Znam da ste se odmah začudili da ovaram temu DSLR do 2000 kn jer ih ima vrlo malo. Želim samo čuti vaše mišljene. Megapiksela nisu važni (na kraju što manje to bolje kako kažu u Bugu), a ni zoom ni težina. Ekran 2,5 ili 2,7. Raspon fokusne daljine od 30 (otprilike) - 200, 300, 400 ili 500 (svejedno). Sve otalo manje važno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pentax k200, sve ispod preskoći, eventualno k/m model
DSLR do 2000kn ne postoje, pogotove ne oni s izmjenjivim objektivima. Za te novce teško možeš kupiti i one DSLR-like, npr. Sony DSC-H9 ili slične...Pogledaj među polovnima...
Ekran 2,5 ili 2,7. Raspon fokusne daljine od 30 (otprilike) - 200, 300, 400 ili 500 (svejedno).
Nije meni vazan objektiv samo tijelo. Ali aj dobro moze do nekih 2500 kn. 
pentax k200, sve ispod preskoći, eventualno k/m model
DSLR do 2000kn ne postoje, pogotove ne oni s izmjenjivim objektivima. Za te novce teško možeš kupiti i one DSLR-like, npr. Sony DSC-H9 ili slične...Pogledaj među polovnima...
Znam da ste se odmah začudili da ovaram temu DSLR do 2000 kn jer ih ima vrlo malo. Želim samo čuti vaše mišljene. Megapiksela nisu važni (na kraju što manje to bolje kako kažu u Bugu), a ni zoom ni težina. Ekran 2,5 ili 2,7. Raspon fokusne daljine od 30 (otprilike) - 200, 300, 400 ili 500 (svejedno). Sve otalo manje važno.
Da ne otvaram novu temu sta mislite o ovom fotoparatu. Sada imam DSC-H3, ali ovaj mi se čini odličnim. Ako netko posjeduje ovaj apart slobodno iznesite komentare.
ovisi kaj očekuješ od fotića.
nije taj sony loš, ali se ne može mjeriti kvalitetom s nekim SLRom. čak ni starijim.
SLRi su veći i teži, a objektivi ne padaju s neba...
no, čekaj da se javi netko od novopečenih korisnika SLRa, pa nek ti napišu svoje dojmove.