Veliki test gamerske periferije.
od zvucnika, preko tipkovnica i miseva do headsetova
Veliki test gamerske periferije.
od zvucnika, preko tipkovnica i miseva do headsetova
Pravo je vrijeme da ugledamo Bug TV u widescreenu, nije da me format 4:3 nešto pretjerano smeta, ali mislim da većina čitatelja na svojim monitorima koristi neku od wide rezolucija, uostalom gotovo svi današnji filmovi dolaze upravo u tom formatu - mogao bi i Bug TV krenuti tim stopama...
Jel to meni možda promaklo ili u Bugu još uvijek nije bilo recenzije ovog najnovijeg Warhammera?
review BackTrack3 ali i u odnosu na njegove predhodnike
bilo bi dobro da nabacite pregled usb hub-ova sa dodatnim napajanjem i bez njega, pa da ih malo opteretite i testirate kako će se ponašati pod opterećenjem. Hm... a možda i koji dvb-t receiver, da vidimo koliko kome treba signala za sliku, kakvo im je sučelje, da li podržavaju snimanje na usb uređaje (prijenosne hard diskove i memory stickove) i tako... što sve spada u to
Nesto kao uradi sam.Sto je bilo 90tih u nekim casopisima.Napravite zvucnike!Napravite pojacalo!Zasto ne bismo napravili maticnu plocu ili nesto slicno!Zasto ne bismo nesto naucili iz npr. osnova informatike programiranje ili sl.?
Nesto kao uradi sam.Sto je bilo 90tih u nekim casopisima.Napravite zvucnike!Napravite pojacalo!Zasto ne bismo napravili maticnu plocu ili nesto slicno!Zasto ne bismo nesto naucili iz npr. osnova informatike programiranje ili sl.?
rubrika gdje vi stavite zadatke za nas o računalima ili rubriku da nešto pokušamo napravit i sl
Bi li nam mogli pisati malo o programskom jeziku c++ ako nije problem. Da li bi nam onda mogli pokazati i par trikova i savjeta kako raditi u nekom programskom jeziku ja sam naveo c++, ali može biti pascal ili visual basic samo da je nešto o programskim jezicima i kako se radi u njima.
Ja bi želio nešto o eksternim diskovim.
Također bi želio da nešto napišete o novim tehnologijama i DX 11
Test igračih palica (za avio simulacije).
Ja još uvijek čekam test gamerskih laserskih miševa...
i ja
Šta tu imaš testirat kada su svi isti, samo izgledom različiti?
Neće ti ništa pomoći najbolji logitechov miš od 800kn protiv mog geniusa koji je nedavno crko(samo 3.-a tipka onaj kotačić gore) nakon 5,5 god rada.
Sljedeći Bug izlazi za 2mj tj. u 8mj. (30.7-1.8) dotada neće izaći ništa važno.
A sada ništa nemoraju testirat, kada je sve već prožvakano. u 9mj izlaze propusi , u 10mj izlazi hd5800 serija, u 12mj- 1mj izlazi gtx300 serija.
I windows 7 također u 10mj.
neka to testiraju kad dođe, sada neke sporedne stvari kao linux, vista sp2, firefox 3.5, cloud computing, brzina stickova od t-coma, vipa, tele 2, TS mobiteli, ddr3 ram, matične.
Šta tu imaš testirat kada su svi isti, samo izgledom različiti?
Neće ti ništa pomoći najbolji logitechov miš od 800kn protiv mog geniusa koji je nedavno crko(samo 3.-a tipka onaj kotačić gore) nakon 5,5 god rada.
Sljedeći Bug izlazi za 2mj tj. u 8mj. (30.7-1.8) dotada neće izaći ništa važno.
A sada ništa nemoraju testirat, kada je sve već prožvakano. u 9mj izlaze propusi , u 10mj izlazi hd5800 serija, u 12mj- 1mj izlazi gtx300 serija.
I windows 7 također u 10mj.
neka to testiraju kad dođe, sada neke sporedne stvari kao linux, vista sp2, firefox 3.5, cloud computing, brzina stickova od t-coma, vipa, tele 2, TS mobiteli, ddr3 ram, matične.
Sljedeći BUG izlazi 31.8-1.09, ovo je dvobroj
hmm, ja bi zelio u novom bugu citat ponovnu recenziju NFS MW
Joj da mi je sada jedan iscrpan test grafičkih kartica i procesora i to na jedno minimalno 50 do 100 stranica sa slikama i grafikonima. Imao bih što čitat 2 dana, pa onda ispočetka da utvrdim gradivo.
Želio bih da posvetite malo više prostora linuxu
veliki test grafičkih neštko ko prošle godine
Ja bih volio vidit opsezni test slusalica za PC,zvucnika i zvucnih kartica.Uglavnom akustika.
volio bi čitati o povjesti hardvera i softwera....
miševi i tastature, mogla bi se u časopisu pojaviti razer arctosa (tastatura) i logitech MX518 miš
O miševima za ljevake. Naravno oni ergonomski oblikovani, a ne simetrični.
ja ništa. čitam ih deset godina,pisao sam im stotinu puta-nikad odgovora niti objeve pisma. a uvijek se radilo o zanimljivim temama,dijelom poslovnim koje bi sigurno koristile određenom dijelu čitatelja. uputio sam nekad i kritike,dobronamjerne,ali ne-oni po svom. samo reklame i puuuuuuno sličica u bug-u. zato sve više čitam VIDI
Test laptopa do 5000kn.
Samogradnja - pretvaranje SATA optičkog pogona u eksterni USB :D
Test laptopa do 5000kn.
Bilo par brojeva prije
Test Torrent alata i torrent stranica.
Znamo svi da torrent programi i torrent stranice nisu ilegalni, već je to materijal kojeg nemoralni stavljaju/skidaju pomoću torrenata.
Sise na zadnjoj stranici.
Smatram da je konstruktivan prijedlog.