm objektiv sam vrijedi preko tih 2k kn. ;)
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
16 godina
neaktivan
DSLR do 2000 kn

Nije meni vazan objektiv samo tijelo. Ali aj dobro moze do nekih 2500 kn. Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
livadasb kaže...

pentax k200, sve ispod preskoći, eventualno k/m model

2000 kn? izuzetno teško. rabljeni K100D je skuplji, eventualno neki stariji *istDS/*istDL
Riker kaže...

DSLR do 2000kn ne postoje, pogotove ne oni s izmjenjivim objektivima. Za te novce teško možeš kupiti i one DSLR-like, npr. Sony DSC-H9 ili slične...Pogledaj među polovnima...

postoje, stariji, rabljeni.

btw, DSLRi s neizmjenjivim objektivom su izuzetna rijetkost, ovako na brzinu mi padaju na pamet samo olympusi E10 i E20, te jedan stariji pentax/HP. sve redom arheologija.
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan

Nije meni vazan objektiv samo tijelo. Ali aj dobro moze do nekih 2500 kn. Osmijeh

imaš po oglasniku - olympus E1, olympus E300, minolta maxxum 7D (ili 5D, ne sjećam se).
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 to nije DSLR - to je kompaktni fotić, s neizmjenjivim objektivom (i sićušnim senzorom).
17 godina

Znam da ste se odmah začudili da ovaram temu DSLR do 2000 kn jer ih ima vrlo malo. Želim samo čuti vaše mišljene. Megapiksela nisu važni (na kraju što manje to bolje kako kažu u Bugu), a ni zoom ni težina. Ekran 2,5 ili 2,7. Raspon fokusne daljine od 30 (otprilike) - 200, 300, 400 ili 500 (svejedno). Sve otalo manje važno.

U ovom postu (a i u ostalima) ima po nekoliko bisera u svakoj rečenici. Nemoj se ljutit ali ajde, molim te, prođi kroz tutoriale na vrhu podforuma i možda proguglaj neke pojmove malo.
90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 10:43 (Kuv).
17 godina

Za mrvicu vise dobijes ovo:
Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
DSLR do 2000 kn

Da ne otvaram novu temu sta mislite o ovom fotoparatu. Sada imam DSC-H3, ali ovaj mi se čini odličnim. Ako netko posjeduje ovaj apart slobodno iznesite komentare.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovisi kaj očekuješ od fotića.

nije taj sony loš, ali se ne može mjeriti kvalitetom s nekim SLRom. čak ni starijim.

SLRi su veći i teži, a objektivi ne padaju s neba...

no, čekaj da se javi netko od novopečenih korisnika SLRa, pa nek ti napišu svoje dojmove.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice