Canon A460 - on/off tipka ne radi...

poruka: 3
|
čitano: 1.375
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prije svega, pozdravljam.

A sada, predstavljanje problema uz nadu da će mi neko pomoći. Već sam pokušao googlati ali bezuspješno. S toga, došao sam ovdje.

Imam Canon A460 već duže vremena i ispunjava moje (skromne) apetite glede pravljenja fotografija. Ali, jučer se desilo nešto čudno. Upalio ga, napravio par shot-ova i pritisnuo on/off tipku kad... ništa se ne dešava. Uzalud je tipkam ali ništa. Aparat nikako ne reaguje i jedini način da ga ugasim jeste skidanje poklopca i vađenje baterija. No tada objektiv ostaje izvučen. I naravno, takvog ga ne mogu staviti natrag u torbicu a potom u džep. Vraćam baterije, palim ga na on/off tipku, gledam po opcijama, ponovno napravim par bezze slika i odlučim ga ponovno probati ugasiti. Pritišćem k'o lud ali opet stara priča, on/off nikako ne reaguje.

Prije nego odem do servisa, došao sam ovdje da pitam ima li neko prijedlog/ideju/savjet glede ovog problema? Da li se je neko od vas susreo sa ovom problematikom? Ako jeste, kako ju je uspio riješiti?

Veliko hvala unaprijed.

...life is only an iLLusion!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim da je najbolje da odeš do servisa, rekao bi da je tipka jednostavno prestala reagirati, a to teško da možeš popraviti sam.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

OK. Nema mi druge znači. :)

...life is only an iLLusion!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: